şu an italyada unıcredit en çok düşenlerden.. %3 üzeri.. ikinci seans bizi etkilıyebilir, dikkat etmek lazım...
Printable View
şu an italyada unıcredit en çok düşenlerden.. %3 üzeri.. ikinci seans bizi etkilıyebilir, dikkat etmek lazım...
Şu an bankalar kredi VERMİYOR..
KFG ve cansuyu falan filan dışında kredi ler durduruldu..
40-50 faizler ile kimse çekmez zaten...
tanıdığım bütün bankacılarda kredi hedefleri revizyona gitti deniyor..
garan endeks deki ağırlığı dolayısı ile vob falan için hareketlendiriliyor..
aslında onun da diğerlerinden pek bi farkı yok..
bu dolar krizi inşaat firmaları ve ve diğer dönmeyen krediler üzerinden bi ödemeler krizine dönüşmesinden korkuluyor..
kamyon ağzına kadar dolu çok sert fren yapmak zorunda kalındı..
kamyonun devrilmesinden korkuluyor şu an..
koçların apar topar sermaye artışına gidişi
ardından ne hikmetse dolarda 7.2 hareketi
dün iş bankası eski müdürünün açıklamaları
sanayiden gelen durdurma kapasite daraltma haberleri
inşaatdan gelen batık haberleri
ABD ile ilişkilerin düzelmesi iyimser bir hava getirebilir ...bu seferde hükümetin erken gaza bastı basmadı indir şu faizleri tartışması alevlenecektir..
yani işler pompokkk..
Yabancı payı 40.99 gerilemiş. En son gördüğüm yabancı payı bülteninde
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bankalar içinde en cazipi bu olduğundan bir de işc...ykbdeyim artık
Oooo, akenerjiyi batirdiniz, ykbnk ini salladiniz, ama neyse ki batirmadiniz. :)
Koca koca bankalar holdingler bu adamlara sendikasyon veriyor, borclara kefil oluyor, arkada devasa varliklar var teminat olarak.
Krediler de rotatif degil, 3-6 aylik degil. 8-10 yillik ilk 2-3 yili odemesiz vs. Butun senaryolar calisilmis, fizibilitesi yapilmis. Modoko'da dukkan acmiyorlar, 2 ay musteri gelmedi kapatalim diyecek. TC alim garantisi var, fiyat var, miktarlar belli.
Hicbirsey olmaz.
Birsey olacak olsa hisseler dusmez aksine tarihi zirvelerine giderdi ki dagitim yapilsin.
arkadaşlar ttkomun satılması bankamızı olumlu etkiler mi,
yaw arkadaş bu kadar ahlaksız ******** kağıt olamaz aq ya...nasıl koç holding iştirakisin sen ya...allah belanı versin senin .
Vallahi gercekten öyle. Ulan bu tahtayi düzen tam katiksiz bir K.O.C.!!! Zaten geride kalmissin, hisselerin gücü ile baski uyguluyorsun ki, nasil olsa digerleri düsecek diye o zaman verdiklerimi alttdan yerine koyarim diye ama bu is bu kadar kolay mi ya? Sen T.C. nin önemli bir bankasi degilmisin? Nasil bu kadar acik acik ayrisma yasiyorsun anlamiyorum? Senin sorunun var da Garanti yavsaginin yok mu? Garanti dipten %30 yi gecmis bu daha %10 zorla gösteriyor. Merak etme sana ve yanindakilerine iyi dileklerimizi iletiyoruz...
Yapacak birsey yok, devam, nasil olsa yaklasacaksin bir sekilde o korelasyona!!!
Bir de bu memlekette bu rezilligi bozacak bir tane tas..kli yok! Bir de adamiz paraliyiz diye gezerler, ulan bizden fakirler...
Tam bir çin işkencesine döndü. Kim satıyor bu kadar arkadaş ve niye sadece bu.
Salı günü Ünlü menkulün satışları Deustche bank 41.815.000 lot CİTİ ise 28.797.000 eksilmiş...
P.tesi ve Salı yapılan satışların toplamında yabancılar göstere göstere 120 milyon satmış oldu...:(
XBANK 4,xx%
K.O.C. un Bankasi %2 bile olamadi???
Negatif ayrisma 2007 den beri gelen dip seviyelerinde!!!
Bu tahtayi yapan yavsak, mizikcilkik yapiyor. Hakkiyla oynamiyor bu oyunu :)
Kendi beceriksizliginden dolayi, gereken ödülü burada olanlara vermiyor.
