İnşallah zararınız tez zamanda çıkar, ahh bankalar çok gitmişti neden bulaştınız diyeceğim ama yorumcular da habire pompaladılar bankaları, danışıklı dövüş.. bu işin içinde varlık fonu da varsa daha üzücü ve düşündürücü.. KY ye yazık..
Printable View
Bankalar aldıklarının yarısını verdiler..Kamu bankalarını hiç kaale almıyorum. İsterlerse fezaya çıksınlar %3-5 halka açıklık ile ne olursa olsun. Garanti de öyle.. İşctr de rus sistemini askıya alma haberi kötüye kullanıldı ama 4 taban yedi son olarak bu da bir potansiyel barındırıyor benim açımdan YTD, Amma velakin epey zararı yükledik sırtımıza:(
Nasılsa borsa yok, banka topiklerindeki yorumları okuyorum şimdi :cool:
Tatsız bir gündü.Sanırım bir haber gelecek.Bu çöküş bize özgü. kokusu yakında çıkar.Bizim kağıt aslında son ana kadar iyi dayandı
Ben de daha önceki iki aracı kurumda bunu yaşadım. sanırım devre kesilse dahi işleminiz sisteme iletiliyor ve sonrasında iptal etseniz de işleminiz kayıt edildiği için devre kesici süre bitiminde emriniz borsaya iletilmiş olduğu için işlem gerçekleşiyor. Ben tüm emir iptallerimde sorunsuz bir şekilde yapıyorum ancak sizinki gibi sorunlu işlemlerde işlem yaptığımda emir iptali yapıldı bilgisi geliyor ancak sonrasında gerçekleşme ben de de oldu birkaç kez. Yoksa aracı kurum işlem sonucu alacağı komisyon ( varsa ) bunun dışında bir kazancı olmayacağı için sizi ve kendini zor durumda bırakacak bir yolu seçmez, daha pahalıya patlar kendisine. Sanırım sistemsel bir süreç..Umarım zararınız büyük olmamıştır.:Sad: