1.20 lerden 2 lira hedef ile almistim bugun nerelere cikti bol kazanclar
Printable View
1.20 lerden 2 lira hedef ile almistim bugun nerelere cikti bol kazanclar
Gunluk satta,.. fazla bir sey soylemeye gerek yok... 3.19 orta bollinger uzerine oturmus,.. 26 gunluk ortalama ve destek 3.00 tl da...
Asagi kirarsa flama bozulur,.. Bir alt Fibonacci 2.82 devreye girer. Ben zannetmiyorum... 3.10 civarinda saatlik grafikte 200 luk AO var,.. en kotu oralardan konsolide olacagini dusunuyorum... Bu ihale sonucu da hemen 3 gunde gelmez elbet, o arada sindirmesini yapiyor...
https://i.hizliresim.com/bWUMfJ.png
YTD
Yukselis teyidi icin kisada 3.27 , gunlukte 3.35 ustu kapanis ariyoruz...
YTD...
3.20 ustune atıp kalmalı
bıkac gundur aynı senaryo var kagıtta. sabah yukselıs var gıbı aksama dogru kapanıs hep asagı oluyor. ozellıkle son bı saat falan bayagı asagı kırıyor. kopyası oldu kac gundur. bu saglıklı mıdır ? mal mı yedırıyolar sabah yukseltıp aksam verıyolarmı malı. artık bı sıcrama yapsa ıyı olacak.
sayın architecht bugun hısseye gelen haberlerle ılglı yorum alabılırmıyız
Soru bana değil ama kendimce cevabim: şirket iş yapıyor. Ham madde vs. İçin para tedarik etti Şirkete güven olduğundan borç alabildi. Öte yandan hisselerin %63 ünü toplayan ak yatırım durumu ilginçleştiriyor. Varlık fonu da ak yatırımı kullanıyor. Acaba toplayıp arabayı buna mı ürettirecekler şimdilik? Olmayabilir tabi. Ama sonuç olarak her türlü hisseye güvenenler var. Ytd.
Evet katiliyorum,.. sirket atilim icinde, bildigimiz kadariyla daha kapasitesini dolduracak siparis olmamasina ragmen, belki bilinen bir sey var da usa ihale icin orada imalat konusunda hazirlik mi var diyorum. Sonucta yatirim gerekecek... Sirkete guven olmasi ve borclanabilmesi guzel bir sey... Bu arada tabi dort gozle yeni siparis haberlerini bekliyoruz...
Bunun kisada niyeti bozuk gibi... YKB surekli asagi oynuyor,.. sattigini alamazsa daha da basiyor,.. aldigini satamazsa gene donup basiyor... viop ta da shortcu...
2.99 kirarsa sirasiyla 89, 65 ve 48 var... insallah gitmez... iyi haberlere ihtiyac var...
Yatirim tavsiyesi degildir
Bugün biraz izledim. Altta yazıp yazıp veriyorlar. Artı olarak tek aracı kurumun satışı beni tedirgin etmez. Buralardan hacimli hisse satamazlar. Çok aşağılara gelir bir işe yaramaz. Hisse toplanmış. Hedefleri var. Bir iki lirayla bırakılmaz bu kadar emek Bakacağız. Asla ytd.
sektörel olarak guzel işlere ımza atacak gıbı duruyorlar. bakıldıgında fıyatı diğer benzer kagıtlara göre ucuz aslında. ınsallah bu yukselısı guzel haberlerle desteklenır. beklıyoruz bakalım. ama daha öncede soyledıgım gıbı kac gundur grafıkler hep aynı bıraz yukselıyo gıbı kapanısa dogru hep asagı basıyolar kagıdı. ezberledık artık hareketı. :(
insallah oradan dönmustur artık sayın architect . cok sıktılar kagıdı. sekız ıslem gunudur satıs agırlıklıydı. sanırım bugun alıs daha fazla satıslara göre.
Malı Ak yatırım toplamış. Buraya uğrayan yok. Daha yolun başında gibiyiz, derim. 3 liralara araba fabrikası hayal olacak. Asla ytd.
