İyi olacak gibi duruyor
HUAWEI CAN-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
İyi olacak gibi duruyor
ayın 21 son gunu bilanço için. son tarih beklenir mi ki ? erken gelir mi sizce ? ytd
Bilanço açıklamaları başladı artık her an gelebilir belli olmaz son tarihide bekleyebilirler.
birazdan 4.33 deneyebilir. sonra ne olur malum. ama üstünde kalırsa ilgi çeker. ytd
Korkulacak birşey yok. Bu gün 4,20 altına geleceğini düşünmüyorum. 4,20-22 destek yüksek.
Bol kazançlar herkese
Yatırım tavsiyesi değildir
5. ay ile 7. ay arasında takip ettiği artış kanalının alt bandı idi 4,27-4,28 seviyeleri ve bu bandı yaklaşık bir ay önce terk etti.. aynı kanal devam etseydi şu an yaklaşık 5,40 seviyelerinde olması gerekirdi, ki herhangi bir olumsuz haber olmadığı göz önüne alınırsa, yaklaşık 1 aylık biraz yatay biraz da düşüşte seyreden hissemizin sert hareketler ile çıkmasını bekliyorum. tabi bu teknik analiz ve umut sadece, gerçekleşir mi bilinmez:)
gerçekleşir kardeşim 😊
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin düşmesi avantaj mı dezavantaj mı? seyredelim. takas paylaşabilecek yok mu? dünkü alımları kimler yaptı?
Endeksin düşmesi merkez bankası yıl sonu enflasyon tahminini 0.2 puan artirmis iş bankası kârı beklentinin altında gelmiş
Endeksin düşmesi, bu kağıt için avantajdır.
Endeks güzel düzeliyor
4,18 olmuş.. vay arkadaş nedir bu olay çıkmak için haber, vs ararken düşmek için can atıyor... ytd
teyit alındı sanki, yola devam umarım
umarım 4,30 üstü kapatır.. ytd
https://i.hizliresim.com/Prz8Bv.png
İşte güzellik bu tabloda.
Ayrıca gedik yatırımdan 4,19 -4,20 ye bana veren yatırımcı arkadaşlara teşekkürler.
Teşekkür ederim lutfu001
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Takas dengeli gibi duruyor
4.35 72 bin lot var kağıdın yükselmesine mani olan var
eğer gelirse 4.44 - 4.57 - 4.94 sırası ile
4,39 gördüm şimdi ytd.
umarım tutunur
iyi bir haberle bu alımlar desteklenirse tadından yenmez
9,1 milyon hacim. dünü geçtik. gayet iyi. bilanço beklediğimizden yakın sanırım. ben çok erken atlamış bu hisseye.yaklaşık 5.10 kurtarır beni. arkasından baktıklarımı hesaplarsam :) 4,34 üstünde kalması şart. 4.44 üstü başka bişey olur.
4,26 üzeri kalması kafidir teknik oalrak benim için, her halükarda yoluna devam edeceğinin gösterir.. beni şaşırtması için de 4,67 görmesi lazım bugün, ki o da imkansıza yakın nerdeyse:)
Bilanço umarım iyi gelecek birde üstüne düzce fabrikasını kapa gecseler ne güzel olur
Mobilya sektöründe malum yapının şirketlerine devlet el koyunca mobilya sektöründe bi boşluk oluştu. Alfemo,istiklal,Bellona vb kayyum idare ediyor. Devlet işlerinin nasıl işlediği malum. Zaten bunları satacak .Doğtaş-kelebek dahada çok agresif hareketle oluşan bu boşluğu doldur ma çabasında. Bu şirketlerden birini de alma yoluna gidebilir. Yolu uzun. Bide bu dönem kara geçerse.Şu Euro borcu olmasa zaten yataşa kafa atardı bu aralar🤣.2018 vadeli buradayım. Euro borcu ve giderlerde düzelme olursa bi eksiği yok. Mobiustan ne eksiğimiz var. 1.34 lerden alamamak dışında😀😜
Yerlerimizi alıp izlemeye başlıyoruz. Kaldığımız yerden. YTD
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Tamamen kendi görüşümdür.
Arkadaşlar hiç bir haberle alakası yok.Yapması gerekeni yapıyor, yapacak da. Önemli destek ve dirençler var. Benim için 4,20 dir. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, 4,26 nın üstü kapaması kafidir. Bu kapanışlar , 4,83-85 habercisidir.
Sabırrr.
Yatırım tavsiyesi değildir.
kapanışı beğenmedim. gerçi satan satsın da yola devam edebilsin.
Zoraki destek altı kapattılar. Bu kapanış suni inandırıcı değil bence
Bilanco oncesi kipirdanmalar basladi. Bilanco bu cuma, bilemediniz en gec haftaya Sali gelmesi muhtemel.
01 agustos alıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/kWaAX9.png
01 agustos satıcı kurumlar
https://i.hizliresim.com/Q70JVv.png
01 agustos genel durum
https://i.hizliresim.com/y3vm09.png
iyi dinlendi.negatif piyasaya rağmen bugünkü hacim ve kapanış gayet şık oldu.ilk olarak 22 haziran 2017 kapanışta 4,12 seviyesi ile 4 tl üzeri kapanış görmüştük.yaklaşık 40 gündür 4 tl ve üzeri hareketler sürüyor.yurt içi yurt dışında açılan yeni mağazaların ve vergi indiriminin bilançoya pozitif etkilerini bu çeyrekten itibaren göreceğimizi düşünüyorum.hisse fiyatınada pozitif yansımasını beklerim.saygılar selamlar.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR! !!
bilancosu geldımı beklenti nedir
umarım bugun dünden daha iyi olur ve daha iyi kapatır.. ytd
yok satmadım 4,40 dan :) hedefım 5 satarsam arabayı yenileyeceğim.. 2. çeyrek bilançoyu görmeden günlük hareket bile yapmıyorum :) ytd