47 milyon 393 ..
Printable View
47 milyon 393 ..
...............................2017/6.............2018/6............. degişim %
net satıslar..............387,325............541,170.. ......... + %40
brut kar.................87,784..............170,557... ......... +%97
faaliyet karı............34,499.............91,259......... .......+%265
finasman giderleri...34,852............67,619.............. +%94
net dönem karı.............24,151...........47,393.......... .....+%98 ( 2017 de 3000 karsılık ayırılmıs vergılere 2018 de 8200)
genel tablo bu
net satısları 550 -570 bandında beklıyordum beklentıme gore cok az yanılma olmuş secim surecı oldugundan tolere edılebılınır
brut kar marjımız oldukca ıyı yukselmış bunun icinde pazarlama gıderlerı 36 dan 50 mılyona cıkmıs yaklasık %50 artmış bu güzel yukarda brut karımız % 97 oldugunu hatırlatalım
yonetım giderleri 16 dan 28 cıkmış artış %75 bunu begenmedım efendıler harcamaya doymamış genel yonetim giderlerı dıye sokmuşlar bılonco gelsın ıyıce bakarız
faız gelırlerınde kayda deger bır degısım olmamış
kambıyo kar/ zarar .........2017de 48 kar/23 zarardı ...... 2018de 40 kar /6 zarar bunu begendım
reeskont faız gelir/ gideri..... 2017 de 5,600/6,250 ......... 2018 de 9950 /18,020 bunu hıc begenmedım
gecen sene vergı daıresıne 24 bıldırmiş 22 konsalıde gelmış
bu sene 47 bıldırdı konsalıde kac gelıcek bakalım
bu sene karını en cok etkıleyen fınansman gıderlerı olmus şirket gecen donemde 34 mılyon oderken 68 mılyon odemiş bu ceyrekte borca calışmışlar hem daha cok borc odemış hemde vergı daıresıne gore karını %100 artırmış
karını60 -65 bandında beklıyorum bakalım konsalıde kac gelıcek gecen seneyı baz alırsak 45 mılyon derlerse sasırtmaz sonucta GECEN SENEYE GORE 35 mılyon fazla borc odenmıs gecen sene gıbı odeseydı 80 mılyon kardı borc odemesını %50 artırp odeseydı tam tahmınım tutacaktı maalesef bunu atlamışım
GENEL OLARAK BILONCO OLDUKCA GUZEL GELDI BANA
2018/3 aylıkta fınansman gıderı 17 mılyon
2018/6 aylıkta fınansman gıderi 68 mılyon ( beklentım 35 - 40 arası idi)
fark 50 mılyon benı yanıltan fark 30 mılyon
şirket iyi borc odemiş aslında beklentımde sermayesıne yakın kar acıklamasıydı kırpar kırarlar 60-65 baglarlar dıye düsunmustum
30 mılyon borc odeme de yanılmam olmasa sermayesıne yakın kar edecektı ha borcunu odemiş ha kar yapmış bence fark yok
47+30=77 mılyon
tabı karsılastırdıgım 3 aylık konsalıde ve 6 aylık vergı daıresı oldugunu unutmayalım
sırket bu performansını devam etırıse 2018 cirosu 1 mılyarın cok uzerınde olucak ( kur farkınıda hesaplayalım)
sıkıntımız ise hammade fıyatlarıda kur farkından dolayı artacak
kurların cıroya etkısı oldugu kadar malıyetlerede yansıması olucak
bır baska sıkıntıda ınsaat sektorunun zorda olması satıs tonajımız düsme ıhtımalını yabana atmamak gerekır
3, ceyrekte satıslarımız boyle gıderse ciromuz 800-850 mılyon cıvarında olur
3 ceyrekte fınasman gıderımızde 100 mılyonun ustunde olur ( işte bıloncoda benı en cok zorlayan kısm bu nokta)
aksı bır gelişme olmadıkca sermayemızden fazla karımız olucak borc kalemını dikkate almazsak 150mılyonun ustunde net kar gelıcek ama ne kadarı borc kalemıne gıdecek mıktarı kestıremıyorum boyle borc odersekde 80 -90 arası kar olur dıye dusunuyorum
hele bı konsalıde gelsın karıslastırmamızı daha net yapabılırız
HISSE SENEDINE NASIL YANSIR ISTE BUNU KESTIREMIYORUM BAŞIBOŞ BIR HİSSE ..HAREKETLERİ YATIRIMCISININA HIC GUVEN VERMIYOR SIRKET ISTEMEDIKCE BU SIG VE SIGIR SENETTENDE BILONCO NE OLURSA OLSUN USTUNE SU İCİRTİRLER
neyin kafasini yasiyorsunuz siz ya.su ana kadar gelmis en iyi bilanco .bu ortamda boyle bilanco getirmis hala miymiymiy.bur negatif hava bir olumsuzluk .begenmeyen satsin ciksin ne ayaksiniz siz..ytd.
bu bilanco doneminde pozitif gelen her bilanco iyi fiyatlandi ki egpronunki iyi otesi.hatta mükemmel.elbet piyasa bunu görecek ve fiyatlayacaktir.engellenemez.her hisse ederini bulur.ytd.
12 aylıkta vergi dairesine 42 sunuldu net 67 oldu ..
Net 100 bile olsa bosuna bir bok olacagi yok 2 3 sene bekledikten sonra ne onemi var
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Net kar gelsin daha sağlıklı analiz yaparız piyasa değeri 100 milyon usd civarı şu an çok ucuz duruyor...
kusura bakmayın ama siz hemen bir ayda çocuk olmasınımı bekliyorsunuz. 9 ay beklemek zorundasın ege endüstri 300 e15 yılda gitti tüpraş 120 ye 14 yılda gitti erken satanlar vay beeeee 2 tl den ege endüstri aldımdıda 4 ü görünce sattımdıda yok efendim 2 tl den tüpraş aldımdıda 5 tl den sattımdıda hikayeleri anlatanlar çoktur seans salonlarında bu senedin 2016 temettüsü25,50idi sanırım 2017 27,50 201840-50 arası bir rakam olur sanırım2019 60-75 2025 yılında al sana hissenin borsadaki fiyatı 175-200 tl ben ölmez sağ olursam 2025 yılına kadar buradayım.takdiri ilahi vaki olursa yatırım hesabımın hangi bankada olduğunu çocuklarım biliyor..
tari17 ocak 2018 senet kapanısı 12,10 dolar 3,81 kapanıs 3,12 usd
ıhracat rakamı toplam satısların 10 da bırı bıle degıl
bekledık bı kaybımız olmadı cok sukur tl bazlı %50 dolar bazlı 3,12 den 1,27 geldık cok kazandık cok dolar bazlı 3 katına cıkarsa o zaman deli kar etmiş olucaz hele bekledıgımız zamnı sayarsak karları kamyona koyucaz
evet citi ekmegimizi kaptı tahtaya girdi yaklasık lot basına 3 tl zararla gerı verdi 2017 bıloncosunda 16 goremedık ama olsun 10 tl bıle goremedık dehset kar yaptık
tarih 21 ocak 2018
saol ya iyiki pazarlamadın pazarlasan bız ne yapardık ne buyuk adammısın sen ya kıymetını bılemedık şirket mal gomdu yabancı malı gomdü bız senin kıymetını bılemedık affet bizi
tarih 20 ocak senet 12 uzerınde
ayne neler neler bılıyormusda haberımız yokmuş
mal bosaltlma falan yokmuş
altın dişimizi sattık elde tek kuş kaldı onuda satalımmı alacakmısın ?
