Ben bekleyecegim.Tekkeyi bekleyecegim ,VALI KEBABINI yiyeceğim .:halay:
Printable View
SPK güya küçük yatırımcı koruyor bir haftadır güneş sigortada küçük yatırımcı çırparken hisseye devre kesici bile girmezken Rysas da ceza bitirmeden ceza yağdırmak nedir..
Bu kadar cezanın bir anda gelmesi de ilginç.
Ulan önce kredili ve açığa satışı sokarsın daha sonra brüt takas daha sonra tek fiyat en sonda internete kaparsın.
Bunda bondozlama kredi, brüt, tek fiyat üçünü birden soktu spk.
Durmuş başkan bu ampullerle anlaşmadımı ne etti, bir anda bu kadar baskı iyi birşey değil 3 cezayı aynı anda soktu şerrolar ayıptır be.
https://resmim.net/f/izmUML.jpg
aylık takas
Doce yıkmış mali milletin üstüne resmen
İki tahtada da kurumsal satış devam ediyor. Merkezin gelişmiş ülkeleri aratan eksi faiz uygulaması dövizi ciddi destekliyor. İki şirket de bulundukları fiyat itibariyle Bist'in en riskli hisseleri sıralamasında belki de ilk sıradalar.
-Size katılıyorum, ayrıca depolar gerek arsaları ve gerekse inşaat yapımları sırasında döviz ile borçlanarak banka projesi ile yapılıyor ve eski KAP haberlerine bakılırsa bunu açık açık bildiriyorlar bilanço dip notları incelenmeli, bundan sonra düşenler ve yandım allah diyenler kendi düşer kendi ağlar. Yatırım tavsiyesi değildir. Okuduklarımın özetidir.
-Arkadaşın anlatımı samimi, ve en can alıcı yönü şirketin bilanço dip notlarındaki iki milyar altı yüz milyonluk rehin kısmıdır, olası finansal bir çalkalanma hiçte iyi sonuçlar doğurmayabilir, borçluluk şirketin sırtında bir kambur, kazançlar faiz giderlerine gidiyor gibi...
Pekcan: Lisanslı depoda hedefimiz 10 milyon ton
08 Mart 2020 - 11:10www.borsagundem.com
Pekcan, "Lisanslı depoculuğu geliştirdik. Şu anda 183 firma lisans için izin almış, 91'i halihazırda aktif durumda. Lisanslı depo kapasitemizi 4,8 milyon tona çıkardık, hedefimiz 10 milyon tona çıkarmak" dedi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB'da düzenlenen Ticaret Borsaları Konsey Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, ihracatta rekorlar kırdıklarını, bunda ticaret borsalarının katkısının da büyük olduğunu söyledi.
Gerek hayvancılık ve tarım ticaretinde gerekse ihracatta ticaret borsalarının yerelde yaptığı çalışmaların son derece önemli olduğunu ifade eden Pekcan, "Lisanslı depoculuğu geliştirdik. Şu anda 183 firma lisans için izin almış, 91'i hali hazırda aktif durumda. Lisanslı depo kapasitemizi 4,8 milyon tona çıkardık, hedefimiz 10 milyon tona çıkarmak. Ürün İhtisas Borsasını da Temmuz 2019 itibarıyla açtık ve burada da elektronik ortamda yer değiştirmeden tek bir platformda ürün ticaretinin yapılmasını mümkün kıldık." diye konuştu.
Ticaret borsalarından bulundukları il ve ilçelerde kooperatifleşmeyi desteklemelerini beklediklerini vurgulayan Pekcan, kooperatifleşme sayesinde yerel, yöresel ve coğrafi işaretli ürünlerin hem ticaretinin hem de ihracatının artırılabileceğini bildirdi.
Pekcan, Ticaret Bakanlığının teknolojik gelişime son derece önem verdiğine işaret ederek, ihracat destekleriyle ilgili işlemleri yılbaşından itibaren tamamen elektronik ortama aldıklarını hatırlattı.
Ayrıca, yurt dışı temsilciliklerle ilgili "Müşavire Danışın" hattını uygulamaya aldıklarına dikkati çeken Pekcan, sistem üzerinden artık ticaret müşavirlerine dünyanın neresinde olursa olsun ulaşılabildiğini, ticaret borsalarının da bu sistemlerden yararlanması gerektiğini dile getirdi.
"Teknolojik atılımlarımızla iş dünyasının yanındayız"
Pekcan, "Sanal Ticaret Akademisi"ni de başlattıklarını hatırlatarak, kurgulanan ve hayata geçirilen internet sitesinde ticaretin her aşamasını kapsayan yoğun bilgi olduğunu ifade etti.
