Yazık yaw bu nedir arkadaş
Printable View
Yazık yaw bu nedir arkadaş
türkiye hisse senedi piyasasında para kazanan var mı acaba.
bu yönetimin yaptığı nitelikli dolandırılıcığa giriyor.
dava açılmalı bunlara. önce sormsuzca halka arz yapacağız diyorlar sonra "fake" hisse alımı yaptıktan sonra yüklü hisse satışı yapıyorlar, yetmiyor sonra borsaya satışa konu lotları açıyorlar. sonra da halka arzdan vazgeçtik diyorlar. düpedüz manipülasyon.
bunlardan hesap soran bir spk ve kanunlar ve uygulıyıcılar olmadığı için türkiye hisse senedipiyasasında ky para kazanamıyor maalesef.
kazan kazan yok hep kazan var.
ondan sonra hazine digital paralardan endişe duyuyoruz diyor,yastıkaltındaki paralardan bahsediliyor. en çok kripto yatırımcı türkiyeden varmış. para kaçar tabi hisse senetlerinden bankalardan kriptolara.
siz önce bu manipülasyoncu patronlardan hesap sorun .
Çarşamba son saatlere kadar iyi direndi zamanında öyle bir düştü ki utandı herhalde, sıkınti herkes kaybını telafi eder de bu arkadaş düştüğü yerde kalır görüntüsünde
Takip ettiğim bir çok hisse senedinde aynı durum var... Son 2 aydır Tarihi aylık destek seviyelerini (TL bazlı eski zirveler) test ettiler.
Önümüzdeki hafta ve ay kapanışı itibariyle piyasa genelinde bir toparlanma olacağını düşünüyorum... Zoren de 2.15 üzeri Nisan kapanışı beklentim ile birlikte Mayıs ayının daha iyi olacağını umuyorum...
1 TL den 3 TL ye giden bir hissenin. 2 TL den 6 TL ye gitmemesi için bir sebep göremiyorum... Her ne kadar herkesin aklına ilk olarak yüksek borçluluk gelse de.. Mevcut yatırımlar tamamlanır, yeni yatırımlara ara verilirse yüksek borçluluğun risk olmaktan çıkıp daha makul seviyelere ineceğini düşünüyorum... 2-3 yıl sonra şu anki piyasa değeri kadar yıllık kar üretmesi başkalarına ütopik gelebilir ama benim için değil kısacası...
27 Nisan Genel Kurul var. Bedelli konusu herhalde netleşir, kağıdın akıbeti belli olur
Rezil kağıt, en buyuk pişmanlık... gercekten
Yüzde 25 oranında bedelli arttırım geldi, öyle bı düştü ki yüzde 100 yapmaya utandilar sanırım:)
Bedelli kullanım hakkı 0,01 kuruş
Uyanık herif, Millete Vestel den vereceği temettüyu ,Zoren den geri alacak..
--Şimdi iyi mi kötü oldu arkadşalar nasıl yorumladınız?
--1k lot için kaç rüçhan alınıyor ve nekadar para ödenecek hesap yapan var mı?
1 TL'ye 100 lot Rüçhan eder 4 Bin lotta 1000 lot bedelli hakkı oda bin lota 10 TL vereceğiz bu nasıl Bir bölünme amaç ne olabilir mantığını çöz çöze bilirsen
kurthan
Elinde bulunduranlar için iyi.
50 bin lotu olan bedelliden gelen 12500 lot için 125 lira ödeyecek. Komedi bir rakam.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Arkadaşlar,
Açıklamada yazan bir kuruş kısmına takılmayın..
Bedelli kullanım için lot başına 1.TL istiyor Zorlu abi..
Borsa'da satılamayan Rüçhanlari da ben alırım,diyor...
Bu iş,SPK başvurusu, onayı, bölünmesi,falan derken taaa haziranı bulur..
Şimdiden kafanızı yormayın..
Zaten bedelli oranı düşük.% 25..
O güne kadar,kim öle,kim kala..
Zaten kağıt 3 TL den 2 TL ye inerek iyice geberdi.3 ü veren,1 i de verir...
Ahmet abi,yanına ortak istemezse kağıdı buralarda ( 2 TL de ) tutar, satılamayan Rüçhanlari toplar..
Tersini düşünüyorsa, çeker 2.50 - 3.00 - 4.00 TL ye,oradan verir Millete, çekilir kenara..
Dedim ya; O zamana kadar köprüden çok yaya, altından çok sular akar...
Peruklunun icraatlarıni izleyelim görelim..