aralıkta uye olunur gelır gelmez ocakta senet pazarlanır bırde arsız arsız uzun vade dıye gelır burda yazar
bu forum sen gıbi cok sarlatan gordü
o cıvarlardan alanlar sana bır dua edıyorki sorma
sımdı senet 20 olsa o sevıyelerden alan %60 para yazsa para kazanmısmı olucak para kaybetmişmi olucak
dolar bazlı bak al dedıgın zamn 3,12 dolarmıs
bugunun parası ıle 19,10 tl
gecen zaman ne olucak 2123 mu beklıcez
turkıyede uzun vadelı hangı yatırım kazanmıstır
sayenızde sırket yabancı malı kitledi sen burda arszıca vade koyarak yaz al bugday taneni dişini kuşunu azcık utan
YATIRIMCILARLA DALGA GECME ASAP BOZMA TOZ OL
bilanco iyi konsolidw daha iyi geliyor hep malum.ucacak kaçacak yeri yok piyasa malum .ama kötü değil kotuluycek durumda yok
düşünün
3 aylık karı gecmıs yla gore 60 kat artıyor cakıyorlar
temettu verıyor yıne cakıyorlar
6 aylık karı en az %100 artıyor gene cakıyorlar
şirket euro bazında %100 karlı verdıgı malı bıle yerıne koymuyor
likit saglayıcısı ı pıramıt menkul pıyasada hıc ıtıbarı yoktur cakal tayfası kullanır
sırkete fınans mudur sutlanıyor yada gıdıyor yerıne gelen 1 ay dayanmadan oda tüyüyor finans mudur yok sımdı ortalıkta
telefon acarsanız cevap yok zaten ulaşılamıyor
SIGIR OLAN CEOSU malı kaktırmak icin basını kulanıyor yabancı alıyor susude verıyor malı kıtlıyorlar
TAHTADA ONLARCA KUURMDAN ISLEM YAPILIYOR HEP SINEK GIBI 10 20 50 lot alıyor hemen ust kademeye yazıyor ne kar yazacaksa
aylardır merl 100 lotla algorıtmiş işlemler yapıyor ne batıyor buna anlayamadım
alan zararla kol kesıyor kısır dongu yukarı marj yok asagı marj var satan sımdıye kadar hep kazandı
TAHTA BOS ANLIYACAGINIZ ILGI ALAKA YOK MAL TOPLAMA YOK HIC BI IYIYE ISARET EDEBILECEGIMIZ GELIŞME YOK GELİŞME OLSADA PİC EDIYORLAR
tek gercek olan bu sırkette bılanco yatırımcısına o kadar kazık atıyorki bu sereflıler yenı yatırımcı gelsede kacıyor bıloncolara bıle kımse gelmıyor gecmıssıde pek parlak degıl zaten 2009 da 5 dolar 10 sene sonra 1,25 dolar
boyle gıderse yıne B grubunda alabılırız solugu
adam olacak cocuk mokundan belli olur derler lot almak ıcın yırtınırsın şimdi ıstedııgn kadar alabılırısn pıyasada akıllı bızız anasını satayım habıre alıyoruz habire mal yıyoz sımdıye kadarkı hıc bır gelişme bu cocuk adam olur dedırtmedıler dedırtmıyorlar
yabancı gelmedıgı surece yada cılgın bır gelişme olmadıgı surece suurnmeye devam bırı alır bırı satar yerınde sayar 3 gıder 5 gelir
BU SIRKETIN DEGERI 110 MILYON DOLAR OLMASI SIRKETIN KARAKTERSIZLIGINDENDIR 10 SENEDE ZATEN 110 MILYON DOLAR KARI VAR 65 MILYON DOLARA FABRIKA YAPILDI 25 MILYON DOLARLIK ARSASI VAR BUNLAR NIYE FIYATLANMIYOR SIGIR ERGUN DUSUNSUN BU SENET GITMESINE GIDERDE ES DOST YANDAS MALI TOPLAYINCA SIMDI MAL DAGITILDI TOPLANMA EVRESINE GECILMEDİ
6 aylık bıloncosunu acıklayan bır cok sırket gecen seneye gore daha kotu bılanco getırse bıle hopladı zıpladı bi şeyler yaptı bazılarıda %20 yaptı
90 bın endekste 9,90 olan bu sıgır senet 90 bın endekste 8,10
ızah edılebılecek bır durum varmı
mal dağıtıldı biliyorsun da niye mal aldin niye kuyruğuna basilmis gibi sayfa sayfa yaziyorsun .maden bu kadar biliyordunda niye girdin bu hisseye sende ki terslik iste bu gereksiz negatiflik pompaliyorsun .amacin belli .akmaz kokmaz mis gibi sirket sabretmeyen zaten kazanamaz borsada .dolarin bu rakamlara geldigi piyasanin bu siddette dalgalandigi piyasada ralli beklemekte mantikli degil orta uzun düşün meyen zaten satsin bosuna beklemesin vadeyii en az iki yil koymali.ytd
"Milyonlarca spermin içinde birinci ol, gel de yaşadığın hayata bak" sözüne ithafen "Milyonlarca TL kar getir, gel şu hissenin durumuna bak".
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piyasa öyle bir hal aldıki BÖHH deseler millet neyi var neyi yok satacak,..borsa sabırsızların sabırlılara para transferi yaptığı bir yer... bu piyasada hemen düzelmez ben incelediğim kadarıyla borçsuz iyi şirket uzun vade bekleyeceğim ben gerisi nasip...
iyi bir şirket ama tıynetlerı zıhnıyetleri bozuk
bu şirket belcıkanın degıl bır turk şırketı olsa ınanın 30 - 40- 50 olması işten bile degildi kimsede nıye boyle oldu demez dıyemezdi
mesala plastik boru diyince en anlarız PİMAŞ dimi aynı kagıt mendıle SELPAK bıtkısel margarıne SANA dedıgımiz gibi
bu dangalaklar pimaş markasını hayata gecirmiyorlar benım bıldıgım oldukca karlı bi sektor hazır elinin altında şirket oyle dimi şirketin içini dışını bilen bırınden aldıgım bılgiye göre belcıkalıları ikna edemıyorlarmış bizim işimiz profil diyip geciştırıyorrmış hazır marka ve marka degerın tek bilinirlık oyle dimi
%97 elinde olan bir sırket senedıyle boyle kedı fare oyunu oynatmaz oynatmamalı neresınden tutarsan tut neresınden bakarsn bak şirketin degeri şu an işlem gordugu degerden cok daha yüksek ama takıldıgımız konu zıhnıyet ve tiynet onlarca yıldır bu rasyolara gore yatırımcısına kazandırmamış sıgır bir şirket maalesef...elbet bir gun kazandıracak ama ne zaman hisseleri eş dost toplayınca cunku mal toplanamıyor toplanamadıkca asagı baskılanıyor tahtaya gore ellerınde yuksek montanlı mal olanları bılıyorlar onların sabrı test edılıyor su andada ekonomık ortam onlardan yana. aslında tahtanın ilacı yabancı bır fon alımı o zaman cıl yavrusu gıbı dagılırlarda fonda boyle sıg ve sıgır hıseye gelir mi bilinmez...
sahı bırde bızım arsamız vardı dımi onuda 2 senedır satamadılar 25mılyon usd ıstedıklerı arsayıda pic oldu bu ekonomık krızde bu kurla
halka acıklıgı artırmaları sart bu dusuncelerının olduguna emın degılım ..belkide kalan hıselerı toplayıp %98 ulaşınca cagrı yapmaları su anda cok düşük bır ihtimal ama bunlardan beklenebılir gecmıste yaptıklarına bakınca güven sorunu yasatıyorlar
anlayacagınız her sey mali verılerle beklentıylerıyle bıtmıyor
bana göre kötü bir şey var ama bunu paylaşmıcam kımsenın yatırım kararını etkılemek istemem
konsolide 49 milyon 500.degisim %125 pozitif
Kotdan çıkması mı çünkü kriterleri patrona yarayan hesaplamalar... Paylaşırsanız olumsuz beklentinizi sevinirim sonuçta herkes kendi kararını verir.. Teşekkürler
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun vade ..
bu sihirli kelime boş yazanların sıgınacagı limandır
kime göre neye göre bu uzun vade 3 aymı 6 aymı 1 senemı 5 senemı 10 senemi koskacaman bir hiç sadece uzun vade sihirli kelime yazanın kaçış noktasıdır 1 sene beklersen 2 sene 2 sene beklersen 3 sene olur 5 beklersen 10 sene olur
turkıye borsasında hangı enstruman uzun vadelidir hepside trend baslangıcı yada trend sonudur
9 ay once birisi donuna kadar al yat dedi 9 ay sonra cıkmış gelmiş uzun vade dıyor halbukısı yaz aylarında fıyat ongorusu bambaskaydı sonbahara girdik ne oldu bakalım
