şuandan itibaren toporlanmasını bekliyorum, macronun açıklamaları etkilemezse tabii ... hafta sonu her türlü bize yarıyor, kazandığımız takdirde..:whistling:
Printable View
şuandan itibaren toporlanmasını bekliyorum, macronun açıklamaları etkilemezse tabii ... hafta sonu her türlü bize yarıyor, kazandığımız takdirde..:whistling:
Bu kağıdın çapsız sidikli sipeggii. Tam bir katiksizsin. Bugune kadar o kadar ah aldin bundan sonra anca babayı alırsın. Yazık yazık insanda az utanma olur. 2 senedir mahvettiniz milleti. Ama hakkımı helal etmiyorum.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen katar haberleri ile ilgili yalanlama gelmedi tspor da hemen gelmisti
Herhalde katara arabasına benzin alma için gitmedi
-Bugün yenersek lider oluyoruz
-UEFA kar açıkladığımız için bizi tebrik etmiş (seviyorlar bizi yine sen gel şampiyonlar ligine demek istiyorlar)
-bu sene şl gelirimiz 41,5 milyon Euro yaklaşık 220milyon TL
akşam inşallah yendiğimiz anda resim belli olur...
her türlü yenmemiz lazım ama maç çok zor olacak gibi.. yenersek her skor bize yarar..:bravo:
Akhisarda takımın en önemli oyuncularından Lopez, Muğdat, Soner yok.Yalandan kıvırma spek efendi...Ytdeğildir
Galatasaray başak maçında her sonuç bize yaramaz.fikstürü iyi okuyun.10..YTD
çok doğru tespit!! akşam kesinlikle ve kesinlikle kazanmalıyız ve sonrasında gs kesinlikle ve kesinlikle yenmeli!! sonrasında galatasarayı yenip başakşehirin yenilmesini(puan kaybını) bekleyeceğiz!! mal gibi 2 hafta önce başakşehire 1-0 yenildik!! o maçı kesinlikle almalıydık; alsaydık şu anda tahta 4,50 üzerindeydi!!
tff sitesine girip 8 ve 26.cı haftalara bakın!! ikili averajda kim kimi düdüklemiş inceleyin!!
Sayın edenbulur tebrik ederim sizi.Uzun uzadıya yazmıyacam ama gs başak maçı önce 1 olmadı 0 bitmeli..YTD
Akşamki maç ya tamam ya devam maçı. Ben garip bir şekilde rahatım, ki korkum da bu. Genelde hissiyatıma ters sonuçlar alır. Şimdi, o değil de... Gs floryayı sattı. Eline 5 yıl içinde geçecek para bugünün değeri ile 47 milyon euro. Yani gsnin borçları düşünüldüğünde dişinin kavuğuna bile yetmeyecek. Hâl böyle iken ve futbol sadece futbol değildir sabitesinden hareketle bu sene ama öyle ama böyle gs yi şampiyon yaparlar diye sesli düşünüyorum. Malum yoksa gelsin kayyum. Ne dersiniz
Kayyumu bilmem.TBMM spor sektörü için çalışmalar yapılacak diye bilgiler okumuştum..YTD
bu hafta gs-akbil gs yenmesi veya beraberlikte bjk iki hafta da alırsa maçları lider olma şansı yüksek. bu hafta akhisarı sonra içerde ki maçı alırsa gs maçına rahat çıkarlar. akbilsporun nefesi yetmez umarım.
kademeler nasıl beyler
benim en büyük korkum hakemler.... aziz yıldırım bu hafta cok baskı hakemlere .... hakemler bjk ye bu hafta celme cakabilir... oyuncuların bu macta dikkatli olması lazım
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Motorlara bakim lazim, mavilikler iştahla bekliyor..
hissedaşlar bu ne sessizlik :)
beşiktaş 2. yarı kazaya uğramazsa ve galatasaray başşakşehiri yenerse beşiktaş fişi çeker. ----beşiktaş'ın türk telekom arena'dan 1 puan çıkartabileceği varsayımıyla söylüyorum.
