malımızda belli yolumuzda belli elbet öyle yada böyle gidecen ben lazım inatçıyım gerektiği kadar beklerim %5-10 eksi veya artı farketmez hedefim belli sen bilirsin
Printable View
malımızda belli yolumuzda belli elbet öyle yada böyle gidecen ben lazım inatçıyım gerektiği kadar beklerim %5-10 eksi veya artı farketmez hedefim belli sen bilirsin
Be amk.gavtları arzdan verdiğin onca ky ayıp olmasın diye , 15.00 lerde yataya bağlar insan ,geçtik 20 lerden alanları
MAKO kardeşim normal hayatta küfürbaz biri değilimdir ,sadece bu kağıt için değil borsada ky düdüklemek adına
yapılan fırıldaklar,dönen dolaplar,ali cengiz oyunları çileden çıkarıyor insanı
Bu kağıt gidecek gitmesine, düşerse de mermi bol ,vaktim de bol ,diledikleri yere kadar
satmadığımız hisse zarar değildir
saten dipte gerçi dibin dibi yok ama neyse ışık elbet görünecek
şimdi ben burda bir giydirecen aaa dan başlacam zzzzz ye kadar ama boş ver o duygularımı okuyabiliyor
çomağı sokmak için bekliyorum.yönün önemi yok...10-20-30 kademede(ki öyle istiyor)sokulacak çomak yok bende...bu şerrrrefliler ne zaman kendilerini hazır hissederlerse o zaman alır sokarlar bir yerlerine bu kati olan.bilinmez olan,tekerine mi,gözzzzüne mi ?ancak her şartta sokulacak yani bu da böyle spkekciğim.sahi naptın la kurdeşen oldun mu?olmalısın.
sayın forum üyeleri iyi akşamlar diliyorum,kalın sağlıcakla.
arkadaşlar sağlıcakla kalın allaha emanet olun
ben 14.52 den 10 bin lot soktum daha gerisi bekliyor onu kademeli sokacam
itibar puanlamanızı yapamadım daha önce vermişim.bari teşekkürü burda edelim.size ilave olarak,
o cücük kadar kafalarıyla bir de...ve alenen ve ulu orta ve kim kimle iş tutuyor belli değilken ve daha 2 ay olmamış bir ırz peçetesiyken ve tahtadaki işlemler olağanüstü normalken ve ve ve bunlar böyle gider yoksa ne kafa takıcam bu şerrrrreflilere...yok öyle yağma sokarım çomağı
arayıp sıkıştıralım bunları yoksa olacak iş değil en azından sağlıklı bilgi almak amacıyla hepimiz için en iyisi
günaydın sayın forum üyeleri
Sa. Arkadaşlar ben biraz önce aradım.niyazi beyi bağladılar sekreter e bağlandı. Ve mesajımı ilettim.. Sizde arayın
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aradık diye kızdılar mı ne basıyorlar aşağıya şerf.sizler
ölümle korkutup sıtmaya razı etme misali :kahkah:
Herhalde arayınca kızıyorlar., şerefliler .ama sizde arayın sıkıştırın
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Levent kırca kulakların cınlasın devlet artık senden cok koyuyor
Işlem hacmine bak ulan sümüklü sen önce bir tarafını sil sen kiminle oyun yapıyon ama ben senin şerpetini öyle bir verecemki
anaları bunları karadenizin dalgalı karanlık bir gecesinde kazanmış hadi şimdi 14 düşürmessen
hazırım bebeğim 30dk dışarı çıktım neler yapmışsın...çok tahrik edicisin senin bu hallerin var ya ölüyorum bitiyorum.gel aşkım gel hazır çomak bak koydum oraya sen benim çomağı yemezsen rahat edemezsin biliyorum.hadi gel ve huzura kavuş:party:
evvet bi miktar çomak tekerine itelendi:halay:
açık ve net şekerim buyur burdan yak...kızıyon mu ?o zaman buz tedavisi için eğil ben tedavi ederim seni biliyorsun.:shh:
toprak olaca verde kurtul bir gariban sevinsin
41 muhtemeldir ki kendilerinin...
bizim burda bir moruk var gelmiş 70 yaşına ben hala kızım kızım diye geziyo ulan her tarafın çarşamba pazarına dönmüş kız olsan ne yazar verde kurtul bir gariban sevinsin dedim bu şeref yoksunları bundan beter hala buda kız her haldde ama bunu ben batlatacam
[QUOTE=kırşehir40;1862213]Herhalde arayınca kızıyorlar., şerefliler .ama sizde arayın sıkıştırın
Sn kırşehir40 arayalımı tavsiye eden benim ,az önce GÜLTEKİN KAYIRAN bey ile bizzat görüştüm
sandığımdan uzun oldu , öncelikle %70 temettünün gerçekleşeceğine dair defalarca vurgu yaptı
tabii üstü de olabilir gibi bir imada bulundu tabii üstü genel kurul kararıyla olacak
genel kurul tarihine gelince türk ticaret kanununa göre mart sonuna kadar yapılması gerekir lakin SPK bu konuda tüm firmalara
esnek davranıyor belliki ,nisan ayında GK toplanması olası
hakkımızda hayırlısı ,bekleyip göreceğiz
Bir parmakta ben attım speğe eğer eğilmeye devam ederse parmaktan fazlası var haberi olsun.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
küçük emrahı geçti boynu bükükler ne diyordu anne benim babam nerde
şimdi biraz işim var akşam kaldığım yerden kaydırmaya devam elbet biri tutar sizde kaydırın
Ben parmağı nereye attığımı biliyorum sen rahat ol
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.42 den biraz daha aldım
14.40 ın altına gelirse öyle parmakla ,çomakla bırakmam 5X10 kalas hazır
işte bu boşluk bırakmıycan şerreflide
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın ıce man bakın bu yazdığınız mühim...ve burayı okuyanlar özellikle bu uyarıyı dikkate alsınlar.bazen yazıyorum tekerine çomağına v.s...evet ama kolay olmadı,olmazda emin olun.ve yine yazayım eğer bu şerrrrrefli yeni kümes yapabilirse(yukardan maliyetli insanları hapsettiği şu anki fiyatlardan 100 er kademe yukarda bir kaç kümesden bahsediyorum)buralardan maliyetlenenler de ilerde yanık türküler dinleyebilir/dinletebilir...farkındaysanız bir kaç kez de "temettü"bize yıkılabilir yazdım ki bu şerrrrreflilerden en iyimser beklentim bu.bunlara karşı aklımızın almayacağı hallere hazır ve nazırım.bu bağlamda sayın ıce man bu tip şerrrreflilerin şahsımı eğmesi tek kelime ile imkansız.hah bir imkan var o da dükkanı kapatacak.