İlk ihtimal daha ağır basıyor bugün 1000 lot alan kişiye maliyeti 2000+250 lira, bolundukten sonra değeri 1250*1,5=1875 lira, bu fiyatta kalırsa şirketin ortaklık oranı yükselir ancak özel emirlerle dağıtılan malların sahiplerinin de bir hesabı olabilir,yani bahsettiğiniz gibi çok su akar köprüden belki de ruchani 1 lira olan kağıdın 4 lira ederi vardır der piyasa götürürler kağıdı, 2.50 den 50 milyon lot özel emirle alan düşünsün diyor lotlarimla bölünmeyi bekliyorum, hepimiz için hayırlısı olsun
(2000+250)÷%125=1800.....degil mi bu hesaplama...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,02'den girdik bakalım yüklü. Allah utandırmasın. Bedelli baskısı bir nebze kalkar üstünden bence. Olumlu olur 2.20'ler falan gelebilir. Yüzde 25 bedelli bir şey değil. Yüklü bir bedelli daha sıkıntılı olurdu. 2010'da 2 liranın üstünde olan hissenin hala fiyatına bak. Rezillik. Tamam borcun var da arkadaş büyümüşsün dünya kadar. Hiç mi yansıtmıyorsun neden hisse değerin de büyümüyor?
Merhabalar ben tam anlayamadım . Elimde 5 bin lot var , bedelliye katılmak için tam olarak neyi ne zaman yapmam gerekiyor?
Yanlış olmuş pardon.
YTD.
Şimdilik bir şey yapmanıza gerek yok daha bi dünya islem olacak. Bedelli zamani yatirm hesabınızda 5 bin lot için 1250 tl niz olacak. Ordan parayi otomatik Alacak sistem.sonra 6250 lotunuz olacak.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden ya gercekten neden 1.99 neden. Biri bunu açıklayabilir mi lutfen... kim.niye satiyor ne kazaniyor bu satistan
İki üç aydır düşürmek için hemen her seans yapılan hareketler bunlar,kısa vadeli almadığım için kafamı takmıyorum böyle böyle düşürüyorlar. Bütün seans dolaşır bir yerde son saat basarlar, yine karanlık odada bir kademe basarlar şimdi yarın sabah beri 2,03 den dolaşıp 1,99 kapattilar, pazartesi de 2,01 gösterir 1,97 kapatır bı bakmışsın 1,50 olmuş bolunmeden. Zaten bunlar yüzde 100 bedelli yapacaktı baktılar kağıt çöp oldu kimse bulaşmaz buna yüzde 25 e dusurmusler
Düşünce ne kazanıyor bu adam, nedir yani 10 yil oncesinin fiyatinda hisse, yani bu kadar alcakliga izin verilmemesi lazım
#çöpenerji
Bunun normalinden ne hayır gördük ki bedellisinden ne hayır görelim kendini kendine borçlandırrıp bizim paraları indiragandi
kurthan
e-yatırımcı uygulamasını indirin e devlet şifresi ile hisselerinize blokaj koyun blokaj kaldırma işlemi 10 saniye sürüyor.
şiddetle tavsiye edilir.
Herkese yayalım.
GAME STOP Vakti.!
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk ya başvuru olacak, o başvuru kabulü ve tarihi spk bülteninde yayınlanacak. Net zaman vermek zor. Ama öyle hemen olacak iş değil spk memurlarına bağlı biraz kabul ve tarih isi..
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse düşer bedellisine katilmazsin holding bedavaya yakın paradan hissedarligini arttırır, ama bunlar kısa vadeli sancılar,enerji hisselerini günü gelene kadar hafif hafif biriktirmek gerek, elektrikli araçlara dönüşüm başladığında ciddi karlılığa ulasacaklardir, bu vade beklentim minimum 10 senedir
allah kurtarsın
Türkiye nin enerji ithalatı geçtiğimiz yılın ilk çeyreğine oranla yüzde 83 düşmüş, başlıca nedeni yenilenebilir enerji alanında yapılan yatırımlar, zoren açısından da olumlu bir durum tabi bu tahta olumlu haber kaldıracak durumda değil ama uzun vadeli bakış açımı percinleyen ufak detaylar bunlar
katır yüküyle kar etseler bile bunu dağıtmazlar, 25-30 yılık şirket yatırımlarını kendi özkaynaklarını kullanıpta yapamazmı? demekki bu denli kötü yönetilmiş, elektrik üretip sat yeni yatırımlar için kaynak ayırma kim inanır buna? zorlu holding payı % 61,29 korteks mensucat payı %17,55 bu iki ortak payın toplamı %78,84 geriye halka açık olan %21,16 kalıyor şirketin değerini itibarını düşünen bir yönetim böyle yapmaz, s.p.k'nın bedelliyi iptal etmesi gerekir, yatırım yapacaksan yap %21,16'lık sermayeyimi karşılayamıyorsun maksat vatandaşın elindeki malı toplamak zararına sattırmak neymiş yatırıma gidiyormuşta bedelli yapacakmış sen onu benim küllahıma anlat yıllardır yatırımcıyı mağdur etmişsiniz yapacaksanız dürüstçe yapın işinizi
en son 16 yıl önce temettü vermiş 2005'de vampirler para arsızları
Tonlarca finasal borç yüklenmiş bu 500 milyonluk bedellide erimeyi durduramaz. Yurtdışı da azınlık oranda iştirak ettiği santrallerin hisselerini satıp nakit üretmeli! Hem ülkeye dovşz de getirmiş olur:)
Bu hisse yıllarn once neise şimdide aynı,
Al ve Sat.
Bugun tekrar gırdım bu hisseye 3defa alıp 3defada satma imkanı verdi 10000 lotuma
YTD