Hayırlısı diyelim, teşekkürler sn. Mahulli
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Hayırlısı diyelim, teşekkürler sn. Mahulli
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çok acil 9bin sağlık genyh. Fiyat verecekler mesaj kutusuna atsin aciilllll
İtiraf etsede etmesede ; bu kadar insanın ahından kendiside ,çocukları da ,bu olayda parmağı olan kimsede iflah olamayacak. Kan kusacak içtiği Sudan derman arayacak günler yaşayacak... belki alın paranızı kat kat fazla vereyim helalleşelim demek isteyecek... kararttığı hayatları geri getiremeyecek... en azından konuşabiliyor Muş hala... buna bile şükretmeli bir kadar veballe...ödeyemeyecek...kimseye yaşattığı kabusun bedelini ÖDEYEMEYECEK...
Patron devam ediyor dağınık ifadelerle" öyle bir ortama geldim ki,kredi alacağım evler arabalar veriyorum,krediyi alıyorum,ihale alıcağım %10- 15 dağıtıyorum,futbolcusuna,futbol adamına ve bazı....lere yeşillerden hediyeler veriyorum,,,hediyeler hediyeler....oooooo neler neler(pek çok önemli isimler sayıyor çoğunu, nakleden medyadan tanıdığını söylüyor)
bazı ekonomik yazarcıklar ve mecmuaların(ben ismini biliyorum..mecmua diye yazıyorum)nakit taleplerine olumlu yanıt vermeyince bozulmaya başlayan nakit akışlarımı yayınlarıyla alt üst ediyorlar....(kendi ifadesiyle itibarsızlaştırdıklarını söylüyor....çok itibarlı ya.)...yayınlardan sonra etrafı çok hızlı boşaltılıyormuş.....hise alanların hakkında ki kısa grüşlerini nasipse yarın ve sonrası gün.
Ey Müjdat Uslu daha fazla ah almadan ya süreci olumlu sonuçlandırıp hisseyi kota döndür. Ya da bunu yapmayacaksan hisselere nominalden çağrı yap, milletle helalleş çok geç olmadan. Yoksa aldığın ahlar seni bu Dünyada da, öbür Dünya da da rahat bırakmaz. Ytd.
Spknın diğer halka açık şirketlerde de finansal tablo ilan zorunluluğu olduğunu biliyorum.. Gnpwr kottan atılalı 1.5 yıl, genyh 1 yıl oldu.Mali tablolar ve gelişmeler açıklanmadı. İflas etmiş şeker piliç bile tablolari gönderiyor. Bu ülkede denetim yapan Kurumlar hiçbir şey yapmaz mı.Ne davalar ile ilgili bilgilendirme yapılıyor. Ne tablolar ilan ediliyor. Yetkililer artık gerekenleri yapmalı. Yoksa yatırımcı buraya nasıl güvensin.ytd.
sn.patronun yatırımcılar ile ilgili görüşleri:
gerçekte mağdur olan yatırımcı sayısı 10 nu geçmez,ve onlar adına üzgünüm.
büyük çoğunluğu ava giderken avlanmışlardır.
ben açıklama yapıyorum hisse satıyorum diye,küçük yatırımcıları avlamaya çalışanlar ise"bazı forumlarda patron mal topluyor şeklinde yazı yazıyorlar ve yatırımcı olduğunu söyleyenler ben mal satıyorum diyorum bana inanmıyorlar,değişik forumlarda yazan avcıların "patron mal topluyor"söylemlerine inanıyorlar.Ben napabilirim bu işe.
Ayrıca elinde hisse olan bir kaç uyanık bir yığın ortaklık haberi uydurup,pek çok yatırımcıyı keklediler.
Bir çok kez bana geldiler,görüştük,gelenler enteresan insanlar dünyanın en büyük hukuçusundan(!) tutun elinde bir yığın hisse olup borsa hakkında hiç bir şey bilmeyenler vardı.Hatta ben onlara şirketimi size bedava devredeyim buyrun alın şirketlerimi,sizden para da istemiyorum,kurtarın şirketi ve yatırımcıyı dedim,onlar bana ferdi tayfurdan şarkılar söylediler.
devam edecek.............
