Ana suçlu ana muhalefet, diyelim ki adam milletin gözünü boyadı kazandı sen 12 yıldır seçim kaybettin daha ne demeye orada duruyorsun.
Ben 1000 km gidiş geliş yapıp oy kullandım bu adama da yani K. k ya da hiç laf söylemedim ama ne zaman ( 2. Turdan önce) Çorum da sandık görevlisi olmak için üç genç Ankara'da oy kullanıp Çorum'a gidecek diye gururla anlattı o zaman dedim kazanmak imkansız ve 2. tura tekrar gitmedim.
Seçim akşamı kendinizi alkışlayın dediğinde ise netleştim K. K. sistemin devamı için seçilmiş bir aktördü.
Bana kimse Kemal Kılıçdaroğlu dürüsttür falan maval okumasın, herkes kendi aklı kadar görüyor ama ben de Soğanın çürük olduğunu anlamıştım ilk bakışta.
Meral ve yanındakiler de karanlık 90 lar ve karanlık 70 ler Türkiyesi'nin artıklarıdır. Bunlardan kimseye fayda gelmez Kemal yerine Meral ı düşünmek hele, tam anlamıyla saflık olur.
Ben bundan sonra kimseye oy vermem sadece Fatih Mehmet Maçoğlu gibi bir adam aday olursa veririm.
Türkiye'de siyasi aktörler kendiliğinden çıkmadığı gibi kendiliğinden de gitmiyor ( genelleme istisnalar kaideyi bozmaz) Ben Hüsamettin Cindoruk un, Altan Öymenin yakın arkadaşı ve avukatı olduğunu yeni öğrendim ama bi daha unutmam bu sistem başka bir yerden dizayn ediliyor. Doğal yollardan olmuş olan olsa bile biat olmazsa kalıcı olamaz. Yani kim gelirse gelsin hep aynı odak iktidarda.