2.08 maliyet yapmıstık bugunku hareketle verdik
Printable View
2.08 maliyet yapmıstık bugunku hareketle verdik
Arkadaşlar matriks varsa elinizde, bugünün aracı kurum dağılımını atabilir misiniz, bugün kim alıp sattı merak ediyorum, günlük ve tüm toplamda alan satanları göreceğimiz şekilde rica edebilir miyim?
Arkadaslar dunku islemi yorumluyacak varmi acaba..
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Crdfa temettü lidfa bedelsiz acıkladı...sen uyu garfa [emoji35]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
nakite geçip düşünce keyifle izleniyor :)
2,10 da destek görünüyor kırılırsa 1,95 e kadar yolu var. 1,95 - 2,00 aralığında alım için bekliyorum...
yükselişe geçmesi için 2,20 üzerinde haftalık kapanış olmalı.
http://666kb.com/i/dxymfkeey8t10fken.png
Sn laguna adese neden gidiyor diye sormak isterim size,
Adese büyüyorda ondanmı gidiyor,karımı artıyor ondanmı gidiyor,geçmişde yatırım yaptı şimdi yada yakın zamanda mevlerini toplayacak ondanmı gidiyor,yüksek bedelsizi var ondanmı gidiyor,
Benim gördüğüm kadarıyla gitmesi için hiçbir sebep yok ,ama hisse gidiyor,
Adesede zarar var yinede gidiyor,şubeler kapanıyor ciro azalıyor yine gidiyor,
Giden hisse gidiyor,pozisyon alınırsa ve nşyet yukarı sürmek ise,ne zarara bakıyorlar nede başka şeye,yada parayı kurtarmadan yada para döncekmiye bakmadan götürürler,
Adesede alınan onca lot var,hemde şirketin durumu şuan ırtada iken.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tekniği inanılmaz güzel işliyorlar. 2,16 2,20 üzerine çıkıp bir kaç gün kalmalı satışlar karşılanmalı ki tahta güç kazansın gitsin.
geçemezse teknikte aşağı baskı devam edecek. 1,95 lere kadar düşecek...
http://666kb.com/i/dy0na46ey35etef4f.png
Keşke bi %100 bedelsiz haberi gelse, ne kadar güzel olurdu ;)
bu tahta endeksin göstergesi gibi :) endeks 100 bine yükselene kadar alıcı gelmemişti.
100 binde yükseldi devre kesici girdi endeksin zirveden düşeceğini gösterdi.
endeks 93 binlere düştü sonra 99,500 zirvesine çıktı. garfa tekrar devre kesiciye girdi.
sonra bilinen son borsa yine düşmeye başladı.
borsa yükseliyor garfa yükselmiyorsa garanti bankasında pozisyonunu bozmayacaksın bekleyeceksin.
ne zaman ki garfa sert yükseliş yaptı hemen satıp kaçacaksın...
şimdi nakitte alım sinyali bekliyoum... sırf garfanın durumuna bakarak :)
Lidfa denen şirket, 2015'ten bu yana 0,34+0,34+0,34+0,27=1,29 lira temettü vermiş birde bedelsiz verdi ohhh ne güzel bir şirket, işte yatırımcıya güven veren bir şirket, bu dandik garfa 5 yıldır ne temettü ne bedelsiz, görüntüde güçlü ve güvenilir şirket görünüyor ama bana göre borsanın en dandik kağıtlarından biri belkide en dandiği budur, yazıklar olsun yöneticisinden tahtacısına beceriksizler bunlar, ne işiniz var sizin borsada tahtada hareket olmayacaksa, garanti haa büyük şirket haa, pehhh...
para kaybetmek GARANTİ
http://666kb.com/i/dy2t574pyo0tc3dvz.png
Bu u birçok kez paylaşmış idim sn laguna,
Birçok faktorimg üzerine koymuş iken bi buna koydular maalesef.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne kadar güzel bir paylaşım olmuş, kimin emeği ise gerçekten teşekkür ederim, grafikler ve sayısal veriler yalan söylemez sonuç ortada, yazıklar olsun koskoca Garanti Bankası'nın iştiraki, büyük şirket canım çok büyük şirket [emoji109] [emoji35] [emoji109], [emoji122]
9.5 milyon TL. zarar mı açıklamış garfa. yanlışmı gördüm yksa
13 aydır bu hissedeyim hiç olumlu birşey görmedim, ne akla hizmet bu boktan hisseyi aldım gül gibi hisseler dururken.
3 ncü çeyrekte 19 milyon kar diyor
01/01/2018 -30/09/2018 9 milyon kar diyor anlayan var mı
9 aylık 9,5 milyon zarar arkadaşlar....son çeyrek 19,5 milyon zarar
Lider vakfn gibi olamadı uğursuz.
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen parantez içinde şirketi öpmüşler. Yarın gözünüzü kapatın 1,95 açılır... isimsiz şirket olsa içini boşaltıyorlar diyeceğim. 90 milyon şüpheli alacaklarda ne olacağı meçhul. Şimdi 6 aylık 10 milyon kar gitmiş 9 aylık 10 milyon zarar olmuş. Hiç birşey bilmiyorsanız parayı faize koyun .............. . noktaları siz doldurun.
Desenize battık gırtlağa kadar
Ben battım zaten, olumlu bilançoyu hiçbir zaman fiyatlamıyordu zaten, böyle şirketin... Kime nasıl bir günah işledim acaba Allah bana bu ızdırabı verdi, daha da çıkamam ben, sağlık olsun, kurtulayım bir daha borsa mı asla uğramam paranla eziyet çekiyorsun başka birşey değil inanın.
