"dilaver" diyollar.
Printable View
Pizza delivery gibi bişey herhalde :he:
ABD'ye yalakalık yapma yarışına girersen işte böyle.....
https://www.zerohedge.com/news/2018-...sappears-chinaAlıntı:
Second Canadian Citizen Disappears In China
Verdi mi!? Verdiyse bizde isteyeceğiz.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
inkilisçe deel Türkçe.
yoksam SAYIN BAKAN'IM kullanır mı?
efendim şu demek ki;
böyyük Türk Böyüğü Mehmet CENGİZ hazretlerinin işaret ettiği gibi...
necip Türk Milletinin muhtemelen deliklerine virmek demek oleyo....
kara delikleri tıkamak kibin..
kara delikler tıkandımı ekonomi şaha kalkar...
eyi bişiii
hadin eywallah.
eyidir eyiiii
:whistling:
Kayınpederi duymasın...Hani biz yerli ve milliydik damat diyebilir :he:
13 Aralık Perşembe 10:51 ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI CAHİT TURAN: 9 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ
13 Aralık Perşembe 10:51 BAKAN TURAN: HASTANELERDE TEDAVİ GÖREN 47 VATANDAŞIMIZ VAR
Ne zaman şu çizgiyi altına alacaksın arkadaş ? :)
http://666kb.com/i/dzhbexg6f1ee0hhr8.png
Dolarcılar zaten faiz istemez. Reis faize karşıyım diyor hep faiz arttırıyor. Ben anlamadım çıkar bir yasa faizi yasakla. Al mis gibi ama o hep faiz veriyor. Anlayan varmı.
Kadrolu badem bıyıklı brokerlerin örtülü hesapları üzerinden satışlar yaparak doları ne kadar baskılayacaklar daha bilemiyorum. Şu an yabancı fonlar izlemede gibi. ABD ile Suriyede çatışma olasılığı gibi bir algı oluşursa yabancı fonlar TL varlıklarında sert satışa gidebilir. badem bıyıklılar hem balataları sıyırır hemde arkadan kara duman salarlar. Doları zor tutuyorlar.
https://ugurses.net/2018/12/13/faiz-...nlarina-devam/Alıntı:
Faiz düşürme "operasyonlarına" devam
Bence eskiden de öyle idi.
Şu an aklıma gelen Genel Maden İş sendikası başkanı efsane başkan Şemsi DENİZER vardı.
Jaguarla geziyordu...
Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz AKER de dahil olmak üzere bir sürü...
Sn.Reha bey ne diyor; "30 sene aidat ödedim" diyor.
Bunlar eskiden de böyle idi şimdi de.
13 Aralık Perşembe 13:30 BOTAŞ'TAN GAZ SANTRALLERİNE İNDİRİM: 1 OCAK SONRASI 31 MARTA KADAR BİN M3 1550'DEN 1485 TL'YE DÜŞECEK-HT
Merkez geçmiş 6 yıldır enflasyon hedefini %5 açıklıyor...
Merkez'in gelecek 6 yıldaki enflasyon hedefini de itinayla ben açıklıyorum; %5......
Maşallah :oleyo:
*BDDK: 7 Aralık haftasında bankacılık sektörü yurtdışı bankalara borçları 491.88 milyar TL (Önceki 103.8 Mlr TL)
http://www.paraanaliz.com/2018/yazar...-bunlar-28624/Alıntı:
Hazinenin meteliğe kurşun attığının ilk delili Salı günü yapılan ihale. Sabahın 5nde New Yorklu bir yatırımcıdan e-mail. İhalenin rekabetçi bölümünde birileri ikincil piyasa faizinin 250 baz puan altında teklif atmış. Sonra malın çoğu zararına piyasa yapıcılara kakalanmış. Tetkik ettim, soruşturdum, doğru. Piyasada benzer kağıt %20-21le verimle işlem görürken, %18.62den nefes borusuna kağıt kaçan Piyasa Yapıcılar adlarını Piyasadan Kaçıcılar olarak tadil ettiler. Bana yazan yabancı fon yöneticisi de Ocak-Mart döneminde bizi çok ararsınız mealinde bir şeyler eklemiş.
13 Aralık Perşembe 14:00 TCMB POLİTİKA FAİZİNİ YÜZDE 24'TE SABİT TUTTU, BEKLENTİ YÜZDE 24
13 Aralık Perşembe 14:03 TCMB: FİNANSAL KOŞULLARDAKİ SIKILAŞMANIN ETKİSİYLE İKTİSADİ FAALİYETTEKİ YAVAŞLAMA SÜRÜYOR
13 Aralık Perşembe 14:02 TCMB: ENFLASYON GÖRÜNÜMÜNDE BELİRGİN BİR İYİLEŞME SAĞLANANA KADAR SIKI DURUŞ SÜRECEK
13 Aralık Perşembe 14:02 TCMB: ENFLASYON GÖRÜNÜMÜNDE BİR MİKTAR İYİLEŞME GÖZLENMEKLE BİRLİKTE RİSKLER SÜRÜYOR
13 Aralık Perşembe 14:01 TCMB: İHTİYAÇ HALİNDE İLAVE SIKILAŞTIRMA YAPILACAKTIR
13 Aralık Perşembe 14:02 TCMB FAİZ KARARI ARDINDAN DOLAR/TL 5.3567'DEN 5.30 SEVİYESİNE İNDİ
Yemedi 24 sabit tuttu.
Düşme eğilimde olan dövize darbe için indirim tam bir fırsattı bence ama döviz artışından korkup , oranı sabit tuttular.
Buraya yazıyorum, yarın birgün 6-6.50 bandına geldiğinde ve MB faiz indirimi yaptığında döviz kuru ile nasıl başa çıkacak göreceğiz :)
Aynen herşey dövizi baskılamak adına yapılor ama nafile. ..
Faiz artmadi dolarin isi zorrrr...
y.t.degildir..
RTE çıktı konuşmaya başladı...5.30 a inen DOLAR 5.35 e çıktı yeniden :he:
13 Aralık Perşembe 14:29 ERDOĞAN: 2019'UN SONUNA KADAR TÜRKAKIM'IN TOPRAKLARIMIZDAKİ İNŞAATINI BİTİRECEĞİZ
Bakalım GANAL İSTANBUL ne zaman diyecek ? :he:
Heehe yine betona gömeceğiz paraları deyo 😊