An itibariyle bi dene lönk cetonumu daha makinadan aldım, kaldı bi dene
Printable View
An itibariyle bi dene lönk cetonumu daha makinadan aldım, kaldı bi dene
ocakta endex 3400'ün 2 dolar üstünde etmesi için doların 17 altında olması lazım.. faizleri %80 filan yapmayacaklarsa ocakta dolar 17 olmaz, o zaman da zaten borsa orda olmaz haliyle...
ocak vade dolar 22 civarı, bence çok daha yukarda olur da.. hadi 22 olsun... o zaman da 3400 endex anca 154 cent eder...
ben önümüzdeki aylarda artık doları tutamayacaklarını ve hızlı fırlayacağını düşünüyorum; o durumda yularını bırakıp çok sert yukarıya fırlamasını seyretmekle seçime 6-9 ay kala piyasayı çok bozucu sert mali önlemler almak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacak hükümet...
her iki karar da endeksi şu anda bulunduğu yerden dolar bazlı olarak daha aşağıya götürür...
Garanti yatırımın kaçıncı gün bu üst üste 1. sırada alımda ?
Adamlar çok güzel kendi tahtalarında treda imkanı veriyor.
bunu hacim için yapıyor , en büyük handikapları bu
Bugün köprüden önceki son çıkış heralde, sonra lönkcülere verecekler zopayı gibi duruyor
Bozkurt abi daha ne kazandı ki longcular ?
Bilmiyorum, kim ne kazanır ne eder ama cuma günü fışkırtma olsaydı ralli için umudum devam edecekti, haftayı güzel kapatmadılar, artık temkinli olma zamanı, ben yavaştan şort tarafına geçmeyi planlıyorum, zalım pala lönkcülere gram kazandırmıyo, çok bariz baskı mevcut bu seviyelerde
sanki 2800 üstü bu vade yok, der gibi pala
İndir bindir , bilanço sırasına göre oyun kur .
geçişleri yakalayan para kazanır.
kolay gelsin