Maliyet filan sormayın yazmıyorum
Bilmiyorum nasıl açar hiç ben doğru düzgün arttığını görmedim borsanın en adi hissesi, zaten 13 aydır düşüyor hiç arttığını görmedim ben
Garfa etse ne olucak şuan zarar etse ne olucak,
İpler ellerinde istedikleri rezilliği yapıyorlar,
Vakfn 40 milyona kar getiriyor hali onunda ortada,
Tahtaların başını tutuyorlar,nşyetleri keyifleri neyse onu çalıp söylüyorlar,
Zarar ğstüne zarar eden şube üstüne şübe kapatan adese 1.5 lerden gelmiş 8 lere,
Ne yazarsan yaz çoğu boş.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
arkadaşlar bu hissenin zarar getireceğini bilmiyrmuydunuz.açın eylul ayının 29 undaki saat 18.12 deki açıklamayı
lütfen biraz takip edin.bende hisse yk ama bilgi amaçlı yazyrum
kaptaki açıklama
***GARFA*** GARANTİ FAKTORİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***GARFA*** GARANTİ FAKTORİNG A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin mali tablolarında Diğer Faktoring Alacakları-Yurt Dışı hesabında sınıflanmış 4.659.767,29 EUR ile 9.457.303,69-USD anapara, faiz, komisyon ve bsmv tutarından oluşan toplam alacağımızın tahsili şüpheli hale gelmesi nedeniyle 171.00- Tasfiye olunacak alacaklar hesabına aktarıldığını ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından yayınlanan Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmeliği'ne uygun olarak özel karşılık ayrılmaya başlandığını, bu durumun bilançoda yaratacağı etki 30 Eylül 2018 tarihinde sona eren ara hesap dönemine ait finansal tablolarda detayı ile yer alacağını bildiririz. İşbu açıklama sermaye piyasası aracının değeri, fiyatı ve yatırımcıların yatırım kararları üzerinde etkili olma olasılığı bulunduğundan yapılmıştır.
Saygılarımızla.
22.10.2018 11:21<br />
<br />
<br />
Dövizdeki dalgalanmanın ardından borçlanmanın arttığı banka, finansman ve faktoring şirketlerinin borçlarını devralarak para akışını sağlaması planlanan "İpotek Finansmanı Kurumu" kuruluyor.Türk bankacılık sektörünün uzun süredir üzerinde durduğu kredilerin menkulleştirilmesi için ilk somut adım atılıyor. Türkiye Sermaye Piyasası Birliği (TSPB), kredi kurumlarının kredilerini devralacak ve menkul kıymetleştirme yapabilecek İpotek Finansmanı Kurumuâ��nun (İFK) kurulması için kolları sıvadı. Kurulacak şirket finansal piyasaların büyük oyuncularını tek bir çatı altında birleştirmiş de olacak.Dünya gazetesinden*Julide Y. Gürdamarâ��ın haberine göre,*TSPBâ��nin önerdiği modelde Türkiye Bankalar Birliği, Türkiye Katılım Bankaları Birliği, Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği, Finansal Kiralama Birliği olmak üzere 5 birlik ile Hazine, EBRD ve Avrupa Yatırım Bankası gibi uluslararası kurumların ortak olduğu bir yapı öneriliyor. İFK; bankaların, finansman şirketlerinin, finansal kiralama şirketlerinin ve faktoring şirketlerinin kredi portföylerini satın alarak nakit akışlarına dayalı menkul kıymet çıkartacak. Böylece bu kurumlar, sermaye yeterliliği ve likidite anlamında rahatlayacak, reel sektöre daha düşük faizli kredi sağlayacak.Böylece kredilerden kaynaklanan riskleri, kendi portföylerinden çıkardıkları için, kredi faizlerinin düşmesi ve net faiz marjının daralması da söz konusu olacak. SPK ve Hazineâ��de de alt çalışma grubu kuruldu ve kurumların önümüzdeki günlerde konuya yönelik bir toplantı yapması bekleniyor. <br />
Kaynak Yeniçağ: 'İpotek Finansmanı Kurumu' geliyor
Komşu forumdan alıntı yaptım, hitit rumuzlu beyefendi paylaşmış teşekkür ediyorum
Garfa iyidir enseyi karartmayın. Uzun vadeli desteğinde şu an belki biraz ihlal yapar yarın ama olsun. Gitti mi sağlam gider şu an bende yok ama çok para kazandım garfadan.
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeler bomboş herzamanki gibi,
Kar etse ne olucak zarar etse ne olucak,
Hisseleri toplayanlar kaçdan aldıda buralardan satıyor yada satıcaklar,
At koşturuyorlar at,hisse çıkmaya başlıyor kendileri indiriyor,topladığın hisseyi sahibi olduğun hisseyi götürmemek için büyük uğraşları var,
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Uzun zamandir Garfa nin zarar acikladigana şahit olmamistim
Çok pişmanım arkadaşlar bu şirkete yatırım yaptığım için çok pişmanım, içi boş bir şirket ve yatırımcısına hiç destek olmuyor, şimdi ben bu şirketi neden alayım? Artık hiçbir albenisi kalmadı
Şim di. Alcaksın ker edin ce satcaksın kereden şir kedi alırsan herzaman risk vardır enkötüyü gördü