atilla yesilada 1 milyar dolar girecek para bekliyordu dedi faiz artmayinca para kacti.
Değerli arkadaşım iyi diyorsun has diyorsunda kim yapacak bu işi.
Normal bir muhalefet, döviz kurunun sürekli yükseldiği bir ortamda iktidarın içinden geçerdi
Ama kripto akpli kılıçtaroğlu seçmenine hayal satıp akp nin önünü açmakla meşgul
Herif 10 yıldır ilk seçimde gidiyor masalı anlatıyor ve chpliler her seferinde o masala tutunuyor akp liler zaten malum mhp lirde aynı kime oy atacağız Hani benimde beğenmediğim AKP lilere koyun yakıştırması varya acaba onlarmı koyun 18 senedir kılıçtaroğlunun sattığı hayale inanan chp liler mi koyun bilemedim kısacası alternatif yok varsa söyleyin ona yönelelim ben şu an ülkeyi yönetecek siyasetçi veya parti göremiyorum Ölümü gösterip sıtmaya razı olacağız gibi bir durum var ortada
murat muratoğlu mantıklı düşünmenin sıkıntısını yaşadı bizde mantıklı düşünmenin sıkıntısını yaşıyoruz yoksa full dolarda olurduk robin brooks twitter da ihracatla ilgili güzel bir grafik paylaşmış ihracatta düşüşte dünya rekoru kırmışız rekabetçi kura rağmen !! tüm bu tantana sadece konut satılsın diye ! bu yüzden rekabetçi kur argümanına sığınıldı
Cuma günü yazdım kasım ayında 6 milyar dolar aralık ayında 5 milyar dolar ödemesi var Türkiye nin toplam 11 milyar dolar nerden bulacak bu parayı ?
TR 2 yıllık gösterge tahvil faizi an itibari ile 14,28 i gördü.
Bakalım bu gün ortalama faiz ne olacak