yıldırma bıktırma hareketleri
Printable View
Bu hafta ekrani kapattim.Pazartesiye kadar bakmicam bu kagida..haftaya gorusuruz.
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan alan orta vadede karli biz bekleriz 1 ay daha..Yeni oyuncular hos geldiniz.[emoji106]
Nasıl egleniyomuyuz alma dedik alım olursa basar dedik sonuc ygyo olacak dedik 0.88 dibi 0.81
Galip elini tamamen hisseden çekerse burdan alanlar nasıl kâr edecek onuda açıklasanız kimse ne olacağını bilemez o yüzden net cümleleri kendinize saklayın
Birilerinin çıktıgı kesin...inşallah ky için hayırlısı olur...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar benim maliyet 2,40 şuanki fiyattan 10 000lot alsam maliyet kaça düşer
Galip senin paranı yemesin de ne yapsın
zarar cıkmaz zararın orda beklıyor..ama orlama dususursen. basabas ıcın 1.65 tl yı beklersın fıyat 0,90 da sabırt kalırsa Allah kolayık versin. ilkokul 4. sınıf sevıyesınde bır matematık problemı
2,40*10,000=24,000 tl
0,90*10,000=9,000 tl
toğlam malıyet 20.000 lot 33,000tl/20.000lot= hisse 1,65 tl ye gelırse satıp cıkarsan el elde baş başta olur...
Cikan yok alan da yok..Al gulum ver gulum biktirana kadar elinizdekilere sahip cikin..Zararina vermeyin .onlarin zarari sizden daha buyuk..[emoji106]
Taban geldi
Devre kesici geldi..bugun topladiklarini hic bir gun toplayamamislardir..
Palmet o nasıl bi hesap laa :) adamın 1 lotu var belki
İhlasları hazırla ;)
Peki dusen kaidi alan kim biri bana solesin[emoji23][emoji23][emoji23]
kefen paramızı da verelim de bu ibn lere belediye kaldırır cenazemizi.
kafama göre dön dünya
Yav he he... düştükten sonra konuşması kolay... sizde yoksa çıkın gidin... bizi bize bırakın
düşen bıçak tutulmazken adam baltayı kaldırıp kaldırıp indiriyor hala altına giriyorsunuz kolunun:(
her kademe alıcı var forumlara bakın millet döndü dönecek diye acayip saldırıyor
Evet.....öyle
0.84 ile 0.85 kitledi oynasınlarlar aralarında
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacim 13m tl... ky de ne gezer bu para... boş konuşmalar.. almayın siz.. düşecek diye de milletin elinden almayın malları... gidin kendi kagirlariniza yazın...
Artık milyonlar var kademede
Borsa yanan bir ateş gibidir, erimeden ısınabilmek lazım...
kademeler
0,84 4754000
0,85 3200000
Kesin kademeler metrodur,metro istediği gibi at koşturur
Metro,ıcbc,ytf,şeker,global tezgahın ana parçaları
Almayın diye on gündür yazıyorum.artık ne söylesem boş ebemiz bellendi artık bittik bittik