. 1.70 ten beri bilgili görünenleri öpen benim. öpüyorum. Sen kendine dikkat et. Çok öpülmüşsün sanıyorum. Burada zoruna giden ne oldu? Kimin adamısın, niye tedirgin oldun çok da umurumda değil. Ama baltayı taşa vurdun. zaten o hisseler satılamazsa ytd ile beraber hepten yumul. Çünkü lot sayısı çok az. Üstelik 3 lira. Bak Mersin belediyesine de en iyi ihaleyi vermiş. Bir Katkıda bulunayım sana. Fezaya kadar öpmesinler seni. Aşağıda son 15 günlük pasta var. En çok alan yine Ak yatırım. Ve her gün alıyor.
https://i.hizliresim.com/UWSWUZ.jpg
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'tan yapılan son dakika ortak açıklamaya göre, aylık %0,49 - %0,64 faiz oranı ile taşıt kredisi imkanı sunulan kredi paketinden, bazı araba markaları fiyat artışları yapmaları nedeniyle, kredi paketi kapsamı dışına alındı. 3 kamu bankasından gelen son dakika açıklamaya göre, fiyat artışı gerekçesiyle, Honda, Hyundai, Fiat, Ford, Renault ve Toyota otomobil firmaları araç kredi paketi kapsamından çıkarıldı.
https://www.cnnturk.com/video/ekonom...ikarildi-video
Ben sana bu hissede pozisyonum yok demedim ki hisseyide karalamadım 1:50 ortalama ile heralde İnan kıraç dan sonra en çok hisse bende vardır .ben sadece sana ak yatım daki hisseler toplanmadı araştır dedim .ugraşma halka açık 311 milyon lot var .sadece ak yatırım da 528 milyon lot var .şirket sermayesi 900 milyon .bu hisselerin ak yatırım da olmasın tek sebebi İnan kıraç Koç damadı olmasına rağmen neden ykb değil de ak dersen muhtemelen Akbank dan kullanılan krediye karşılık teminat verilmiştir .
https://i.hizliresim.com/MHbni6.png
Cok sikisti... Riskli yerde oyalaniyor... Burasi insafli bir yer,.. oyalasa da beklentiye gore donmesi lazim ...
YTD...
https://i.hizliresim.com/PBA2sF.png
usd bazinda haftalikta da burasi iyidir diyor...
Kismet artik... YTD...
Yuru be kocum,.. kir zincirlerini artik..... :)
ISTE BU!....
YFAS farki... Daha da geri gelirse cok sasiririm...
ama kimsenin umurunda degil burda galiba,.. bosa yazip cizdik kac zamandir...
Neyse hayirli olsun,.. herkese bol kazanclar...
YTD
Pala istemedi.... Devre kesen kesene...
Onumuzdeki maclara bakacagiz... :(
10 milyon lotu patlattilar milletin elinde... :vk:
Hevesimiz kursagimizda kaldi...
Yine danisikli oldugunu dusunuyorum... Piyasaya karsi koymadi, uyum sagladi...
1- yfas cekildi aradan
2- Tacirler ve A1 satti, gedik ve info aldi
3- 2.99 kapatti
4 Tahta 10.700 bin artida gozukuyor...
Endeksle birlikte hizla toparlayacagini dusunuyorum...
YTD...
Tam kağıt gidecek borsa cokuyor
Bu yorumun yazıldığı gün hisse 3,84 ü görmüş adamlar o günden başlamışlar ürkütmeden beş kuruş on kuruş vermeye
Endekse rağmen bu gün tavanı bozmayan hisselerde bu kapalı kutu borsada işlem görüyor
Verisi kapatılmış, her türlü operasyona açık bir borsaya tek kuruş bile yatırmak akıl işi değilde, alışkanlık işte
Kim kimin talimatı ile kime hizmet için borsa verilerini kapatır anlamak mümkün değil
15 dakikada bırak BİST endeksini, ekonomiyi çökertirler netekim
Bu ara hiç işlem yapmadığım foreks firmaları hesap, kredi açalım diye arayıp duruyorlar, haftada en az iki üç kere telefonum çalıyor
Bizi bile bu kadar arıyorlarsa sektörün durumu perperişan borsa endeksine dönmüş demektir
evet o gün korktum birde kısa sürede iyi kar aldığım için vermeye başladıklarında 3.80 lerden boşalmıştım. Aslında gübre yide kaçırmak istemediğim için tekrar orada pozisyon almıştım.Sansim yaver gitti sanırım oradada kardayım ve beklemeye devam.ediyorum. Karsan için ihale dışında da beklentiler olacaktır üretim bandı vs. ama zamanı zamanına uyarsa nasibim varsa o zamanlar döneriz nasibimizde yoksa size afiyet olsun.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Dogrudur,.. yazdiklariniza katiliyorum, her yer ciftlik oldu maalesef... :( Lackalik, civisi cikmislik, guvenilmezlik, itibarsizlik,.. ne ararsan var. Yabanci zaten gitmis, cds lerden belli dis itibarimiz... Doldur bosalt kedi fare gibi oynuyorlar... tcmb de ve devlet bankalarinda rezerv kalmamis, vs..vs.., Ancak kagit bazinda karsn da durum degisik bence, evet duzeltmeye dususlere uyum sagliyor, kafayi kaldiramiyor ama orta uzunda iyi bir yatirim oldugunu dusunuyorum. Ben de 3.70 lerde ciktim maldan ama karim ile sifir maliyet tekrar mal aldim, uzun vadeli dusunuyorum, o yuzdne rahatim... Diger arkadaslara da buradan bunu yazayim ki borclu kredili mal tasimak icin cesaretlenmesinler yazilarimdan dolayi.. Benim paylasimlarim sadece teknik calisma ve kendi yorumlarim, yatirim tavsiyesi degil... Tek tavsiyem, boyle durumlarda en az yati nakit kalmak ve tabi yakin stop koymalari olabilir...
Bol kazanclar diliyorum...
16 iş günüdür düşüyor.
İhaleyi mi kaybetti yoksa?
5 haftadir dusuyor... Artik bu isin bir haftaya daha tahammulu yok... Butun kurallara aykiri olmaya basladi... uzana, uzana, uzana en sonunda 50 gunluk agirlikli ortalamaya degdi,.. ikili dibini de yapti,.. macd da sifira gelmis neredeyse,.. yukarda 5 lik basini egmis,.. 26 ligi kesmeden toparlayip 2.81 in uzerine atmamiz lazim artik... Yoksa bu isin tadi kacacak... %50 fibo 2.49 da ama yetmezmi artik ya?... Tamam degilmi yani?,... Ha beklenecekse onu da bekleriz,.. oraya da gelirse bir elimdeki kadar daha alirim... Daha ne diyeyim?...
https://i.hizliresim.com/inFGxC.png
Yatirim Tavsiyesi Degildir....
Ha soyle yahu............
Yap guzel bi hacim......
Pala endekse izin verse gidecek......
Mahindra ihaleden çekilmiş
https://www.moneycontrol.com/news/te...e-5660601.html
Güzel haber. Karsan-Morgan Olson ortaklığı, Workhorse Group ve Oshkosh Corp. olarak 3 firma kaldı demektir.
İşin ilginci ya kimsenin hala dikkatini çekmedi bu olay yada millet pusuda bekliyor ihaleyi alma durumunu. Ben sessizce takip edenlerdenim. İhale sonuçlandığı gün donuma kadar bu hisseden alacağım :)
dikkatli olun, ortalık akbaba kaynıyor.
https://businessfacilities.com/2019/...unty-virginia/
Satanı .... Ha birde son haberler var mı. haber geçen yıl ekim ayı. Önceki Mart ayı imiş.
Arakdaşlar detaylı alım satım yapanları gösteren ekrandan bir görüntü atabilecek olan var mı?
Kim topluyor kim satıyor Cuma günü dip yaptığından beri bakalım bir.
#KARSN #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...08111200452582