Adamın isi gıciklik her hissede var bunlardan.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adamın isi gıciklik her hissede var bunlardan.
Gelsede alsak nerde bizde o sans..
Ben 1,51 bosaltim - 1,10 ALICIYIM
bu hissenin tarihini bilenler beni hatirlar sanirim....
Satis filan olursa zaten 5-6 ay surer cagri fiyati da 200 ml. dolari gecmez.!
bu da 1.60 rakamlar demek
Düzeltme bitmedi mi hala?
Hic sevmedigim yazilar yazilmaya basladi .karalamaya gerek yok endeksin bu kadar dusmesine ragmen durusu gayet iyi ayrica galip de ufak ufak topluyor.yatirim finans seker yat.osmanli ve teb araciligi ile guzel gunlet gorecegiz insallah.ytd.
1.45ten aşağı salmasini beklemiyorum ben
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarışma başlamıştır
herkes hissetiğinii yazsın :)
ahan da yazdım
bence de 4.70
Keşke diyorum grubu demiroren degil de bağımsız bir grup alsaydı. Hürriyetin geleceği demirören grubunda da pek de parlak görünmüyor. Hele bir de kıyım yapılırsa...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir adam bir hisseyi umudu olduğu için, yükseleceğini düşündüğü için alıyordur. Düşeceğini görüyorsada makul destek-dirençlerle trade yapmaya çalışır. Burasını ağlama duvarına yada hastalıklı kusmuklarınızı dökme yerine çeviripte milletin canını sıkmayın. Destekler 1,46-1,38-1,34 tür.
Pasta yok mu
147 ye ne kadar satış yapıldı bari onu yazın
Sağol üstat. Bugün açıkçılar çok azalmıştır kanımca.
Bu hissede galip ağanın olma ihtimali yüzde kaç? Bir başka soruda Galip ağanın gücü yetermi hürriyeti almaya?
Şeker aga...züğürt ağa hepsi var
Derinlik var mı arkadaşlar?
Zafer MUTLU
22.03.2018 - 22.03.2018 tarihleri arasında DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. payları ile ilgili olarak 3,85 - 4 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 560.000 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte DOĞAN GAZETECİLİK A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 22.03.2018 tarihi itibariyle %0 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
Bir soru size 4,00 tl olacak diyenlere bu adam gazetenin icinden gelen biri bu fiyatlara satiysa bu hisseyi
gerisini siz dusunun nekadar beklenti olabilir Hurriyetin fiyati.
syn berkayc derinlik rica,tşk.
Terbiyesiz ahlaksız herifler hala millet satsın diye bekliyorlar. Helal olsun dohole kaya gibi duruyor
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/ASfZC9.png
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://resmim.net/f/TeGkyu.png
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir A1 Capitalimizi eksikti.. Denizde açıkçının malını satıyorsa bu hafta tümden gümler..
45 ten alamadim yaa
Yabancı geldi galiba.
Pasta börek çörek.pls
1.51 den çaktıklarını geri almak İstemiyo o nedenle bugün bu kağıda 1.50 üstü yok. Buralardan satan kardadır. Ytd
yükselecek kağıdın hareketleri kesinlikle değil bunlar . şu an malı satmaya çalışıyorlar insanlara . 15 yıllık tecrübemle yazıyorum bunu . dikkat edin