Printable View
Alıntı: Originally Posted by harunlu Ya olursa üstadım:) 😀😀😀😀😀 Bir sey diyemem usurum oralarda
Alıntı: Originally Posted by Webster Bakiyorum doyt dokcani agziniza alamiyorsunuz hatta gizli fisekci oldunuz sanki Değilimde bu gidişle fişekçi adayı olacağım galiba Rekabetçi kur candır falan demeye başlayacağım, kendimi avutmak için.
Alıntı: Originally Posted by harunlu Ya olursa üstadım:) Norveç e gulen kader bize gülmez mi yqni
Alıntı: Originally Posted by Webster 31 martta 500 er tl hazirlayin Qua granite e gireceguk Verecegi anca 300 ama biz 500 er atalim Hanimdan da 500 atabiliriz dip not 1000 tl Bir hafta tavani kesin desek 1000 tl kar Allah bereket versin tas atip kolumuzmu yorulacak
Alıntı: Originally Posted by myfinans Değilimde bu gidişle fişekçi adayı olacağım galiba Rekabetçi kur candır falan demeye başlayacağım, kendimi avutmak için. Sanki siz dolar aldiniz 😀
Alıntı: Originally Posted by harunlu Norveç e gulen kader bize gülmez mi yqni Gulse de guldurmezler ustadim
Alıntı: Originally Posted by Webster 31 martta 500 er tl hazirlayin Qua granite e gireceguk Verecegi anca 300 ama biz 500 er atalim Bumu https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...548886543?s=20
Alıntı: Originally Posted by Webster Sanki siz dolar aldiniz Almayı düşünmeye başladım, 5,80'e gelmesini bekliyorum.:)