SEnin gibi 2 -3 tane totoş geliyor adamın sınırlerını oynatıyor soırun sende değil yönetimde fake hesap acıp aklınızca ınsanları trolluyorsunuz!
Printable View
Nacizhane tavsiyem alsattan uzak durun. hise çok güzel alım satım ımkanı verıyor fakat şu 2 gun kesınlıkle alsata bulasmayın, sattıgınız andan yukardan yerıne koyabilirsiniz. VE HEP SÖYLEDİĞİM BİR SÖZ VAR HİSSENİZE AŞIK OLMAYIN, HEDEFİNİZİ BELİRLEYİN GÖRDÜĞÜNDE ZAVADANAK YAPIŞTIRIP GEÇİN.!
Sn. Sasa bu hafta bültende gelecek gibi ne dersiniz?
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2haftadır gelmeli diyip duruyoruz :D
2 günde kent cok ciddi prim yaptı ümidim yuksek bu hafta süpriz olmaz ama bu haftada cıkmazsa nasip artık inan diyebilecek lafım yok :D
bu hafta kent yada penguen den birisi veya ıkısı bır cıkacak bakalım izleyip görecegiz...
arkadaşlar rüçhan fiyatı ne olacak, pazar açıldığında, ortalama herhangi bir fiyat üzerinden örnekleyebilir miyiz?
Bunu en iyi Sn. Sasa anlatır. Vaktiniz olursa rica edebilir miyiz? BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anlamadıgın nokta nedir? bence cok acık yazdım
[QUOTE=Sasa500;4579899]Teşekkürler.
Örneklemeden anladığım kadarıyla;
Kent E: 100 adet x150 TL
KentR: 100 Adet (Herbiri 6,59 hisse senedini temsil edecek) x 988 TL
Dolayısıyla 100 adet KentR satışını yapan ortak aynı zamanda (100x6,59 adet=)
659 adet hisse senedini de satmış olacak gibi.
YTD
Bir zamanlar sürekli işlem görmeyen C gurubunda iken günde 1-2 lot işlem oluyordu, hatta bir lot işlem olduğunu bilirim onu da ben alırdım, fiyat 40-50 arası gider gelirdi.
Şu bir gerçek ki ihtiyacınız olmayan para ile uzun vade için almışsanız sabır ile beklemek en doğrusu.
Sn. Nana, Sn. Sasa500 bilgi amaçlı yazılarınız için teşekkürler. Hatırladığım Sn. Dewaz da eskilerdendir Ruhani ile beraber.
Sonu daha iyi olacak inşallah tüm ortaklar için.
Hey gidi koca KENT...
Oha fiyata bak.. alanlar icin büyük cesaret doğrusu..bedelli olması sıkıntılı değil mi bedelsiz olsaydı daha iyi olurdu bence ..sonuçta para ödeyerek bölünen hisseden alıcan. .bedelsiz de para ödemeden hisse bölünüyor senet sayısı artıyor ama fiyat değişmese onun da bir faydası olmuyo bazen..ytd
Katılıyorum buradan alanlar bencede enayii... Zaten bedelli olumlu bısey olsaydı VKFYO 10 TAVANINI YAPARMIYDI? YADA AFYON BEDELLİ YAPTIGI YERLERE TEKRARDAN YUKSELEBILIRMIYDI ? ZATEN KENT KAPA BILDIRMIS BEDELLI SERMAYE ARTTIRIMINDAN GELECEK PARAYI GAZINODA KARI GIZ ILE YIYECEKMIS KESİNLİKLE KENT BURALARDAN ALINMAZ ALAN BENCEDE APTALDIR...
hisse diyelim ki 1318 TL 'den bölünecek
O halde 1358/7,59=170 TL civarı Eskı ana hisse
1358-170= 1188 TL Ruchan hısse fıyatı.
1318'den bolunurse eskı tahtası 170 cıvarı ruchan tahtası 1188 cıvarı acılacaktır.
elınde bolunmeden once 100 lotun varsa bolundukten sonra 100 eskı 100 de ruchan olacak.
carp böl topla bolunmeden once hesabında kac TL varsa bolundugu gunde aynı para olur.
ASIL ONEMLI İŞ BOLUNDUKTEN SONRA RUCHAN FIYATI YUKARI DOĞRU PATLAR MI İŞTE ONA BAKACAĞIZ.SEN SEN OL BOLUNMEDEN ONCEKI GUN KAC PARAN VAR IYI BAK...
SONRA BOLUNDUKTEN SONRAKI GUNLER KAC PARAN OLMUŞ ONA GORE YETER YADA YETMEZ DIYE DÜŞÜN KARARINI VER.(ZİRA RUCHAN FIYATI İLK GÜN SERBEST MARJ SONRAKI GUNLER % 50 MARJLA CALISIR)
bunların fıyatı ısrarla yukarı cekme cabaları boşuna değil.minik bir ipucu vereyim.
Artık atı alan Üsküdar'ı geçti.
Sabırla bekleyen bekleyecektir :)
Geç kalanların trene atlaması belli ki risklidir.
Demek ki erken görmek gerekiyor.
Borsada bir oraya bir buraya bakarak yatırım yapılmaz.
Bir noktaya sürekli ve dikkatli bakacaksın ve onu gözden kaçırmayacaksın.
İşte bu bakış açısıyla pişman olmazsın.
Son örneği de: Kent.
(Biraz amiyane anlatmış oldum ama genel geçer doğrudur.)
onay gelecek, işlem başlayacak, Gora'da ki bir cisim yaklaşıyor diyen bastıbacak vardı. onun gibi..
şakası bir yana da Arkadaş diyor ki; "efendim bedelsiz olsaymış, bedelliye para ödenirmiş o yüzden ayranım ekşi vs..."
Yahu zaten 1 TL ödeyeceksin yeni hisselere.. ha ödemişsin ha ödememişsin gibi bişey.... bedelsizin kralından daha iyi bu.. çünkü oran çok yüksek: % 659.. 100 hissen varsa 65 lira doksan kuruş yatıracaksın, nesi olumsuz bunun..
yorumum yukarıda Sorp için.. amacım rencide etmek değil ama gerekçeleri tutarlı değil..
alan alır, satan satar, Kent Gıda Özkaynağı 500 milyon TL civarı.. Bedelli arttırımla birlikte 700 milyon civarı özkaynağa ulaşmış olacak.. üstüne üretimler, cirolar, dönem karları da gelecek, Özkaynak başka boyutlara doğru yol alacak.. Ama burası borsa.. hiçkimseye al sat tut değil.. fakat olumsuz gerekçeye de söylenecek lafımız mutlaka olacak.. tüm ortaklara saygılar
Nana düzelteyim 65 TL değil 659 tl
Günün özeti:
işlem tutarı 42.211 adet (alış 23.386 adet, satış 18.825 adet, işlem ortalaması 819 lira 489 krş)
kapanışta bekleyen alım adedi 9.467 adet
Tavandan sıraya giren alım adedi 7.132 adet..
günsonu kapanışı hayırlı olsun, almak satmak tutmak herkesin kendi özgür hür iradesiyle..
ortaklara selamlar..
bu kente yıllarımı verdim ama bir deli hisse yüzünden 280 den kaçtıgımı zannettim kısmet degilmiş umarım aldıgım da bunu aratmaz hayırlısı elinde olanlara hayırlı bol kazançlar
yıllardır takip ettiğim KENT i bedelli kararı akabinde 300 liradan 100 adet almıştım 500 den itibaren çıktıkca kar realize ettim ben realize ettikçe o tavana kilitledi maliyet sıfırlandı geride kalanlarını ise artık satmam bekleyip görelim en kötü ileride anlatırız. iyi akşamlar herkese
nasip... Devir artık bilgi devri bilgiyi iyi analiz eden kazanıyor. Lafım size değil yanlış anlamayın. Bu seviyelerden girecek ky kumar oynamak için girer belki 2000 e cıkar belki 200tl ye düşer bu tam bir kumardır! Kimsenin ağlamasını kaybetmesini istemiyorum. 5 gundur tavan tavan gıdıyoruz emınım kı yuarında tavan yapacak! Haber cıkmazsa panık yapmasın kimse hedefi önünde olan grafıgıne bakan hedefe ulaştımı acımasın versin! çünkü sizden alanda kazanmalı...