Sn. Mahulli ben yukarıdaki insanların hiçbirinin söylentisine güvenerek bu hisseyi almadım. Bu hisseyi aldım çünkü açıkladığı denetimden geçmiş mali tablolardaki özsermaye rakamları ile fiyat karşılaştırması yaptım. Uygun buldum ve aldım. 1 milyar 800 milyon tl değer biçtiğí şirketi halka açıklık oranı %99 yaptıktan sonra aslında şirket -500 milyon değerliydi diğerek 2 milyar 300 milyon tl buharlaştırdıktan sonra kenara çekilen patron çok mu saftı acaba. Bu işte patron kadar buna göz yumanlar da müteselsil sorumludur. Ben 5 yıllık birikimimi rızkımı heba ettim. Hep bir umut bekledim.Hukulki girişim yapacak param da yok. Umudum da yok. Demek ki adam düdüklemek bu kadar kolaymış. İlahi adalet birgün elbet tecelli edecektir. Yüce yaradan adaleti elbet sağlayacaktır. Sadece bundan şüphem yoktur. Ytd.
sayın mahulli kardeş o patronuna selam söyle ****lik yapmasın yok mağdur olan yatırımcı sayısı 10 nu geçmez falan filan ulan inek herif hisselerin %99 halka açık ne tüy bitmemiş yetimin hakkını yediklerinin farkında değilmiş gibi bide taşşak geçiyorsunuz. Ben dahil nice arkadaşlar var 5 seneden beri buralarda sürünüyoruz allahsız herifler buna çanak tutanlarında allah belasını verecek bir gün merak etmeyin...
Lanet olası patronun hisselerinden 1,15 ten kredili mal aldım ve bu gün bana 1 lotun maliyeti 3 tl alsın hisseleri müsait bir tarafına....
50 kuruştan satlik 9bin kusur genyh var alan olurda eğer bi sene sonra kota girmezse ayni kişiden ayni fiyata alabilirim . acil ihtiyaçtan .
Muahahahahaha. Milyon lotlarini patrona satacaklardi 5 milyon liraya akillarinca. Simdi ne yapmislar, Sedat Peker'e mi devretmisler? :)
Alabiliyorsun sirketi. Bizimkiler gitti CLKHO'yu basti. Yonetimi ele gecirdi. Bilanco falan yolladi. Avukat icin de insanlarda bir ton para topladilar acacagiz diye, batti gitt. Avukat da bir 650 bin lira vurmus bunlari, bir de sirkete milyonluk haciz koydurmus :)
......sayın arkadaşlar yazdıklarımın doğruluk derecesini bilemem;doğru olup olmadığını patron bilebilir...şu ana kadar hiç bir isim söylemedim,söylemde...sn patron diye yazmaktayım,asgari nezaket kurallarına uymak durumundayım,isimde vermiyorum......
neyse....sohbette geçtiği iddia edilen bir önemli olacağını düşündüğüm konuyu yazacağım bugün.
Patronda ki hisse :
Bukonuda çelişkili ifadeler kullanmış:
sözlerinin bir yerinde elinde tek bir tane bile b gurubu hisse olmadığını söylemiş...
bir başka yerinde ise;1000 liranın altına salınan ilk düşüşün çıkışında ,patroniçe nin kendi insiyatifi dışında önemli miktar mal aldığını patroniçenin yönlendirmesiyle bazı alımların da olmuş olabileceğini ancak 2900 dönüşünde malları ne yaptığını bilemediğini ve patroniçeyle ilk anlaşmazlıkların bu sırada kendi satımıyla yaşandığını ve devam ettiğini söylemiş.
Kendi saflığını şöyle vurgulamış "pek çok insana sunduğu nakitler şu anda elinde olsaymış,şirketin tüm borçlarını ödeyebilirmiş.......
hisse alma girişimi,,,iflas ertelemeye baş vuru,iflasın beklenmediğini ve haksız oluşunu,kendisininde maalesef o dönemi çok iyi değerlendirmediğini(şirket açısından)ve bir iki konu daha sonra.....3-4 gün giremem büyük ihtimal....ytd
Borsada halka açık bir şirket sahibi ile, şirketin bir bölümünün satışını mı konuşuyormuş patron? Söylenti var da...
bitireyim;patron eğer mahkemeden iflas iptali çıkmazsa,yeni bir marka ismiyle genpower holdingle devam etmeye çalışacakmış,ancak bunun da çok zor olduğunu beyan etmiş.İstinaf iflası iptal ederse genyatırım holding olarak devam etmeyi düşünmekteymiş ancak bu yolunda pek çok açmazları barındırdığını söylemiş,bu açmazların ne olduğu konusunda bilgi vermemiş.Şirket hakkında gizli saklı bişey olmadığını ve minik yatırımcılardan birinin davaya müdahil olduğundan pek çok bilgiye herkes ulaşabileceğini...Sandviç parasıyla onları susturmayı sağladığını söylemiş.
Ne kadar doğrudur bilinmez ama BOCH firmasıyla ne amaçla olduğu bilinmeyen görüşmeler yapılmaktaymış.
Patroniçeyle anlaşabilirse genel kurulu 3-6 içinde yapmayı planlamaktaymış.
Benim kanatim her şey istinaf mahkemesinin kararına bağlı.
Bir şey ler olacak ve herkes için iyi olacak......hayırlı ramazanlar olsun....
iptal çıkarsa genpower holding ile çıkmazsa genyh ile devam edecek (miş) her iki hisse için de yaptığı bir şey yok. burada hisselerini satmak isteyen bir kaç kişi var biri de benim. bu bahsedilen konu onun gerçek düşüncesi olsa idi en azından 50 bin lot üzerinde hissesi olan insanlardan hisse alırdı. bu yazılanları Mahulli siz değilde başkası yazsa idi yoruma bile gerek duymazdım. sizin gerçek hissedar olduğunuzu düşündüğüm vede bazı gruplara dahil olmadığınızı da zannettiğim için yorum yapma gereği duydum. çoook mantıksız söylemler olmuş... yada eylemiyle söylemi birbirine uymamış diyelim...
yazdıklarım kendi düşüncem değildi,birinci elden duyduğunu iddia edenden bana ulaşanların kısa bir harmanlamasıydı...üzerinde bir savunma yapacak durumda değilim...doğruluklarından da emin değilim.depremict arkadaş sadece şuna cevap vereyim,diyorsunuz ki patron hisse alabilirdi,size sorum şu"patron hisse almak istese kim ona hissesini 1000 tl altında satar,ayrıca o fiyattan bile çok acil ihtiyacı olanlar dışında kimse satmaz ki...paramızla rezil olmuşuz zaten,bir de onun bunun adamı olacak değiliz ya.Şunu söylerim ama; patron şirketi kurtaracaksa ve bendeki lotlara ihtiyacı olacaksa tabiki onunla birlikte hareket ederim.Eminim pek çok yatırımcıda benle aynı düşünür.Ata sözüdür"hasta şifa bulacaksa ,dermanın kimden olacağının önemi yoktur"
umud fakırın ekmege iste. arkadaslar bisi olacak olsa patron hisseleri toplardi birakin toplamayi elinden gelse elindekileri de satar bu adam. makulli demiski patron alıyim dese kim satar ki. benim bildigim en son görüşmede 1 tl den ne kadar hisse varsa al demisler o da 1 tl ben satiyim size demis. bunlar dedikodu ama tek gercek bisi olacak olsa birileri sizin hisselerinizi coktan toplanaya baslamisti. ytd
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedikodu, hem de yalan. Para pul konuşulmadı toplantıda. Ayrıca Müjdat a grubu hisseleri bedava verecekti Mesut Kemal ULU'ya. Program yapıldı falan filan. Avukatım devir sözleşmesi hazırlayacak dedi. Önce a grubuna gen gayrimenkul ve cefanın bir şubesi eklenecekti. Sonra gen gayrimenkulden vaz geçti. Sonra cefa şubesinden de vazgeçti. En son hiç bir şey vermiyorum a grubu da vermiyorum dedi. A grubunu bedava veriyorum derken resmen olta attı. Zeka sahipleri sazanlıklarını ispat etti. Adam bunları 3-5 ay oyaladı. Sandöviç yedirdi. Cigara filan içirdi. Şimdi kis kis gülüyor. Hani adamda tek lot yok ya. 1 TL ye ne satıyor kime satıyor??? Söyledikleriniz ve tezleriniz az tutarlı olmalı. Mahulli her şeyi anlattı mı bilmiyorum. Ama YKB ve HSBC olayına hiç girmedi. Turpun büyüğü orada. Ayrıca, battık biz. Umut mumut olmasın boş verin. Ama biz batık durumdayken birisinin ihya olması mümkün olmaz. Olursa gazetelerin 3. sayfa olaylarına döner. Her gün görüyorsunuz, 10 bin lira alacak için falan filan işte...
