Allah gönlüne göre versin inşaallah
Printable View
ALKA şuan bir çok yatırımcının takibinde , önümüzdeki günler çok aksiyonlu geçebilir
Dik duruyor masallahi var Alkanın,
+ bile kapatabilir aksama kim bilir :)
İyi bilanço bekleyen hisseler bugün ayakta durmaya çalıştılar. Tahtacı istese bugün taban kapatırdı. Bugün takip ettiğim direnen hisseler güzel bilanço açıkladı . Bende ALKA dan güzel bir bilanço bekliyorum.
tesekkur ederim sn Foton
İstese süründürür , adam tam otoriter ederinde tutmak için tahtayı her şeyi yapıyor, kimisi bilanço öncesi fiyatlıyor kimisi bilanço sonrası bakalım bu iki günde stabil takılır sonra inşallah yavaş yavaş yol alır. İkinci çeyrek bilanço açıklanacağı zamanda piyasalar kötüydü ve kısa zaman da hemen iyi prim yaptı .
Paylaşmıcaktım fakat yinede hatırlatayım ilk çeyrek bilanço tahminim 20 mn ‘du geldi . Şimdiki 33 mn. Bakalım ne çıkacak inşallah yanılmam ... YTD.
alka iyi bir bilanco aciklasa bile fiyatlamasini hemen yapmaz:)
6 aylık çok iyiydi fiyat artmadı. Bu bilançoda iyi gelirse 2 Lira temettü beklentisi oluşacağı için buralarda durması zorlaşabilir.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KAP: ALKA [ ] ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Kar veya Zarar ve Diğer Kapsamlı Gelir Tablosu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/885067
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...757906a5e6408e
Bilanço gelmiş net dönem karı 74.143.331 tl
Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.
Maşallah da benden
Yıl sonu yaklaşık 105m kar yazar bakkal usulu 20 tl eder cikar.2019 temettuyu dus 12.50 hisse fiyati..olmaması gerek,biz beğendik bakalim piyasa beyenecekmi?
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben beğendim...
Ancak Pazartesi günü artmasın, meşgulüm..
Salı'dan sonra....
Alka bilançoda show yapmış, 121 mil.tl döviz pozisyonunu 163 mil.tl seviyesine çıkarmış,
292 mil. tl.ciro yapmış,
özsermaye 170 mil. dan 201 mil.tl ye yükselmiş,
döviz miktarını artırması gelecek adına harika bir durum olmuş, stoklar 40 mil. seviyesine düşmüş, bu ürünlerin çoğunluğunu sattığını gösteriyor, ticari alacaklar 90 mil artış göstermiş 6. aylık duruma göre ... bu hisseye patinaj yaptırıyorlar, hayırlısı Allahtan
Artık yeni yatırım ve kapasite arttırım zamanı gelmiştir. En kısa zamanda Yönetim karar alır ve kartn veliaht olur