hissemiz donumuzu satıp almamız konusunda telkin yapılırken 12 tl usd kuru 3,8 di
12 000 tl ye 1000 lot hısse aldık kabaca 3,160 usd yatırdık
geldıgımız nokta hisse 8,36 usd 6,63
tl bazında ,3,640 tl zarardayız usd bazında ise durum dahada vahim hısse degeri 1,260 usd aldıgımızda 3,160 usd yani 1900 usd zarar
usd bazlı bırak karı fit cıkalım dersenız bugun hisse ederi 20,95 olması gerekir
SİHİRLİ CUMLE NEYDİ UZUN VADE YERSEN TABİ
bu cok kısa vade ya uzun vade bakalım dedık 10 yılık baktık
yaklasık 10 yıl once 5 usd dolardaydı sımdi kac 1,26 aradakı fark 3,75 dolar ee ne oldu bizim uzun vadeye 3,75 doları bolelım yarıdan bırak zırveyı zırvesınden usd bazlı %40 düşük aldık maliyetımız 3 usd olsun zarar 1,75 usd olsun 6,63 *1,75 = 11,50 TL HİSSE BAŞI ZARAR
SIHİRLİ CUMLE NEYDİ UZUN VADE YERSEN nasıl olsa muallak bır kelıme kaçış yolu her yöne cıkar
9-10 senede neler oldu hissede bakalım
hisse fıyatı 5 usd deydi
10 senede ustsute karları toplayıp ortalama o yılkı dolar kuruna bölerseniz 110mılyon usd kar ıle karsılasıyoruz
50 mılyon euro ya fabrıka yapıldı 10yıllık parıte 1,25 oda eder 62,5 mılyon dolar kabaca 60mılyon alalım
110+60 =170 mılyon usd
170*6,63= 1,127 milyar edıyor
peki piyasa degerımız kac bugun 8,36 kapanıs ıstıbarıyla 676 mılyon tl ODA 102 MILYON USD EDER
fark 451mılyon tl
sadece fabrıka yatırımını ve ettigi karları baz aldık dıger bır cok kalemı markası arsası vs vs hıcbır seyı hesaba katmadık dimi
buna ragmen 451 mılyon tl fark var USD BAZ ALIRSAK 68 MILYON DOLAR
GÖZLERINIZ PARLADI DIMİ RAKAMLARI GORUNCE
sermayesı 80,980 bunun yaklasık 78 mılyonu deceunnık de asagı yukarı %96,4 ü dısardaki pay 3,6 cıvarında
burayada kadar her sey cok güzel dimi
karlı bir şirket temmetü veren bi şirket büyüyen bir sirket 25 mılyon dolarlık arsası olan bi şirket vs vs
rakamları az cok ortaya döktük
gelelim sorularımıza kafamızı bulandıran seylere aklımızın ermedıgı seylere
1- bu sirket her yıl kar acıklayıp buyumesıne bu rasyolara ragmen nıye cok düşük pıyasa degerı var ?
2- bu rakamlara göre niye kimse yatırım yapmıyor neden yatırımcıların ilgisini cekmiyor ?
3. iddia etigimiz rakamlara gore sırket hıssesının cok dusuk olduysa nıye şirket kendi hisesini almıyor piyassına niye destek vermiyor
4. operasyon yaptıklarında sıgır gibi basına böguren ceo su malları satınca nıye tek bir acıklama yapmadı yapmıyor
5.hisse temmuzda a grubuna gecmeyı garantıledıgınde hazıran ayında lıkıtede saglayıcıyla nıye apar topar anlasma ımzaladı likitede saglayıcı pıramit menkul degerlerin hisseye ne zaman likitede sagladıgı görüldü bu anlaşmada kimin ne cıkarı var
6 hissede 3 - 5 bın lotla nıye %3 - 5 lık marjlar yakalanıyor ve bu marjlar aylardır niye asagı yapılıyor hisse toplanmıyorda bu rakamlarda olması kımın cıkarına acaba
7-hıssede 2 yıldır 5 mılyon euro temeetu dagıtılıyor yanı kabaca 4,850 mılyon eurosu şirket alıyor her sey yasal ama soru şu şirket nıye para kacırıyor temettu ayagıyla hısenın sıg olmasından sıkayet ederlerken nıye 5 mılyon euroyu hıseye derınlık saglamak icin sermaye artısında kulanmazlar ?
