https://resmim.net/f/q5S2W0.jpg
Printable View
Brko da diğer gözaltı hisseleri gibi harekrt edermi
Serkankacar1980 sizce bu satış iyimi kötümü.
Serkankacar1980 Brko nun gayrimenkul olacağı yönünde söylentiler dolaşıyor. Arsalarına 4.000 üzeri konut yapılacağı defter değerinin ise ozaman 4.000 küsüre tekabül edeceğinden bahsediliyor.sizce bu doğrumudur.y.t.d
Hocam bu benim bildiğim 5 senedir konuşuluyor.kap haberlerine bak.benim tavsiye vermem doğru olmaz.bilgili biri olsam zaten zamanında bu hisseye girmezdim.bugün 28 de olsa 34 te olsa asla süpriz olmaz.benim bu son yazım.bir daha asla yazmayacağım zaten.herkes zararını en kısa sürede çıkartır umarım
Ocak ayı itibariyle mayısa kadar brkonun zamanı olacaga benzer ..hayırlı olur inşallah. Ytd
Aynen Brko nun güzel yerlere geleceğinden benimde hiç şüphem yok. Ancak biraz sabretmekte fayda var.y.t.d
https://resmim.net/f/dVGfLN.jpg
haftalık
Arkadaşlar bence malınızı satmayın sanki birşeyler olacak gibi.y.t.d
Yıllarca yatırımcıları oyaladılar, hisseyi baskıladılar, hak ettiği seviyeye gelecek. Bekliyoruz.
İnancım tam.ancak bazı forumlarda invezt in sürekli satamadığı malları satmaya başladığını yoksa 85 li rakamlara gidebileceği söyleniyor. Y.t.d
oo yeni arkadaşlar geldine göre artık artık birko uçar
neye göre kime göre fiyat veriyorsunuz tamam analadık 120 dönüm arsayı banka üstünden kendi üzerine geçireceksiz
birko aş Bir hissenin ederini en iyi gosyergesi nedir pd/dd yada fk yada grafik dibi siz hangisine bakarsiniz (Patronunun dürüstlüğüdür
benim gözümde pd/dd önemi sıfırdır...
kar yaratmayan şirket istediği kadar ucuz olsun hikaye...
Eğer 400 küsür dönümlük arazi imara açılırsa siz ozaman seyredin.Y.t.d
Beklenti olmazsa insan şevk ile nasıl yaşar.bir ümit bizimkisi
Daha düşşede alsak 2 milyon hisse kadar alsak iyi olur
İlk önce her şeyin başı SAĞLIK olsun. Kazancınız bol ve bereketli olsun.Yolunuz bahtınız hep açık olsun.Gönlünüz hep şen olsun.Sevdiklerini hep sizinle beraber olsun. Sıkıntılar sizden uzak olsun. RABBİM yar ve yardımcımız olsun. Ne dilediyseniz kabul olsun, MEVLAM hayırlı, huzurlu, sağlıklı güzel bir YENİ YIL cümlemize nasip eylesin. MUTLU YILLAR.
sır adam enzman 400 dünümle ilgili habermi var gelecek yatrım tavsiyesi degildir
musti üretim nezman hızlanıyor yatırım tavsiyesi degildir
ne üretimi arkadaşım yaw kim uyduruyo bunları ..adamlar dükkanı kapatana kadar öldüler ...bu şirkette öyle beklenti falan içinde olanlar hüsrana ugrar ...bu şirketin içinde kafası çalışan adam yok para yok yapılandırdıgı borcu bile ödeyemeyen salaklar var ...sadece bi hisselerde bi eldeyişimi söz konusu ...ytd:rtfm: