Hala maldayim yıkılmadım ayaktayım saygıdeğer ayu...
Yeni yükseklere beraber
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hala maldayim yıkılmadım ayaktayım saygıdeğer ayu...
Yeni yükseklere beraber
golts dan daha cok sen de var malım saygı deger brut takasım... dusersen yeni lotlarımı alırım.. kararını ver..yürü uzun oklavalara..
aferin... uzun bir oklava rica ediyorum artık ayuluktan çık boğa olunacak yerdesin..
Haber düştü Talya Otel için 50 milyon $ harcanacak bunun %40 sermaye artırından karşılanacak. Bunda 25 ile 27 arası bedelli demek hayırlısı
Fizana yolculuk zamanı geldi demektir
O kısmı net belli değil.bilanco kalemlerinde 116 milyon TL nakit ve benzerleri var.yaklaşik 15 milyon dolar eder.yani bedelsiz de gelebilir.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya yüksek bedelli yapacak,ya yüksek bedelsiz.yada ikisi karışık.her şekilde hisseye doping etkisi olacak.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karışık gelir... 20/20 istesin... Bedellisi o de karşılarız bedelsizine de hoşgeldin deriz... Beni emekli yapsın da...
En iyi 3 alıcı kurum her biri yaklaşık 15.000 lot aldi bugün.tavanda bekleyen lot sayısı da 46.000 bin civarındaydi.haber önceden alınmış gibi bir izlenim edindim.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylar once rta grubunda kullanıcı adını hatırlamadığım bir abi,' Yıllardır borsa oynuyorum, onlarca hisse keşfettim yeni favorim Maalt' diye yazmıştı. O günden beri hisseyi araştırıp takip ederim, dük oldugu zamanda giriş yaptım. Kendisi burdaysa teşekkür etmek isterim. O mesajı görmeseydim muhtemelen gözüme çarptıkça bira firması diyip geçicektim :D
Hahahaha[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Yanlış biliyorsunuz... Şimdi Tesla gibi pazartesiden itibaren Mars a roket gonderecek. High tech turizm firması... Gezegen seyahati planlıyor...Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
grafik anlamda sıkıntı yok :)
http://pixurl.net/image.php?dm=MI01
devamke
Haber etkisi nasıl olur bakalım yarın nasıl açılır.
Çok iyi açıldı
Upuzun oklava bekliyorum senden upuzun... zepzengin yap beni ...
Tek fiyat da gelir mi acaba? özel durum açıklaması istediler yine bugün.genelde böyle durumlarda geliyor ertesi gün.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye artırım haberi bugün yarın gelmezse dediğiniz olabilir
Son haber çok açık aslında.20 milyon dolarlık bir sermaye artışı gelecek.bu hissseyi diri tutacak haber gelene kadar.haberin gelişi ne kadar sürecek bakalım.elemanlar da biraz asansör yapabilir hissiyi.o sebeple tek fiyata zorlamak isteyecekler.bugün henüz bu yönde bir karar çıkmadı.oysaki kardeşi yasak yedi bugün.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün veda ettim herkez e bol kazanç
Hayrını görün...
Genelde Perşembe günleri toplanır yönetim kurulları ama burada değil galiba.. yarın akşama gelir benceRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa tarihinde benzeri var mı bilmiyorum? şirket nasıl olacağını belirtmeden (bedelli,bedelsiz) net bir rakam vererek (20 milyon dolar)sermaye artışı yapacağını bildiriyor.bir çok hisse beklentiyi satın alırken,burada hazır açıklanmışi var.mahkeme kararından kısa süre sonra yeni otel inşaası haberi,sermaye haberi geldi.simdi sıra bunun nasıl olacağını belirtecekleri toplantıda.fırtinalı denizde güvenli liman oldu benim için.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim bildiğim bir seferlik yönetim kurulu kararı ile tavan asilabiliyor...
Ama mide bulandırıyor işte...
SERMAYE DUZELTMESI : 56 MILYON
GECMIS DONEM KARI : 26 MILYON
BAZI ARKADASLAR KASADA BOL NAKIT VAR BEDELSIZ VERIR DEMIS AMA KASADAKI NAKIT SADECE GECMIS DONEM KARINDAN 26 MILYON...
ENFLASYON DUZELTMESI KASADA DURAN NAKIT DEGILDIR. FIKTIF DEGER ARTISI GIBI BIR TUTARDIR VE OZKAYNAK HESABINDA TUTULUR.YANI GOSTER BAKAYIM SU 56 MILYONU DERSENIZ OYLE ELLE TUTULAN SOMUT PARA DEGILDIR.
ANCAK SPK CIKARDIGI BIR YONETMELIKLE ENFLASYON DUZELTMESI RAKAMINI SERMAYEYE BEDELSIZ OLARAK EKLEME IZINI VERMISTIR ..(ORNEK KARTONSAN BEDELSIZI)
HER HALDE SIRKET SU ANDA 50 MILYON KAYITLI SERMAYEYI GECEMIYOR O DA EN FAZLA YUZDE 900 SERMAYE ARTISI DEMEKTIR.
BEN SORDUM MADEM 150 MILYONA CIVARI SERMAYE ARTISI YAPACAKSINIZ KAYITLI SERMAYEYI NIYE GUNCELLEMIYORSUNUZ USTUNE USTLUK 50 MILYON OLARAK KALMASI ICIN SPK YA BASVURUYORSUNUZ DIYE!!!
O KAYITLI SERMAYEYI DEGISTIRMELERI LAZIM..(spk'nın bır teblıgı daha var.kayıtlı sermayeyı 1 defalıgına asabılırsın astıgın tutar artık yenı kayıtlı sermaye tavanıdır dıye ama bundan hıc bahsetmedıler)
BAKALIM ZAMANINDA KENT GIDA 4-5 AY ONCESINDE YATIRIM KARARI ALDIK OLASI SERMAYE ARTISI YAPARAK BU YATIRIMI YAPACAGIZ DIYE HABER GONDERDI.3-4 AY SONRA %650 SERMAYE ARTISI YAPTI 3500 LERE FILAN GITTI.
GERCEKLER SIMDILIK BOYLE.BIR GELISME OLUR CEVAP AIRSAM BURADA YAZARIM .INSANLAR PARAYI ZOR KAZANIYORLAR DESTEK OLUR BELKI
Bilançoda nakit ve nakit benzerleri 116 milyon görünüyor.bunu bedelsiz sermaye olarak kullanamaz mi?muhtemel olarak hepsini bedelsiz olarak vermeyecek,bir kısım da bedelli gelebilir.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelsiz potansiyeli düzeltme farklarindan yuzde 1000 civarı bir rakam... YouTube da Tuncay turşucu da bahsetmişti... Tavanın sabit kalması enteresan... Bir seferlik aşabilir ama nakit katamiyor benim bildiğim...
Bahsedilen sermaye artırımı 20 milyon dolar yaklaşık 150 milyon 3000 e yakın oluyor..
Bakalım nasıl olacak bu iş...
Bir de değerleme güncel değerleme yapsalar iyi olacak...
sermaye 5 milyon kayitli sermaye 50 milyon abiler bunun üzerine çıkabilir mi ?
otel faaliyete geçerse bilanço katkisi ne olur degerlendirebilirminiz
degerlı enıgma
bılancoda nakıt ve benzerlerı 115 mılyon gozukebılır...
Sermaye artısı ozkaynak hesabından sermaye artısına ızın verılen kalemlerden yapılır.
Ozkaynak hesabının altında sermayeye eklenebılır kalemlerden bahsettım ben.
Yoksa nakıt ve benzerlerı 116 mılyon elbette ama onların hepsı sermayeye eklenemıyor.
Zaten yazdıgım gıbı kayıtlı sermaye tavanı 50 mılyon.bu rakamı sermaye artısı ıle asamıyor%900-1000 su an ıtıbarıyla en fazla yapabılecegı sermaye artısıdır kanunen..(tek ıstısnası var 1 defalıgına kayıtlı sermaye tavanını asar .asarsa o artık yenı kayıtlı sermaye tavanı olur.o da 1 defalıgına.ben acıklama ıstedım yanıtlamazlarsa holdıng denetcılerıne yazacagım.onu da yanıtlamazlarsa spk'ya yazacagım)
Bir defaya mahsus sermaye tavanını aşabilir diye biliyorum ben de.ama tuhaf yanı sermaye tavanını aynı bırakmış olmaları, artırmak için karar almayi gerekli bulmamişlar.daha öncede belirtmiştim borsa tarihinde pek örneği yok bu durumun.yani son haber akışının.bu bir anlamda belirsizlik yaratsa da senede ilginin azalmasini engeller.karar alınana kadar güzel seviyeler mümkün.esas gümbürtü karar açıklanınca kopacak.teşekkür ederim cevabınız için.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortada Kafa karistiricak bisey yok ama birden bire kalabaliklasmaya basladi burasi neyse sessiz sessiz beklemeye devam
302,8'de 2790 lot tek emir var.orayı alırsa günlük daha da güzelleşir.
Sayin enigma72; sizinle polemige girmek istemem , sizin yazilarinizi yakinen takip ederim elimde bulunan portfoyun nerdeyse aynisi sizdede var oncelikle bunu belirtmek istiyorum ve yazilarinizi ilgiyle takip ediyorum. HISSE ile ilgili olarakta
teknigine bakildiginda (80 90 lardan itibaren) cok guzel oldugu gozukuyordu ustune birde sirketin bu aciklamasi gelince ayri bir hikaye katmis olduki sirket bencok guzel bir zamanda gayet net aciklamalrda bulundu ve hissenein bu zamanda daha diri durmasini saglamistir. Buyuzden bence sirket gerekli aciklamari yapacaktir.Ben teknige gore hisseyi aldim ama haberlein bu sekilde gelmesi hisseye ayri bir heyecan katti oyuzden sessiz ve sakin bir sekilde izlemeye devam ediyorum.. Yanlis anlasildiysam affola kendinize iyi bakin.....