Gün Aralığı: 4,7375 - 4,9375
Printable View
Gün Aralığı: 4,7375 - 4,9375
Buraya yatırım yapacak şirketler, bunu görerek eminimki büyük yatırımlar yapacaktır.
Ek 19497
Demekki neymiş Dolarda fezaya gidilmesi kaçınılmazmış ,shortçulara buradan selam eder yaptıkları işin üstüne bir bardak en buzlusundan soğuk su içmelerini tavsiye ederim.
Dolar'da rekor geliyor bence
Yok arkadaşlar artık olayın boyutu değişti.Bu dolar satılmaz.Londraya ben seni sallamıyorum diye ilk resti çekti reis.E bunun piyasalarda bir hesaplaşması olur.Yani dolar ve gram altına devam.Borsadan malum nedenlerle çıkamam.Çünkü az bişi kağıdım olmazsa bende uyku tutmaz.O konuda beni dinlemeyin tabi :)))))))Emlak ise artık çok ama çok büyük çöküşlere gebe.
Başkan üzüldüm satmana
dilerim yerine koymak için şans verir
çok emeğin var bu başlıkta
Ulan bu seferde 5 i kırıp geçmezsek tüüü ! bu Benjaminin suratına diyicem !
yok ya bende üzüntü yok doalr olarak sabit bir rakamım var hiç değişmiyor o doalr 6 da olsa satılmayacak sattığım kısım altına ve dolara oynadığım arada bordsaya gir çık yaptığım rakam zaten onu faize aktarmayı düşnüyordum 1 yıllığına %20 den faize yatırsam seneye dolar 6 nın üstüne çıkmadıkça kardayım demektir. ama halen altından bir tur vurabilirmiyim diye bakıyorum perşembe cumaya kadar likit fona talim:)
Yok yapamycam ..
Ayrılamıyorum benjo'dan..
bana yine sistem dışı yolları göründü..Yarın ilk iş bangaya gidip dolareslerimi reca etmek .
gece japon ev kadınları üşüşürse 5.05'e değdirirler.
bence asıl atraksyon ağustos başı enflasyon verisi ve s&p'nin ağustos 17 de yapacağı not değerlendirmesidir.
ağustosta her halukarda 5.10 uzak görünmüyor.
dış faktörleri saymıyoruz bile..
Döviz sepeti 5.340 ı gördü
Eski zirve 23.05.2018 de 5.340 idi.
Diş sağlam kaldı :oleyo:
https://i.resimyukle.xyz/bRQVPx.png
4,932 büyük balık için shortladım. Ya batak ya patrona ortak. Bol kazançlar
[QUOTE=derinlikler;2439454]Diş sağlam kaldı :oleyo:
sevindim :)
artık yavaştan tl varlıkları 3e 5e bakmadan elden çıkarmak lazım. gidilen yol yol değil...
yatırım tavsiyesi değildir.
Merkez Bankası fiyat istikrarı temel amacı doğrultusunda elindeki bütün araçları kullanmaya devam edecek...
https://s.istiklal.com.tr/files/2017...88/72288_3.jpg
şimdi bi 10 satacan bi 10 bi on daha :)
başlık doalr başlığı hatun satacak değil ya batırel hocam:whistling::whistling:
https://www.youtube.com/watch?v=8mjw_PcENmA
Katardan gelen paralar geçen sefer at hırsızlarının başına boca edilir,görürler gününü demişti biri zamanında .Acaba reis bu yurt dışı gezisinde katara uğrar mı.:)))))))
Tahvil son dün % yüksek düşük
2 yıllık tahvil 20,47 20,15 1,59 20,47 20,15
5 yıllık tahvil 18,82 18,67 0,80 18,95 18,82
10 yıllık tahvil 17,89 16,83 6,30 18,15 16,95
gösterge faiz 20,47 20,15 1,59 20,47 20,15
bence doalr cumaya akdar 80-82 leri görecek:kahkah::kahkah:
dolar satmış olmamla hiç alakası yok bu yorumun
:ss::ss::ss::ss:
Hayırlısı olsun diyeyim önemli olan kendinizi güvende hissediyor olmanız. Sadece kafama takılan şu , kağıt üzerinde olan Altın yatırımınızın es kaza e kötü senaryoda TL yada Döviz mevduatından farklı olarak hiç zarara uğramadan geri alma şansı var mı ? Eğer yoksa o zaman derim ki ha ALİ VELİ ha VELİ ALİ... Saygılar.
çok pis terste kaldım 4,75 den verdik. verdi gazı verdi gazı inatlaşmayacağız piyasa ile. ne derlerse tersi bunlarda :vk: