Ne yapmışta kar etmiş yalancı serefsizler yarın zarar yazarlar
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Nereye kadar gider.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
05.02.2019 / 15.02.2019 / 22.07.2019 / 02.08.2019 / 12.12.2019 / 07.02.2020 / 25.03.2020
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
SPK Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15-1) 23.maddesinin 7.fıkrası çerçevesinde yapılan açıklama: Sermaye Piyasası Kurulunun 13.12.2018 tarih ve 63/1448 sayılı kurul kararına istinaden 28.12.2017 ve 21.11.2018 tarihli genel kurullarda belirlenen ayrılma hakkı fiyatının 1 TL nominal değerli pay başına 1.14257 TL olarak tespit edilmesi gerektiğine yönelik "Ayrılma hakkı kullanım fiyatının hatalı tespit edildiğine dair" kararının yürütmenin durdurulması ve iptali ile bu işleme dayanak II-23.1 Sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliğinin 10. Maddesinin 4. Fıkrasının iptali talebiyle Danıştay 13. Dairesinde E. 2019/591 sayılı açılan dava, Danıştay 13. Dairesinde iptal davası olarak görülmeye devam etmekte olup herhangi bir değişiklik bulunmamakta süreç devam etmektedir.
Kamuoyunun bilgisine arz ederiz.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Ne zaman çıkacak herhalde düşüş devam etmez. Sonuçta yatırım yapıyor.
Adamlar kedinin fare ile oynadığı gibi yatırımcılarla oynuyor tahtada! Hele hele hisse Yip pazarında ise bu oyun çok kolaylaşıyor! En becerikli oldukları iş bu!
Ne oldu niye 1.07 de kaldı.
maden ihalesi 8 haziran mıydı? bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
21.05.2020 tarihli KAP açıklamamızda belirttiğimiz gibi, Şirketimizin Madencilik alanındaki faaliyetleri kapsamında, Tekirdağ İli sınırları içerisinde kiralanan, Maden Kırma-Eleme zenginleştirme tesisinde, deneme üretimi tamamlanmış olup bugün itibarıyla üretim faaliyetlerine başlanmıştır. Bu işletme ile Trakya bölgesinde nispeten kalorisi düşük kömürleri daha verimli hale getirip yerli kaynakların ekonomiye kazandırılması hedeflenmektedir.
Firmamız, 31.03.2020 Tarihli KAP açıklamasında belirtildiği üzere, sektörde ki faaliyetini daha stratejik ölçüde genişletmek için, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından yapılacak olan maden ruhsatları ihaleleri ile ilgili çalışmalarına devam etmekte olup herhangi bir gelişme olması halinde gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.
Kamuoyuna arz ederiz.
Saygılarımızla
Haber güzel. Tepki nasıl olacak bakalım. Sektör değişimi de olur artık.
11.08.2020 Salı günü saat: 11:00'da Çınarlı Mah. Ankara Asfaltı Cad. No :17/A 10. Kat Çeşme Toplantı Salonu Four Points by Sheraton İzmir Konak/İzmir adresinde yapılacak olan 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının gündeminde karara bağlanması öngörülen,
Şirketimizin ana faaliyet konusu olan yağlı tohumlardan Bitkisel Sıvı Yağ üretim ve satışı ile ilgili faaliyetlerinin yanı sıra şirketimizin faaliyet alanının "Madencilik ve Enerji" faaliyetleri alanında yoğunlaşmasına ve faaliyet alanının bu yönde genişletilebilmesi amacıyla ve 10.01.2020 tarih, 31004 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, Sermaye Piyasası Kurulunun II-28-1 sayılı "Oy Hakkına ve Yönetim Kurulunda Temsil Edilmeye İlişkin İmtiyazların Kaldırılmasına İlişkin Esaslar Tebliği"nin 4.maddesinin (1)'inci fıkrası kapsamında şirketimizin beş yıl üst üste dönem zararı beyan etmesi sonucu (A) grubu imtiyazlı paylar üzerinde bulunan tüm imtiyazların kaldırılmasına ilişkin olarak,
Söz konusu işlemlerin SPK'nın II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği'nin tanımlanan önemlilik kriterini sağladığı, bu nedenle aynı tebliğin ‘'Ayrılma Hakkının Kullanılması'' başlıklı 9'uncu maddesine göre, gündemdeki hususlara ilişkin yapılacak oylamada genel kurul toplantısına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimizin ya da temsilcilerinin paylarını ortaklığımıza satarak ayrılma hakkı bulunmaktadır.
Ayrılma hakkı kullanım fiyatı 0,01 TL (Bir kuruş) nominal değerli her bir pay için, Sermaye Piyasası Mevzuatı uyarınca işlemin ilk defa kamuya açıklandığı tarihten önceki otuz gün içinde borsada oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması olan 0,004170.-TL'dir. (1 Lot=100 Adet Pay için 0,4170 TL)
Genel kurul toplantısına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimiz ayrılma hakkını, sahip olduğu payların tamamı için Şirketimiz adına alım işlemini gerçekleştirmek üzere yetkilendirilecek bir aracı kurum vasıtasıyla kullanmak zorundadırlar.
Genel kurul toplantısına katılan ve olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten ayrılma hakkını kullanacak pay sahiplerimizin ayrılma hakkına konu paylarını, Şirketimizce yetkilendirilen A1 CAPİTAL YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.'ye ayrılma hakkı kullanım süresi içerisinde teslim ederek satışın gerçekleştirilmesini istemeleri gerekmekte olup, pay bedelleri en geç satışı takip eden iş günü ödenecektir.
Ayrılma hakkı kullanım tarihleri Genel Kurul Toplantısından sonra belirlenecektir.
2020/6aylık kar 13.915.000 tl
11.08.2020 tarihli olağan Genel Kurulumuzda onaylanan ve 14.08.2020 tarihinde tescil edilen esas sözleşme değişikliğimiz çerçevesinde, şirketimiz ana faaliyet konusu "Madencilik ve Enerji" faaliyetlerine yoğunlaşacaktır.
Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.
Bu kadar olumlu haberlerle bakalım nasıl yol izleyecek?
Girsem mi kagida acaba
Günlük kac lot islem yapiyordu acaba
Uçuş baslasin
30 lira olurmu
Artık şirket borsada ALMAD olarak devam edecek.
Etiler ruchan tahtasında mütiş hareket var, ve piyasa değeri inanılmaz yerlerde. Almad ve iştiraki Gürtaş ın elindeki imtiyazsız etiler hisselerini ruchanlarını iyi bir karla satması için büyük fırsattı. Ama bu konuda bir girişim yok sanırım.
Almad olarak etilerin yukarı çıkışından her anlamda olumlu etkilenmesi gerekmekte. Çünkü en büyük ortak. Öte yandan etiler in almad hisselerinin satışından doğan kar da oldukça tatmin edici. Etiler in 9 aylığı sırf bu kar yüzünden bile müthiş olacak. Gene onun en büyük ortağı olan almad da halen hareket yok.Ayıca etiler almad hisselerini sürekli olarak 1,27 den nurettin çevik e devrediyor. Bu devir de insanın kafasında bir süre sonra burası da hareketlenebilir öimi acaba sorusunu uyandırmıyor değil.
Kış uykusuna devam . Madencilik faaliyetlerine de devam.
Not: alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
Öncelikle SPK ile olan zıtlaşmalara son verilmeli ve davalarla şirketi gereksiz enerji kaynı yaşatılmamalı. Bir şekilde spk nın hükmettiği hisse geri alımı yükümlülüğünü yerine getirilmesi en doğru iş olur. Patron almad hisseleri 1.27 den alıyorsa, hisse geri alım” olayını çözmek içinde bir formul üretmedi zor değil.
Sermaye artırımı ile birlikte almad ın etiler deki ortaklık payı düşerken bağlı ortaklığı gürtaş ın etilerdeki ortaklık payı artmakta. Rüçhan haklarını Gürtaş a mı devrediyor acaba? Bununla ilgili açıklama da yok.
Neden doğru dürüst açıklama yapılmıyor?
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değşldir. 30 senelik bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
Takipçisiyiz. 10-11-12 hatta 13 liralardan sayılan Etiler rüçhan lardan Almad ın elinde tam 2 milyon adet var. Önünde iki yol var:
Bedellileri kullanmak.
Rüçhan ları satmak.
Bedellileri kullanırsa yeniden organize edilen Etiler in hakim ortağı olacak. Güzel hareket. Çünkü Etiler hem bedelliden gelen para, hem Almad hisselerinin devrinden 9 aylıkta nakit olarak oldukça güçlenmiş olacak. Ayrıca Almad satışından gelen para ile birlikte 9 aylıkta minimum 17-18 milyon kar gelmesi muhtemel Etiler de. Bu veriler ile birlikte Etiler in fiyatının da bugünkü değerinin üstüne çıkması muhtemel. Dolayısıyla Muhtemel 200 milyon piyasa değerli Etiler İn en büyük ortağı olarak Almad da gerekli yerlere gelecektir. Madencilik faaliyetlerini de hızlandırabilirse çok iyi yerlere gelinebilir.
İkinci şık olarak rüçhanları satmak. Buradan şirket 20 milyonun üzerinde kar ve nakit yaratabilir. Bu da Almadın oiyasa değeri üzerinde olumlu etki yarayması beklenen bir durum olabilir.
Her iki şıkta da Almad ın bugünkü durgunluğunu anlatan önemli çıkarımlar yapılabilir. İşte bu nedenle sabırla bekliyoruz Almad da.
Saygılarımızla.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden bir küçük yatırımcı muhabbetidir.
Etiler deki ruchanlari kullanırsa nasıl hakim ortak oluyor anlamadım diğer ortamlarda kullanırsa ne degisirki herkesin payı eşit oranda artar sermaye ile birlikte
Eğer şirketi düşünüyorsa ruchani satar neden dersen bunların işi gücü borsadan para kazanmaktır bunuda bireysel yatırımcıdan çıkarırlar bunlarin butun şirketleri yakın izlemede işlem görüyor tesadüf değildir.
Yy.tv.degildir
Sagliklar
Altinyagin iştiraki gurtas tarım tamamını
Kullandı bu husus kapta açıklandı
Ayrıca hiç bir şartla altinyag etilerde yönetim kontrolü sagliyamaz nedeni
Etilerde a grubu yani imtiyazlı hisse var
İnşallah ruchanlari satarda şirkete para girer çünkü etller bence bu fiyatlari etmez
Ama borsada son dönemde iş çığrından çıktı sanki bankalar holdingler battı
Bataklarda maden buldu gibi fiyatlama oldu.
Yy.tv.degikdir
Etilerdeki ortaklık durumuna baktım
İmtiyazlı a grubu hissesi gurtas tarıma ait
Gurtas tarımda alyag yüzde 48 hisseye
Sahip
Mehmet Nurettin çevik her halükarda şirketin sahibi çoğunluk zaten kendinde birşey değişmez
SPK.gurtasa bedelliye katılma mecburiyeti getirdiğinden kullandı
Alyag için bir şart getirmedi gurtasin parasını alyag ruchanini satarak çıkartır bunlar cepten para vermezler işleri alavere dalevere
Yy.tv.degildir
Nihayet 1,70 üzerine attı hem de ne atma. Önce 1,57 çekti 1,71 den sonra 1,87 ye . Allahım neler oluyor. Etilerin milyonlarca lotunu Nurettin Çevik e devir ettiğinde birşeyler olacağını hissetmiştim. İnşallah hadi bakalım almad. Hem madencilik hem değerlenen etiler iştirakinle daha iyi yerlere yürürsün.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir devam eden küçük yatırımcı muhabbetidir.
Rüçhanları en az 3 kurumdan topladı ben de onlar alırken aldım onlar satmadan sattım SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhabalar arkadaşlar hisse hakkında fikirleri olanlar ? Şirketi detaylı inceleyenler ?