Ben de bu adamın cesaretini anlamıyorum. İsteyen görüşüyor, birileri en özeline kadar dinliyor o kadar yakınına yaklaşılabiliyor. Yine de korkusuzca ortalıkta dolaşabiliyor. Sözlerinde demiş ya gerçek mağdur (gariban) 10 kişi dir diğerleri ava giderken avlandı. O diğerleri sayıca fazla olsaydı bu konuşmaları yapacak durumda olmazdın... kandırdığın kişilerin büyük kısmı gariban ve sende bunun farkındasın... Rabbim yedirmesin, en sevdiklerinin acısıyla yan kavrul... kamyon dolusu paranla ızdırap içinde can vermeye çalış bir yudum su veren olmasın... sen milletin çocuğunun rızkını çaldın Allah da senin çocuklarını senden alsın...
Bir şey olduğu yok borsa dışına itilen hiç bir şirket bilgi paylaşımı yapmıyor böyle bir zorunlulukları olmadıkları için herhangi bir bilgi paylaşımı yapmıyorlar
Yok mudur arkadaşlar bir haber. İki hissen de.
Ondan önce alacaklı bankalarla ve diğer alacaklılarla anlaşma sağlarsa zaten mahkeme de verilmiş olan iflas kararı düşer ama böyle bir yönde bir çaba var mı Patron böyle bir çaba harcıyor mu bütün mesele bu
Sn.Müjdat USLU'ya açık mektup:
Bey efendi düşünün benim üzerimde 10.000 tl var,bu 10.000 tl yi bir hırsız bir şekilde benden aldı,kandırıp ta almış ta olabilir,el çabukluğu ile de almış olabilir.Hırsızın aldığı 10.000 tl sadece birkaç mürekkepli,boyalı,yazılı bankonotmudur.Yoksa günlerce belkide haftalarca belki de inşaatta amelelikten veya gayrı sıhhı şartlarda harcanan bir emeğin karşılığı değilmidir.Çalan kağıt parçalarını değil,emeği çalmıştır.
Allah Kuranda çalanların elini kesin diyor;tabiki malı çalınan bu kesme işlemini yapmayacaktır,kamu otoritesi yapacaktır.Hz.Peygamber de emek hırsızlarına Allah lanet etsin buyurmakta.
Halka açık hisseleriniz den malik olan 3-4 kişi ile iletişimim oldu.Ne acı yıkımlara vesile olmuşsunuz.Yazık.
Şimdi siz yine "onlar ava giderken avlandılar"diyebilirsiniz.Ama sizin sözünüz doğru değil.Sizin yayınladığınız bilançolardaki kar rakamları 200 trilyonu bulan rakamlardı. Eğer bilançolarınız doğruyu yansıtsaydı ,söylediğiniz iddia edilen sözün bir karşılığı ve sonucu olurdu.Sahte rakamlarla insanları yanılttınız veya ,bilanço rakamları doğru ise trilyonlarca parayı bir yerlere aktardınız.Yani çaldınız.HEMDE ŞEDDELİ ÇALDINIZ,HEM ŞİRKETİ BOŞALTTINIZ,HEMDE BİLANÇOLARINIZA KANANLARIN EMEKLERİNİ HİSSELERİNİZİ ONLARA SATARAK İKİNCİ KEZ ÇALDINIZ.EMEKLERİ VE HAYATLARI DA ÇALDINIZ.
En azından şu an kısmı telafiler içinde olunuz.
Yatırımcılarınızı bilgilendiriniz.
Elan yürüyen çalışmalar hakkında bilgi veriniz.
Varlık fonuna devredilen miktarlar ve kurumlar hakkında bilgi veriniz.
Dürüst ve namusluca şirketleriniz hakkında gelecek beklentileriniz nelerdir,bildiriniz.
İstinafa sunduğunuz son beyan durumu hakkında özet bilgiler veriniz.
Genel kurulu toplayınız.
Müteveffa Sakıp sabancı giderken hiç bir şey getirmedi,ama sepeti dolu gitti.
Üzeyir garih bir tinerciyle veda etti........ve pek çok tefeci aldıklarını bırakıp gittiler sırtlarında odun ve kömürleriyle.
Sn USLU bu açık çağrı sadece benim çağrım değil pek çok insanın terennümüdür.
Bilgilendir ve telafi içinde ol.....
Z.V.T.
Sayın Mahulli, şu sandviç parası yiyen zat da bir uğrasa. Belki bizi bilgilendirir. Hani artık döner yerim demiştir de, Müjdat da döner vermeyince dönmüştür. Belli mi olur. :)