Sektöre bakıp bize en yakın iş grubundaki şirketlere göre kıyaslayın ondan sonra.
Printable View
Sektöre bakıp bize en yakın iş grubundaki şirketlere göre kıyaslayın ondan sonra.
Sakallı ceo abimiz hisse geri alım işini araştırın lütfen.Belki yeni bir düzenleme vardır.
Aslında sert yukarı gitmesiyle ilgili bir paylaşım yapacaktım. Düşerken taban taban , yükselirken gıdım gıdım. Ne ayaksın Tahtacı. Maliye bakanlığı ve özellikle de Bakan Şimşek , ayrıca SPK, suni kriz sebebiyle bozulan piyasaları toparlamak için elinden geleni yapıyor. Ama şirketten en ufak bir adım yok. Dün SPK ya Mail gönderdim. Bu gün maliye bakanlığına, yarın da CİMER' e bir mail atmak farz oldu.
40 gösterip ortalama yükseltip marj açacağına muhtemelen kafaya takmıştır birilerini onlarla oynaşıyordur tahtada.
Allah'ım akıl fikir versin...
Kredili işlem yasağı tahtada hareketi durdurdu.. Bank of 1.1 milyon lot mal satarak tüm takasını sıfırladı.. Perea fonunun sattığı malları alan Tacir info ve yapı kredi 54 den itibaren mal boşalttı. Tacir hala satmaya devam ediyor.. Bu hissede tahtacı filan yok şuan.. Endekse paralel hareket ediyoruz ancak düşüşümüz endeks ve olaylardan önce başladı..Çok hızlı aşağı geldik maalesef