Süper maç oldu
Printable View
Süper maç oldu
ilk defa bir defa totem yaptım 6 sayı geride iken,odadan çıktım,hanım maçı aldık dedi inanmakta zordu ama benim totem tutmuştu,tebrik ederim bu adamları,hakikaten şapka çıkarmak lazım...
Futbolu yasaklasalar ülkede
Bogdan bogdanovici izlemekte büyük keyif dün muhteşemdi.
Atıf ve dirar ı affetmişler tam komedi Volkan’ı çok arar bu takım[emoji35]Harun hiç güven vermiyor...
ersun yanal ın volkana husumeti var affetmez. bir süre harunu kesip genç kaleciyi oynatsak fayda görebiliriz.
Yeni yılın Renkdaşlarıma sağlık mutlulluk, Fenerbahçemizede başarı getirmesini diliyorum
her türlü başarıya razıyız.
Birazdan Baskonia...
İnş seriye devam ederiz...
sadık hayırlı olsun
20.45 de maç ve şifresiz
Harika bir 3. Periyot baslangici6 dakikada 21 sayı üstüne salakça bir 4 periyot başlangıcı
Zalgiris cska maçı güzel oluyor
Euroleague rekoru 18 maçla CSKA ya aitmiş..
Kaldı 6 maç...Neden olmasın???
Sadık ın imza töreninde eşi ve çocuğu da vardı. Fotoğraflar çok hoştu.
beşiktaş ve 6s nin eskilerinin adı dolanıyor ortalıkta
Nazarlık olsun diyelim...Baştan sona kötüydük ama ve tarihnin en az ilk yarı skoru olmuş...
Ah ulan Melli....Ataydın iyiydi..Bütün istatistikleride bozduk iyimi..
At Avrat Yunan Guard :)
Eziyet bu hafta başlıyor
Kumpas davası sürüyor.
Yarın Canaria....İnş iyi biter sonucu...
Adam gibi bir golcü alınmazsa sıkıntı büyük... Eljif Elmas tanda bi bok olmayacak bu sene inşallah ileride iyi olur
golcü orta sahaya sağlam bi adam valbuenadan bi halt olmaz
Rezil oyuna rağmen direkten dönen 2 top kazma slimaninin kaçırdığı net pozisyon bi cenabetlik gudubetlik var ya hayırlısı bakalım!
Elif de yaptığı harekete bize çok zarar verdi. Bursa maçında da yok
bi çözüm üretmeleri şart yoksa yıl sonuna başımız çok ağırır. ersun bu işin ilacı değil hatta geriye düştüğümüz maçlarda 3-4 yememize sebeb oalbilecek bir oyun anlayışı var ümraniye maçının son dakikalarında gördük adamalr az daha 2 yi atıyorlardı kontrada sanki tek maç oynanıyor 1-0 yenilince elenecekmişiz gibi tüm takım rakip sahadfa idi adamlar bi hızlı atakla az daha 2 yi takacaklardı.
https://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=63263
5 nolu video 'yu iyi yakalamislar. bizim pozisyonun aynisi.
cüneyt çakır alçakça bir maç yönetti
valbuena topa dokunuyır ve topu kaçırıyor bursalı oyuncu çalımı yiyince topa dokunamadan 2 baldırı ile birlikte valbuenayı biçiyor cüneyt çakır denen ve hakem olduğunu sanan adam bu pozisyonu 10 kere seyrediyor süzemiyor faul görmüyor.
yardımcısını çağırıyor birlikte hem faul pozisyonuna hem gol öncesi bursalı oyuncunu kale önündeki durumuna bakıyorlar ve 2 si birden ofsaytı göremiyorlar.
bu ikisi yanlı fener düşmanı diyelim ama bazı fenerlil olduğunu söyleyeneler çıkıyoır faulde yok ofsaytta yok diye yazıyorlar ya hadi lennnnnn diyesim geliyor
Akşama Olimpiakos...İnş seriye devamm...
yener geçeriz.
İyi ki Basket takımımız var...En prestijli ligde lideriz.
ama oda bi yere kadar futbolun yerini hiç bir şey tutmuyorbu ülkede
ben futboldan basketbol kadar keyif almayan bi adamım ama iş yerind eevde çevremde herkes futbol muhabbeti yaptığından basketbolda ki başarılarımız hiç göze batmıyor
ama herkes fener düşme hattında muhabbetine bayılıyor
Aynen katılıyorum. Ne yazık ki öyle...
Çekesimiz varmis