Bekleyenler buralardan satıp kazancını alıp gidebilir. Yeri ve zamanıdır diye düşünülebilir. Bundan sonra ne olacağı belli olmaz elbette.
Ben sanırım bekleyeceğim. Sonra düşmeye başlarsa halime yanmam.
Çünkü düşüşlerde taban taban gitmeyeceğini, düşe kalka düşeceğini öngörüyorum. O zaman kârımın bir bölümünü kaybetsem de satış fırsatı verecek. Böyle bir öngörüyle de hemen tamamını satmama gerek yok, diye düşünüyorum.
Benimki elbette bir tahmin. Tanıdığımız hisse nasıl hareket eder, ona dayanarak.
Yatırım önerisi değil, onu yapamayız zaten.
Bir hisse senedinden çok kazanmak bir küçük yatırımcı için elbette önemli. Çalışıp didinerek kendisi için yapamadıklarını doğru bir seçimle ve telaşsız, sabırlı bir tutumla beklediği kâğıttan kazanarak şu zor hayatta hiç değilse bir rahatlama sağlayacaksa... Bu önemli. Bunu yapabilmenin yolu yatırım yapmak istediği şirketleri iyi seçip onların hisselerini doğru zamanda (yani düştükçe) alıp sonra al-satların tuzağına düşmeden, bence yaklaşık altı ay beklemektir, bunu yapıyorsanız borsada hemen her zaman kazanabilirsiniz. Borsada sabırsız olan küçük yatırımcı hiçbir zaman kazanamaz. Bir kazandığını hemen kaybeder. Ve borsada kazanılan para havadan gelen para değildir. Düşüncenin, karar verme gücünün, bekleme iradesinin sonucudur. Başka alanlarda yapılanların bir benzeri...
IHYAY – Sermaye artırımı kapsamında elde edilmesi beklenen 250 milyon TL fonun 75 milyon TL’sinin bağlı ortaklıkların sermaye artırımında, 75 milyon TL’sinin medya tesis yatırımlarında, 100 milyon TL’sinin ise menkul ve gayrimenkul yatırımlarında kullanılmasının planlandığı açıklandı. şu gerekçelere de onay verir bu spk yazıklar olsun şimdi daha çok anlaşılması lazım kent gıdanın
Bugün tavaniz satmak isteyen satsın aglayacaklar, hisse pazarladi kelimelerini soyleyecekler satsın uzerimden vebali atıyorum...
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SELAM HERKESE
BEN RUHANİ
evet kentte idim .
maddi sorunlardan dolayı hisseden çıkmak zorunda kaldım ..
bu yüzen elimde olmadığı için yazmadım kimseyi etkilemek istemedim .
hayalimdeki rakamlara geldi su an .
inşallah herkez hayırlısı ile kazanır .
bu seviye ve satten sonra tercih sizin dir .
allah emant olunuz .
arkadaşlar bedelliye katıldıktan sonra 1 hissesi olan kişinin elinde kaç adet hissesi olacak.. bölünme işi tamamen bittikten sonra..
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında Kent Gıda Maddeleri Sanayii ve Ticaret A.Ş. (KENT) payının piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle KENT payında 10/07/2020 tarihinden itibaren 1 ay süreyle mevcut "Açığa Satış Yasağı"na ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı" ve "Brüt Takas" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Vay be,zamanında %10-25 kazanmak için yırtınırdık,110 çıkışından beri %800 yapmş,110 alıp 120 satmıştık,240 korkarak alıp 2.60 postalamıştık,şimdi dur,durak dinlemiyor,zamanında 70 fiatlardan 400 görmüştü,tekrar 70 altına inip 40 göstermişti,çoklarının ocağını söndürmüştü,40 alıp 70 postalamıştık,yani kazançlarım bunda hep ufak yönlü oldu...Elinde düşük fiattan olanı sanmam,sanırım çoğu yüksekten peşe takılanlardır,dikkatli olun derim,çarptımı çok fena çarpar:wave:
Endeks yarın bozmazsa, bedelli haberi de gelirse brüt takasın çok önemi yok bence.