https://t.co/z13KeBxi7S?amp=1
Printable View
Hergün bir aracı kurum resmen tahtanın ırzına geçiyor. Bu nedir ya neden aldın neden satıyorsun. Yazıktır gerçek yatırımcıya
Al bakalım sattıklarını geriye şimdi. FED sonrası piyasalar yine düzelmezse borsa bitmiş demektir. Adam sınırsız alım açıkladı. Umarım toparlarız. Bol kazançlar
Tahta yapıcı arkadaş bugün tavan yakışır. Bırakın tahtayı oyalamayı. Elinizi taşın altına koyun artık !!!
Vay be 400 bin liraya şirketin %1‘ni alıyorsun 4 milyona şirketin %10’nuna ortak oluyorsun ah parasızlık
Bu satanlar yarın alacak mal bulamayacaksınız. Sınırsız alım açıkladı adamlar. Para bollaşacak. Hay Allahım ya. Küçük yatırımcı kaptırma malını.
tahtayı 3.90 üzerinde 10... rahatlattım )))))
ytd.
Elin yabancısı yada bıyıklısı bile alışa geçti hala tahtada 2 kademe kar peşinde koşanlar var vallaha yazıklar olsun ne diyim
kaptırdığı malın peşinde ama kimse artık buralardan satmaz
panik olan oldu sattı malını kredili olanlarda temizlendi
aklı sıra baskı kuruyor ama nafile şirketin %1 i paketlendi çift hane olmadan sana gelmez spek
dünyada nakit bolluğu oluşacak ve bu paralar borsalara gelecek senin almadığını yabancı gelip alacak
tavanda olsa satmayacak bir sürü yatırımcı varken bu baskıyla ancak mal kaptırır ve mal sürüsü spek
4.14 geçtiği saniye tavana kitleyecek namıssız..
ytd...inanmayın...bende inanmıyorum...
İnfo battın sanıyorduk inşallah başka tahtada batarsın. Tacir 5 kademe yukarıdan ver madalya takacaz sana. İnşallah biri çizer aval aval bakarsınız !
Ana portföyüm olan durdoyu ayakta alkışlıyorum. Portföy e eklediğim Acsel den de aynı tepkiyi bekliyoruz ama evirip çeviriyorlar. Boşa debelenme eninde sonunda patlama yapacaksın !!!!
ABD borsa açıldığında tavana kitleyebilirler 😀
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Bu tahtada amma çok düşman varmış. Ellerinden geleni yapıyorlar gidemesin diye.
4.13 den den aldım. Ayağım Uğurludur. 3-4 ayda % 30-40 yapar.
Bugün tüm parayi acsele bastım. Tek kağıt alırım. Ah acsel seni 2-3 yıl önce 2.50 den alip 3 e satmıştım.spekle hiç uyusamazdik .hep bizi cirpmaya calisirdi.
Piyasalar dengelenince -ki ben endeksteki düşüşün bitmediğini düşünüyorum- almayı düşündüğüm 2-3 hisseden biri.
Ancak mevcut fiyatın diğer hisseler ile karşılaştırıldığında biraz yüksek olduğunu düşünüyorum. Şirket 8-9 milyon kar açıklıyor ama bunun yarısı arsa değerlemesinden gelen kar.
Yine de gelen tepkide satmak üzere ufak bir miktar deneme amaçlı giriş yaptım.
https://i.hizliresim.com/vxmC6r.jpg
ilk hedef 200 günlük ortalama sonra boğa piyasası.
Zikzaklar mutlaka olacak katılıyorum ama her zaman dikkat ettiğim bir şey var ne düşünürsek tam tersi oluyor 😀 Twitter da Taner Genek var belki de takip ediyorsunuzdur. Verdiği rakamlar çok mantıklı borsa için. Ben o kadar kötümser değilim düştükçe biraz daha maliyetimi düşürürüm sonunda ederini bulacaktır. En yüksek gördüğü fiyatı yine yakalayacağız inşallah inanıyorum
Bol kazançlar olsun hepimize. Geçen sene son çeyrek de yaptığı ciro 9 aylıkta yaptığının yarısı. Bende bu sebeple girdim. Yatırımların bir kısmı bitmiş ciroya katkısı devam edecektir diye düşünüyorum. Şirketin bu hali bizim Durdo nun 1-2 sene önceki haline benziyor. Yani çok ümitliyim kendi adıma.
41 kere maşallah 🧿
Ayağim Uğurludur dedim.
[QUOTE=hasan_boluk;4274035]Ayağim Uğurludur dedim.[/QUOTE
işimiz uğur a kalsaydı hasan bey. çaput bağlardık ))))
dün akşam grafikte yazdım mov 200 haraketini yapıyor 5.13 öyle bir ayarlamışlarki tavan da 5.13
umarım akşamdan bişeyler olmaz .
ytd.
tavan yapana kadar pg yoktu..genel alıcı 108 000 +
Merhaba arkadaşlar
şirketin ürettiği mallar arasında temizlikle ilgili ürün varsa ve bunun detaylarını biz bilmiyorsak bilenler varsa RTALB gibi peş peşe tavan serisine bağlarmı bu günkü tavanı çizip 102 952 lotta alışa girmeleri aklıma bunu getirdi bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa iyi olur RTALB vardı bende işe uyanamadık biz çıktık uçuş başladı halbuki satmadan önce neden tavan yaptı diye araştırsaydık belki o karı kaçırmayacaktık şimdi buradada acaba böyle bir durum olabilirmi bir danışalım dedik üstatlara
https://www.borsagundem.com/haber/vi...etleri/1479713
bu kağıt kağıtlada ilgiliydi sanırım hele bir kurcalayın bakalım neler üretiyor ne alıyor ne satıyor ne yiyip ne içiyor ,hadi bir el atın dostlar
Temizlik maddesi olarak deterjan hammaddesi üretiyor. Bir de diş macununda kullanılıyor galiba.
https://www.aciselsan.com.tr/urunler/
Vira bismillah ilk adımı atalım ürettiği ürünlere bakalım bayağı ürün varmış hemde korono günlerinde aranan ,bir kaç malzeme
GIDA ,ECZA,KOZMETİK,DETERJAN
Bu son dususte portföyümün %50 si kadar daha aldim.
Ne uretirse uretsin ya butun dunya batacak buda onlarla batacak. Yada beni ihya edecek..
Hayirlisi diyelim..
bu kriz etkileri biraz uzun surebilir..acsel bu krizde cok avanrajli goruluyor..henuz kimse farketmedi..rtap, sadece urettigi bir malzeme ile yok satiyor..acsel kisa surede cift hanelere gidebilir. sermate dusuk birde sermatesi kadar kar da etmis.arti birde satlik arsasi var..hersey bu kagida uydurulmus sanki..