galatasaray:------------- beşiktaş: ---------------- başakşehir:
alanya (d) ---------------yeni malatya--------------- kayserispor
beşiktaş ----------------galatasaray (d) ------------osmanlıspor (d)
akhisar (d)--------------- kayserispor ----------------sivasspor
yeni malatya ------------osmanlıspor (d)------------antalyaspor (d)
göztepe (d) ----------------sivasspor ---------------- kasımpaşa
en iyi sonuç gs-başakşehir maçının berabere bitmesi, çünki başakşehir yenilse bile 2 li avarajda bizim üstümüzde,kalan maçlarının birinde kesinlikle yine puan kaybetmesi şart, başakşehiri geçebilmemiz için. Ayrıca gs-başakşehir maçının beraberliği bizim gs ile yapacağımız maçtada beraberliğin yetebileceği sonucunuda doğurur
Hayırlısıyla bu yıl ilk defa an itibariyle liderlik geldi......:halay::bravo::halay:İnsallah şampiyonlugumuzu da GS maçindan sonrada ilan ederiz....:halay:
aynen, başakşehirin fikstür çok kolay ve osmanlıyla kasımpaşa direkt yatacaktır başakşehire. orda sadece antalya maçına 0 yazabiliriz.
yarın galatasaray başakşehiri rencide ederek yenmelidir. şöyle adebayor emre arda falan gerginlikle kırmızı kart yeseler çok hoş olur beşiktaş açısından.
Osmanlıda iş biter..ytd
Alanyaspor ve osmanlıspor..özellikle osmanlıspor trabzonspor ve gençlerbirliği maçından sonra Başakşehir ile oynayacağı maç alt lige düşmemek adına çok önemli.Alanyasporda bu anlamda rahat değil..Ben böyle gördüm.YTD
Bir aksilik olmazsa artık BJK nin pazartesi günü % 4 civarında bir yükselişle günü kapatmasını umuyorum (3.65x%4=3,80). Salı-Çarşamba,Perembe ve Cuma seans sonuna kadar da toplamda 4.00 TL seviyesine gelmesini bekliyorum.
Artık bu hissenin yükselmesi gerekmiyor mu?
Sayın gskodal başakşehir alırsa düşüncenuz bana göre zor..YTD
Haklısınız, tam bende onu düşünüyordum. GS yenerse şampiyonluk BJK nin kendi elinde olur.
1. GS 60 puan
2. BJK 59 puan
3. BAŞAK 59 puan
Ayrıca; Portföyümde hem BJK hemde GS hisseleri vardı. Bugün saat 17:59 da GS hisselerini satıp BJK aldım. Aslında dün yapmalıydım geç kaldım ama sonunda aldım. GS yi riske edemedim.
Beşiktaşın gs ile maçı var ama başakşehir ile yok.Ben gs karşı alanya başakşehirspora karşı osmanlıspor maçlarının alt lige düşmemeleri adına zorlu geçeceğini düşünüyorum.YTD
GS yenerse BJK son 5 maçını alırsa şampiyon olur. (Tabi başakşehirin en azından 1 defa berabere kalması gerekiyor)
Evet durum bu.gs yenmesi veya berabere kalması..Herkese iyi geceler,her şeyin hayırlısı olsun.YTD
Hisse bariz şekilde suni olarak baskılandı aşağı sürüldü.Ben asıl bunun nedenini merak ediyorum. gelen yeni kylara kağıdı aşağı sürerek kapıyı gösterdiler.Onca olumlu gelişmeye rağmen!Bunun sebebi blok hisse satışı öncesi hazırlık olabilirmi?
Gsray bedelli sürecinde de kağıdı suni şekilde 1,90 a bastılar 2 üzerine çıkarmadılar.Bunun sebebi neydi?Aşağıdan toplamak.Bjkasde de bu olamazmı?veya hisse satışı için anlaştıkları rakama kadar bastılar.Yoksa tahta yapıcının hisseye yatırımcısına garezimi varki?yada manyakmı aşağıya sürüyorlar?Vardır elbet bir sebebi..
GS de bedelliden dolayı bedelliye girmek istemeyen insanlar hisselerini satıp çıktılar. Hisse ondan dolayı çok aşağılara düştü.
Başakşehir yenmedikçe bu hafta aşağı çokta basabileceklerini düşünemiyorum.Tabi döviz endeks trump faktörleri rahat verirse.Belkide kapa bir haber düşürmek durumunda kalacaklar.Tabi bunlar benim kafamdaki kurgular ytd
Yarın bir haber çıksa, BJK hisseleri birilerine satılacak dense hisse 6 TL olur