yok anlamadık.
Printable View
Khan07 vermiş odunu. Öyle olmaz böyle olur. Helal olsun.😄😀
İşyatırım bugün 2000 lot civarı sattığı görülüyor. Bakalım daha aşağıdan verecekmi. Bugün garanti satıcı olmuş.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eller tetikte beklicem artık bir kaç ay. Aşşağı verirse toplayıp yukarı verince salıcam. Takı o kademeler doluncaya kadar. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.
La bebe. Ne ayaksın what foot)))
Sana ne. Girme kahanla aramıza)))
O sadece bu hissede yazar. Kendisinde kabullenilmiş öğretilmiş çaresizlik vardır. Arada konuşuruz böyle, terapiye alırım onu. Dedikleri doğru 200 bin paramın 50 binini bağışlamıştım bu hisseye))) zarar ettim. sonra 150 bini şükür 1.1 milyon tl ye çıkardım. O nerde bilmiyorum lakin benim kralım portfoyum.
Sen dün üye olmuşsun. Habire burda millete cevap yetiştirmişsin. Kim klonladı seni)))
ASLAN
Bimer e yazı yazdım. Bimer mehmet şimşeğ e havale etmiş. Basvuruyu.
Sayın Uzunburun gün içi alan satanları paylaşabilirmisisniz. Teşekkürler iyi akşamlar.
Sayın Mustafa CENGİZ içi alan satanları paylaşırmısınız. Teşekkürler iyi akşamlar.
arkadaşlar şu konuya bir açıklık getirelim.gerçek hayatta insan kardeşi bile kendisinden çok para kazansa sabaha kadar uyuyamaz yatakta döner durur.ben ondan neden gerideyim diye.(buna istediginiz kadar itiraz edin insan dogası bu.kıskançlık.)şimdi can alıcı soru şu.....burda birbirini zerre kadar tanımayan insanlar neden birbirinin para kazanmasını istesin.birde ekonomide şöyle bir kural var ki biri kaybedecekki bir digeri kazansın.herkez aynı anda kazanamaz kural olarak.evet soruma samimi cevap bekliyorum.şaçma cevaplar işkembeden sallama olarak kabul görecektir bu arada.
Doğru da yinede içten samimi temel takas analizi yapanlar var. Forma her giren böyle düşünmez kesinlikle sadece bir iki yön vermeye çalışan ters indikatör olan kulaksizlar vardır. Tilkiler bunları çok iyi tanır. İşin özü kendine guveneceksin. Yoksa başın iki elin arasından hiç çıkmaz.
Teşekkürler uzunburun. Mustafa CENGİZ neden yok acaba. Görüşlerinden faydalanıyor dik.
Anlaşıldı teşekkürler. Seans sonunda gün içi alan satanları paylaşımdan seviniriz.
Yaprak kımıldamıyor 😊 Bari açığa satış falan yap ne bileyim. Paran olmasada kazanırsın spek efendi 😁
https://i.hizliresim.com/OoAyA0.png
https://i.hizliresim.com/RnkO3G.png
https://i.hizliresim.com/vj5JZR.png
Bana göre ederini fiyatına yansıtamayan (niye acaba?) ender hisselerden, kim bilir belki de yanılıyorumdur.
Yatırım tavsiyesi değildir, olamaz...
Sayın Uzunburun gün içi alan satanları paylaşırmısınız. Teşekkürler iyi akşamlar.
Hiç bir zaman hissem yok demedim ki! Ben uzuncuyum, örnek çok Erdemir, Tofas Oto, Bagfas, THY, Netaş vb
KP 2 lira giriş 7 çıkış ama 9’ları ıskaladım. Maksimumdan % 90 aşağıdayım, yani hala hissem var.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Tabii ki herkes kendi kazanmak ister, bundan doğalı yok. KY bazı hisselerde denizde damla, en irisinde havuzda kova dolusu kadar. Tabii gariplere pazarlanan abidik gubidiklerde daha fazlalara çıksa da onları konumuz dışı sayarım.
Herkes kazanmak ister de; kazanmak için nereye kadar gideceği herkesin kendi naturası. Kimi çalışır, kimi üç kağıt açar, kimi adam bile vurur.
Burada konuştuğumuz bu, çok etkilemese de , ki geçen yılki hikayelerden etkilendiğimi itiraf etmiştim, KY’nin kazanmak için hayalini, temennisini satmaya çalışması hatta zaman zaman işleri saptırmasıdır.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hocam baskı 7 TL ve üzerinde var. Hisse 6.60 7.10 arasına sıkıştı. Şu an hastanediyim ama daha önceki analizimde detaylıca baktığımda bu haftayı da kapsamak sureti ile tam 3 hafta içinde yani Şubat 15 e kadar bu hisse primlenmesi gerekir. Bu fiyatlarda baskıdan çok hacim yok bir beklenti var sanki ve ne çok aşşağı salıyor nede yukarı hareket ediyor. Kısa zamanda inşallah yüz güldürecektir. Bende sürekli takipteyim kendi adıma hata yapmasını bekliyorum. Hayırlısı olsun inşallah. Bol kazançlar.
2016 4.çeyrek bilanço hangi tarihte gelmişti acaba.
Bu gün düşüş için onay görüntüsü var bakalım uygulayacak mı .
Kimse yok mu huhu
Bimer e kayıtlı sermayeyi aynı kalsın diye şirketin gönderdiği spk yorumu için itiraz ve ihbar ettim. Nedenlerini bilr anlatarak detaylı.. anlattım. Alarco carrier gibi dilekçeyi geri gönderse spk görün cümbüşü. Beklentim benim spk yorum olumsuz yapacak. Nafi bey de bildiğinden son 10 günde ne toplasam kâr deyip bizi ıyi silkeledi
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim palada hakikaten fakirin önde gideniymiş arkadaş. 😀
Valla çok sessiz kaldı buralar. Oysaki daha düne kadar sermaye tavanı artışı olacak bak gördünüz mü bu hareketleri o yüzden yaptı, yok mal devri yapıldı kıldı yündü derken gitti 70 kademe. Eee sen ağzını açar kendinden başkalarına güven duymaya kalkarsan olacağı bu. Bizim yatırımcı akikkallanmaz. Halbuki bir insan bir defa sokulduğu bir yerden ikinciye sokulmaz. Ama gelde anlat. Neyse.... Spek efendi dicem ama tahtada in cin top oynarken spek diye birilerinin varlığından söz etmek mümkün değil. Hal böyle olunca da bizde birilerinin aşşağı basması ve mallanabilmek adına eller tetikte bekliyor olacağız. Hayırlı geceler.
Millete yedirdiler yok öyle yok böyle diye. Küçük yatırımcıya yüklediler malı taşıttırıyorlar. Bakalaım nereye kadar salınmasına müsade edecekler.