Açıkçı kendisiyse sıkıntı yok değilse 2 yönü var 1- kapanmak için daha aşağı baskı 2- kapattirmamak ya da daha yukardan kapanması için topuk! Ha hisse dağınık olmasa 2 derdim ama maalesef şuan görünen 1 in ucu!
Printable View
Açıkçı kendisiyse sıkıntı yok değilse 2 yönü var 1- kapanmak için daha aşağı baskı 2- kapattirmamak ya da daha yukardan kapanması için topuk! Ha hisse dağınık olmasa 2 derdim ama maalesef şuan görünen 1 in ucu!
Duasi ile yasamadikki bedduasi ile ölelim :)
A1 acik yapti diye mal almadik beklentimiz bilanco
Yarin %3 ekside olsa artida olsa satacak degilim
Ancak sunu biliyorum emkel gibi bir tahtada o denli acik yapmak pek akil kari degil. Simdilik takasta gorunmuyor yarin biryerlerden havale gelemezmi elbet gelebilir. Tahtada hersey normal ama o mal gercek aciksa!!!
Yarin cok ilginc gecer 500=600 bin lot bu tahta icin baya ilginc bi gün yasatabilir ben o ihtimalden bahsediyorum. Çekirdek citler izleriz.
Yükselen tahtalarda acik yapmak gibi zevki olan spekler olduğu gibi
Tahtada açikci gorünce onu zora sokmak isteyen ve sirf bu sebeple tahtayi yukari süren speklerde piyasada oldukca fazla
Bize seyir düşer :)
Bakalim mevlam neyler
Sayın Antiseptik bir de haftalık ve aylık takas atarmısınız
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim hedef 1 paket sigara parasıydı , oda 5 yıl önce sigara 6 TL idi. Sigaraya acayip zam geldi. ÖTV falan derken 11 oldu. Şimdi gene 1 paket sigara parasına durumu güncelleyim desem , seninki hocam 2 paket sigara parasınıda geçiyor :) sen kartona göz dikmiş bir halin var..
Endekste olağanüstü bir şeyler olmazsa yön yukarı....
Çok cimri bir spek yukarı giderken aşağı salabilir.Tamamen patronun kontrolünde bir hisse ve 10 yıldır %40 yapar ardından geldiği yere gider o kadar umutlanmayın kar varsa cebe yakışır.Gideceği 2-2.05 ama ineceği 1.30 lar her zamanki dinlenme yeri.ytd
İnşallah senin istediğin olur ama huylu huyundan vazgeçmez.Bu arada SPK sürekli takip eder bu kağıdı ve hiç sevmez.
dün açıkçı yakalanmış sanırım.. galip ağa gelse keşke çok iyi şiş kebep yapıyor açıkcılardan :) son 10 yılın en hacimli günlerini yasıyorsun emkekl.. sonu ne olacak :)
Yabancı takaslarda yüksek artış var , citi 862bin, deutsche bank 534bin yükselmiş bu çok iyi gelişme:))
Dolar güne hızlı girdi umarım endeks dayak yimez [emoji33]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yabancı takaslari artmiss diyen arkadasslar, bir ekran goruntusu atsaniz da biz de incelesek
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,8 üstünde tutunup acıkcılara ( varsa eger ) mal vermezse 2. senas hızlı olabilir
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...48a9f0b935.jpg
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...567750adb1.jpg
Paraşütümüz var yumuşak bir iniş yapacazda yani dünden bugüne değişen ne sayın tahta sahibi ez geç işte hazır elinde imkan var bir arkadaşın dediği gibi yalan değilse ..sen istersen endeks filan bakmazsın acuma sür atını...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cepten resim yükleyemiyorum ama çalıştığınız aracı kurumlardan yabancı takası güncel rahatlıkla alabilirsiniz, bu hizmeti vermek zorundalar size...bol kazançlar
Tahtada açık varsa tahta sahibinden başka kimse yapamaz ...
Öğleden sonra 169 a degip ziplayabilir!
İnsanları etkileyebilecek yorumlardan kaçınalım lütfen.. kimse neyin ne olacağını bilmez.. bilse burda zırvalamaz.. etkilemeyen verilecek kararları..
düşsün diye dua edeceğinize başka kağıtlara bakın arkadaşlar, kalabalık etmeyin burda
sakin bugün 1,78 altı kapamaz endeks e çakmadıkları sürece.. işliyor dokuyor üflüyor pofluyor şairimiz sabredin
son 10 gündür yeni ürüyen tipler susun ve kenara çekilin lütfen herkesin kendi aklı fikri var
mahalleden delikanlıları topladım açıkçıyı dövmeye gitces :)
Spekteronun aklı karışmış 176 dan verdi 179 dan aldı :))
hayrıdır sn tombombadillo da gelmiş sanırım hayırdır abi
Yok surcme değil bilerek yazdım. Yükünü bosaltamadi belliki!
78 Ken 76 ya yazıyorum veriyor! 76 dan aldığımı 79 satış yazdim alıyor! 77 ye alış yaziyorum veriyor peşine 78 e satış yaziyorum alıyor! Mal mı kıtlığın mal mı topluyon anlayamadım ben spekteron:))
Bilançoya kac gün kaldı!!
Kasım ilk haftasımı dur aceb
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...00948b4ec5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...967a060a1c.jpg
bari 80 kapat bari ya ayıp etme sn spek
geçen hafta 1,8 leri yak demiştik yaktı, hadi haftaya 1,85 altı kapatma diylim belki kırmaz bizi..acelemiz yok tıngır mındır sert hareket sonra gelsin böyle devam 2,xx lere kadar
Burda ki grup gerçekten çok iyi teknik çiziyor hissenin 1.75 desteğine dokundurdu ve 1.77 1.78 kapanışı yaptı ve hacimsiz düzeltti hisseyi süper valla gelecek hafta 2 lere yürümesini bekliyorum eğer pazartesi salı 1.9 2 bandına atarsa hafta sonu 2.20 bile olur bence bilançonun kokusunu aldılar artık 1.75 in altı zor gibi maşallah
pztsi 2 leri bekliyorum artık kırmaz bizi sanırım
Çok ekmek yedirecek kıymetini bilip elinde tutanlara
o yüzden ben kısa al sat yapmıyorum. Yaptığım anda malı alıp yukarı keseceğini adım gibi biliyorum. Satıp aşağıdan almak zor gözüküyor. 1-2 kademe için değmez şu an. 2.4 den sonra belki marjı biraz açabilir. Yani 2.7 den satan belki 2.5 dan tekrar alma şansı olabilir. Ama bu seviyelerde sattığı noktandan % 8-10 aşağıdan mal koymak hayal gibi. Çünkü hala toplanıyor. Buda daha yüksek hedef fiyat beklentisini taşımaya devam ediyor demektir.