Girişimcilikten ihracata, desteklerden uluslararası ticaret kurallarına kadar her türlü eğitimi online olarak verdiklerini belirten Pekcan, ticaret borsaları üyelerinin ve borsa çalışanlarının da bunları kullanmasını istediklerini kaydetti.
Pekcan, ihracat destek ofislerini kurduklarını anımsatarak, "Teknolojik atılımlarımızla iş dünyasının her zaman yanındayız." değerlendirmesinde bulundu.
Ortalık durulunca en sert tepkiyi de reysaş grubunun vermesi beklenir.
Değerli Borsa Zedeli Dostlar
Aşağıdaki metni Cimere girip Hazine ve Maliye Bakanlığını seçerek üstteki sekmeden dilek ve öneri olarak göndermeniz kamu oyu oluşturulması açısından birliktelik olacağı ve dikkate alınacağı kanaatindeyim.Saygılarımla.
Ülke ekonomisinin barometresi Borsa İstanbul’da bulunan hisse senetleri CORONA virüsü nedeniyle yapılan panik satışlarla aşırı derecede değer kaybederek ,şirket sermayelerinin ve yatırımcıların tasarruflarının erimesine sebebiyet vermektedir.
Bistte hisse senetlerinde % 10 çıkış ve inişte uygulanan devre kesme marjının, panik işlemler geçene ve piyasalar durulana kadar inişlerde en az % 5 in altına çekilmesi yatırımcının korunmasında ciddi yararlar sağlayacaktır.
Gereğini arz ve talep ederim.
Arkadaslar son durum değerlendirecek kimse yok mu
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam 12. 4dan bekliyorum zarar 38 bin. Güveniyorum aslında kağıda. Hatta 20 liralara gidecek eminim ama beklemek işte [emoji2369]BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş bu reysaş lar 1 yıl önce 0.60 kuruşlarda degilmiydi.Sen kalk 0.60 kuruşlardan 12 binlere gel ordan 7 binlere düş falan.
Kendi adıma diyeyim belki kağıt 20 lere de çıkabilir onu ben şu saatten sonra bilmem imkansız çünkü kağıdın içine 3 harfliler kaçmış.
Bu saatten sonra bu hisse benim için hiçbir değeri yoktur.
Endeks artıda götürmüyorsun, endeks ekside götürmüyorsun, sen nasıl bir O. Ç. sun? Sayın spek Anan seni doğurmamış s..ç..mış.
Bist artık tam bir av alanı olmuş derinliği olan hisselerde bile oynuyorlar. Haysiyetsiz kanı bozuklar. Maalesef spk da seyrediyor..
Rysaş ne yapıyor
Spek sattım hisseleri rahatla Amk çcğ. Tam bir o. Ç sun. Hemde süzmesinden.
Benim gorusum ilk bilancolara kadar piyasalar dalgalanir. Bilancolar aciklandiginda hangi sirketler krizi yonetmis , hangileri yonetmiş gibi gorunup scmis batirmis hangileri için firsat dogmus gorecez. Reysas ne yapmis onuda gorecez bakalim .
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya vay arkadaş , adamlar temmuzda 1 tl den aldıkları hisseleri , şubatta ortalama 9 la satmışlar,
gerçekten pes.
fahad emmi bitirememiş elinde ki rysas ları , hala satıyormuş şimdi tüm şirketlerin kap haberlerine bakarken gördüm.
adam paranın dibine vurmuş ... 8-9 ay önce 1 tl den aldıkları paylar sanırım bunlar...
inşallah fazla mağdur yoktur . Allah herkesin gönlüne göre versin.
https://youtu.be/SbMdHEvRjFY kesinlikle izleyin
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca a fonu gider b gelir aslolan sirketin beklentileridir durum ortada patronun demeçleri ortada ben şahsen bir sorun görmedim yatırım tavsiyesi değildir.
Yani patron bu işin içinde değil mi diyorsun? BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu bilmenin imkanı bizde yok. bu adamlarla patronu birlikte gorseydik iş degisirdi
Adamlar resmen elimize verdi. Tipini siktiğimin 2 adet hintlisi.. İnşallah korona onlara bulaşır
Yuksek maliyetle bendede var kardeşim ama işleyiş bu şekilde ensesi karartmaya gerek yok su akar yolunu bulur ytd
Benim kadar yüksek değildir hocam. Neyse ne deyim Allah belasını versin ******** herifler.
Dostum patron çalışıyoruz diyor cumhurbaskani ve ticaret bakani lojistigin öneminden dem vuruyor petrolde ucuz böyle bir kriz ortamında nadir iş yapan sektörlerden bilançosunu bende merakla bekliyorum
Onlar korona olsa senin para gerimi gelecek[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço iyi gelirse Hintliye satış fırsatı olur.eskiden masa daima kazanır sözü artık ; Hintli daima kazanır. Oldu[emoji850]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.