devre yedi düşsün önemli değil yeter ki 40 haramilerden hesap sorulsun
ayak sesleri bunlar ,Mustafa Kemalin askerleriyiz.
gelelim hissemize
yeter ki pasife yazilmayin tahtaci götirecekse kimseyi takmaz iş olacağina varir.
Printable View
devre yedi düşsün önemli değil yeter ki 40 haramilerden hesap sorulsun
ayak sesleri bunlar ,Mustafa Kemalin askerleriyiz.
gelelim hissemize
yeter ki pasife yazilmayin tahtaci götirecekse kimseyi takmaz iş olacağina varir.
mustafa kemalin askerisin ama haramiler dediğin üçkağıtçılar cart curt dediğin hissede cirit atıyorsun belliki kazanıyorsun..seçimde ankarayı kazandınız hayırlı olsun.nasıl kimlerin oyuyla belli ancak başkan adayı suçu sabit olduğu halde istifa etmedi ettirilmedi. yargı devam ediyor ceza gelirse görevinden azl edilecek ozamanki karmaşaya değermi başka adaymı yoktu...
sizi kim kandirdiysa gidin ona anlatin bunlari
hangi hissede işlem yapacagima ben karar veririm
ister fx ister varant viop bimeks bile alirim para benim
sana söz yine baharlar gelecek:halay:
eski seviyeye geliyoruz enseyi karartmayin
nasıl bahara ulaşacaksınız hangi hesapla gerçekten şaşkınım.. mesela gelecek seçime kadar bahar getirdiğiniz iller kışlanmış halk illah demiş olacağına eminim..genel seçimlere gelirsek chp,hdp,iyi parti toplam oy 41 cumhur ittifakı 51 yani genel seçim olsaydı yine zortlamışlardı..:halay:
80'den 74'e
74'ten 83'e
nasıl hareketler bunlar ?
bu hareketler sonucu yine yasak geldi
bezdim yeminle pes
Catlasalarda patlasalarda nominali görecek gibi
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
62k 83/84 38k
tahtanin belini girdilar spek de rahat durmuyor Denge 3 ay ceza aldi
agiz tadiynan para kazanamadik
81/82
İhlas Gayrimenkul Kap haberine göre olası https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751958 şu bildirimde ki esas sözleşme tadil metninin sermaye yapısı ile ilgili kısmının bir bölümü. Yeni Metinde Sermayeye İmtiyaz Ekleniyor. Klasik İhlas grubu yani.
https://s16.directupload.net/images/190402/gglcatt6.png
Yatırım tavsiyesi değildir.
Görünen o ki birleşme öncesi esas sözleşme tadili yapılarak imtiyazlı hisse kısmı ekleniyor böylelikle olası bir birleşme sonrası İhlas inşaat holding hisseleri imtiyazlı olduğundan dolayı birleşmede ihlas grubu söz sahibi olarak kalmaya devam edecek gibi. Çünkü normal şartlarda İhlas Gayrimenkul hisseleri imtiyazlı değil. Hatalıysam biri söylesin. Önümüzdeki seanslar bakalım nasıl geçecek grup tahtalarında.
Yatırım tavsiyesi değildir.
gunaydin esnaf
spek efendi direksiyona geçsen mi diyorum
çulsuz keyeye birakmissin tahtayi 3-5 bin lotla donuyorlar kademelerde
derinlikten soguttun beni
saklama dağılımını atabilir misiniz ?
atana rep
:halay:
takaslarda yeni birşey yok
kitledi kagidi mala bagladik:thumbdown:
son 1 ay işlemler
https://resmim.net/f/QPFmjx.png
acilişta alimlar vardi AMA spek 200bin yazinca 82 ye olay bitti anladik agam top sende nasil istersen
allaha havale 1
Aynen, olsun ama durmak yok yola devam (23) 😎😇💪
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
keye mi dadandi spek mi el atti var bi firildak ama çöze medim zabahnan:wu:
+ 3 tür 85 den dönuyor:28:
1 ci dadandi tahtaya
hala aramadilar mi seni kurumdan?
79-80
dün 81 1.5m lot yazdi satişa
dikkat sakin pasife yazilmayin
bedelli geldi :wave:
Elimde fena halde iheva var offfff erken geldi haber bekliyorduk zaten ama napacağız. Başkent kardeş sen napacaksın yol yordam göster lütfen [emoji20]
Sende de epey vardı hep bahsediyorsun ondan soruyorum.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bedelli için 1’in üstünde olması gerekmez mi ?
SPK tarafından yayımlanan VII-128.1 sayılı “Pay Tebliği”nin 18’inci maddesinde nominal
değerin altında pay ihracı yoluyla sermaye artırımına ilişkin şartlar düzenlenmiştir. Buna
göre;
1- Bu olanaktan sadece borsada işlem gören halka açık ortaklıklar yararlanabilecektir
2- Payları borsada işlem görmeyen halka açık ortaklıklar nominal değerin altında pay
ihraç edemeyecektir.
3- Bu olanaktan yararlanmak için, sermaye artırım kararının kamuya açıklanma
tarihinden önceki otuz gün içinde paylarının borsada oluşan ağırlıklı ortalama
fiyatlarının ortalamasının nominal değerinin altında olması gerekmektedir. (Örneğin 1
TL nominal değerli bir şirketin sermaye artırım karar tarihinden önceki günlük ağırlıklı
ortalama piyasa fiyatının 30 günlük ortalamasının 0,8 kuruş olması durumunda).
4- İhraç edilecek payların fiyatı, sermaye artırım kararının kamuya açıklandığı tarihten
önceki otuz gün içinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların ortalamasından
aşağı olamayacaktır. (Yukarıdaki örnekte 30 günlük ağırlıklı ortalama fiyat 0,8 kuruş
olduğu için nominalin altında ihraç edilecek pay bedeli 0,8 kuruş ile 1 TL arasında
olabilecektir)
5- Ortaklığın sermayesi, nominal değer üzerinden tescil edilecek ancak ihraç edilecek
payların nominal değeri (örneğin 1 TL) ile ihraç değeri (örneğin 0,8 kuruş) arasındaki
fark (örneğin 0,2 kuruş), öz kaynaklarda indirim kalemi olarak izlenecektir.
Nominal değerin altında pay ihracı yoluyla sermaye artırımına ilişkin Pay Tebliği’nde
belirtilen diğer bilgilere www.spk.gov.tr adresindeki mevzuat sayfasından ulaşmanız
mümkündü
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bekliyor duk fakat 1.20 lerde haber gelir sanıyor duk.nominalin altında spk izin vermez kolay kolay en azından başvuru onaylanıncaya kadar 1 üstünde tutması gerekirdi.var yine bir çakallık el mecbur bekleyip göreceğiz.
1 ustune atmasi gerekiyorsa(bu geyik surekli tekrarlanir)
yarin tavan olur.olmazsa sovmeyin baa:Sad:
Bu bedelli cihan sutsurupu sikistirmak icindi bence. Tipki ozgyo nun galipi sikistirdigi gibi
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sosyal medyada tavan naraları yükseliyor.borsagundem bile anasayfaya taşıyıp olumlu manşet atmis.adamlar çok güçlü.kyda akillanmaz İhlas gayrimenkul un bedellisinden ne hayır geldide bundan gelsin.Av sezonu baslamistir.hayirli olsun...
Amaç
Aman zarar edersiniz imajı vererek hisse toplamak mi
Sermayeyi arttırıp ilerideki fiyat artışların da hissenin psikolojik olarak ucuz görünmesini sağlamak mı
Yoksa bedelinden para mı toplamak
Bu sefer çok farklı bir ********lik planladıklarını düşünüyorum