Simsar bey, önceden OKoça vardı.. Şimdi sen. Az çok deme el at İŞKuR a kaldır tahtayı.
Printable View
Bu hissede 300de hikaye 500 de hikaye esas film devir veya imhada kopar tabi olursa
[QUOTE=borsa_simsari;5390831]bakalım düşüş burada duracak mı? ilerleyen günler ne gösterecek? işkur 150 bin olursa 3 tane, işatr 100 bin olursa 1 tane, işbtr 25 bin olursa 5 tane alabilirim duruma göre :)[/QUO
İnşallah her şey gönlünüzce olsun. Yalnız elinizde senet yokken senetleri bu kadar kötülüyorsunuz.. Alınca ne yapacaksınız bilmiyorum. Bu kadar kötü ve pahalı senetleri ne yapacaksınız sizin adınıza üzüldüm şimdiden...:yahoo::cool::whistling::rtfm:
Bu hissede birgün garanti bankası gibi çarşaf çarşaf haber eşliğinde güzelliğini yapacak hiç şüphe etmiyorum ama çok uzadı be
3 sene içinde 7 bin tl den 560 bin tl lere çıkan ve 80 kat artış gösterip geri dönen hissede neler oluyor? kurucu için yinede şunu söylerim anasözleşmede yüzde 10 kardan payını alır yazıyor. ama işatr ve işbtr için ne yazıyor. ha yazması önemli mi adamlar sözleşmenin üstünden geçip 1 lira gibi bir temettüyü veriyor sonuçta. buna kim engel olabiliyor? hangi mahkeme karşısına çıkabilir? bunlar tam bir muamma geleceğe yatırım çok zordur. şanş herkeste yoktur. evet 7 bınden alsaydım dünyanın en şanslıları arasında olurdum.
Sedat Peker 9. bölüm 1:11' de İşBankasından bahsediyor. İlginç..
şimdiye kadar fragman a bakıp durduk.bundan sonra film oynuyacak.sonunu kestiremeyen salondan çıkar.