8- her yıl buyuyup yatırım yapıp kar acıklayıp temmetu dagıtıp her yıl hısenın pıyasa degerının usd bazlı dusmesi neye baglı olabilir
9- niye sırketın fınans mudurü yok koca fabrıkada tekbır yetkılı telefona cıkmıyor nıye fınans mudurülerı apar topar kacıyor kacırtılıyor ( bu konuda cok soyleyecegim varda illa ugrastırcaklar spk durtmesını yedırcekler ama ımkb de sırketler boyle maalesef yaptıkları her karaktersızlık yanlarına kalıyorlar)
10. şirket itibarı dıye bir sey bu şirketi kapsıyormu sizce bu sırketın dusturu ne olabilir tıynetı ne olabılır zıhnıyetı ne olabılırl bu rasyolarla
daha onlarca soru varda sızler bu soruları kendınızce cevaplayıp yatırımlarınıza yon verin size tek soyleyebılecegim mali verılerıne bakıp yatırım yapmayın onlarca yıldır surundurduklerı gıbı surundubılırler bır cok krıterı kafanızda tamamlayıp yatırımlarınıza yon verin soyguncu talancı ve ege bolgesı sırketlerıne her zaman dikkat edin
---------------------------------------------------------------------
nıye bır kişi dahi bıloncoyu yorumlamadı yorumlayamadı nıye burda bılgı veren yok kımse bir sey bılmedıgındenmı yazmıyor yoksa yatırımcı olmadıgındanmı yoksa beleşci bir toplum oldugumuzdanmı
neyse bu kadar yeter daha fazla bır sey paylaşmak ıstemıyorum zaten bır cok seyıde paylastım bılonco analizide yapmıyagım tek cumlelık sarlatanlar gelırler ucurular kacırılar ne bır yorum ne bır perspektıf yaklasım gorursunuz zaten dedıklerıde olmadımı kuyrugu kıstırıp kacarlar es keza olursada klasık sey ben demıstım dıye ortaya cıkarlar SIHIRLI CUMLEYI OGRENDINIZ UCUNU BUCAGINI BILEMEDIGIMIZ UZUN VADE :)
Istedigi kadar verileri iyi olsun.bu kagit *** olmus
9- 10 sene once hise başı 5,16 usd gormüş
bugüne uyarlarsak 5,16 * 80980 = 418 mılyon dolar
bu sürecte 110 mılyon dolar kar acıklamış 60 mılyon dolar fabrıka yatırımı yapmış pimaşı almış
bunlar yorumda degil resmi rakamlar
şimdiki degeri ne bugunku kapanışla 100 mılyon dolar bile degil
10 senede sırket degerı dolar bazında %75 duşmüş bunca karlılıga yatırıma ve satın almaya ragmen
kagıt pic olmuş demişinizya pic olan kagıt degil
bunca yıldır yatırımcısına bır sey kazandırmamış yatırımcısını kollamamış bırak yatırımcısını kendini bile koruyamış
%97 sine sahıp olan sırket ve şirketi yonetenler pic..
Adi serefsizler kagit oyle *** olmuski gecende 1000 tane satamadim . Onun bunun cocuklari borsada ne isiniz var ozaman alin hissenizi müsait bir yerinize sokun
uzun vadede çok kazanacaz
Azicik yukselince hemen türüyolar.uzun vade diye .burasi turkiye kardesim uzun vade diye birsey yok . 2 sene mi beklicen 5 sene mi beklicen . 1 ay sonra dolarin nolcagi belli degil adam uzun vadeden bahsediyor 9.25 yapip verdiler yine milletin eline
Hisse 15 olsa ne yazar adamlar dolar bazinda tecavuz etmis zaten.
Dolar sevdalisi olsam burda niye yaziyim .dolar sevdalısı olmadigimiz icin bize giriyor zaten.ben bundan sonra alacak olanlari uyariyorum bu kadar ucuz kagit varken akacaksaniz bu kagidi almayin diye adamlar 1 gun islem hacmi yaratip kagidi yukseltip milletin eline veriyolar normal gunlerde 1000 adet hisseyi bile zor satarsınız . Sirketin bilançosu kârı falan cok iiyi lafim yok ama sahipleri...........
Sonrada bu borsaci broker gibi tipler cikip yok uzun vadede kazanicaz yok bilmem ne deyip milleti etkiliyolar.
Alacak olanlar eski sayfalari okusun uzun vade diyenlerin hicbiri ortalarda yok
Madem o kadar iiyi citi neden elindeki butun mali bosaltti
alış yazıyorum gelmiyor. mal kelepir tabi. satın ki alalım yahu..
Nasıl mal gelmiyo yada nasıl kucağa birakiyorlar
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn b.broker sattıklarımi almisindir inşallah satın alalım diyodun
yukarı dönüşe başladık. 9 un üstüne atacağız yakın zamanda. 9,25 önemli. 9,25 kapattığımız gün alımlar çoğalır. hacim de yaparız.
Sn broker uzun vade hisse için görüşünüz varmı bende hatırı sayılı lot var ben bekliyecem