Al a.q. oglu, kendi kendine oyna...
hakikaten geriliyor....her an zıplayabilir
ayıptır yaw..1,80 maliyetim var,yemin ediyorum satmamak için zor tutuyorum kendimi..
yarın da buna gelirler
ünlü amacın ne ..neden yabancı bu kadar satıyor kafamda deli sorular..bugunde manyak satıs yaptı..son 3-4 gunde 172 m SATIS GORUNUYOR
UNLU nun yabancı olduğunu düşünmüyorum..
Bir kere daha yazim..
Ünlü uzaylı olabilir mi?:oleyo:
İçeride kredibilitesi kalmamış bizim büyük başlardan birisi..
yurtdışından kendini yabancı olarak gösterenlerden..
Tamamen benim düşüncemdir..
Elimde kesin kanıt yok tabe..
Deutche ve citi üzerinden hollanda almanydan amerikan hesap açıp yurtdışına yıllar içinde transfer edilen sermaye ile gelip tekrardan buralarda at koşturan çoookk büyük baş var..
Ben bu yabancı nın borsada akıllı iş yaptığını görmedim yıllar içinde..
Genelde en dipte satar en tepede alırlar..
Basın yayında bunların elinde oldu mu gelsin spekülasyonun kralı
Gelsin paralar..
Zaten yıllardır ülkeyi sömürdükleri yetmez miş gibi birde vatandaşı böyle soy..
Ben takastan gördüğümü paylaşıyorum, yurt içi ya da yurt dışı yatırımcı olmasının bir önemi yok, tek gerçek bu yoğun satışın hissenin fiyatını ciddi anlamda baskıladığı...
Bugün de 32.623.000 lot daha satmış, 1 haftadır bir milleti halka arz gerçekleştirdiler, sonuçta ortada..
YKB yönetimi geri alım proğramı başlatmalı yoksa işimiz oldukça zor...
Çiftçi dostum bu hissede en olumsuz adamlardan birisi benim..
nisandan beride dikkat!!! diyip duruyorum.Haksız da çıkmadım..
Alın ama gömülmeyin asla dedim..
Maliyet düşürme noktalarıma değmesine rağmen ALMADIM..
Fakat bu satış konusundaki yorumum böyle..Tamamen kendi görüşümdür..Kesin hiç bişi yok..
Zaten tersi ise hakkaten sıkıntılı bir durum varsa..
eşşehü enlaaa..
anladınız..
Çiftçi dostum elinde matriks benzeri bişiler varsa takas yollamanın tam zamanı..:)
UNLU nun satışlarının olduğu günler + temmuz başından beri sana zahmet..
Benim tahminim bu fon satışlarının bu hafta biteceği yönündedir..
Bu satış baskısı bitince hisse rahatlar, eksiklerini telafi eder diye düşünüyorum..
Bankaya da sordum bu satış baskısını sebebi ne diye, onlarda bir anlam veremedi, bankada bir sorun olduğunu düşünmüyorum..
Tek endişem borsada ki bu yükselişin yalancı bahar olduğuna inanmam, endeks dönüşüne kadar açıklarını telafi etmezse o zaman sağlık olsun der çekilirim...
Pair Trade Önerisi
YKBNK AL / AKBNK SAT
Hedef Tarih 26.10.2018
Önerilen Rasyo 0,2660 ve altı
S/L Rasyo 0,2580
• Son bir haftada Akbank’ın yaklaşık %8 gerisinde kalan Yapı Kredi’nin zayıf performansını kısa vadede Akbank’a karşı alım fırsatı olarak görüyoruz.
• Pozisyon açılırken, “YKBNK / AKBNK†rasyosunun (YKBNK fiyatı / AKBNK fiyatı) 0,2660’tan düşük olmasını tavsiye ediyoruz.
* Grafik verileri FINNET ve/veya Matriks Data’dan alınmıştır.
Lütfen en altta yer alan uyarı notunu okuyunuz.
AÇIK POZİSYONLAR
Öneri Açılış K / Z
(%) VKG
Tarihi
YKBNK/AKBNK 26.Eyl --- 30 g
KAPATILAN SON 10 POZİSYON
Öneri Kapanış K/Z
(%) Gün
Tarihi
VAKBN/YKBNK 18.Tem 2,70 6
AKBNK/GARAN 27.Haz 4,54 2
KCHOL/SAHOL 09.May -4,73 1
AKBNK/YKBNK 08.May 3,21 0
SAHOL/AKBNK 09.Mar 3,38 14
SISE/ANACM 22.Oca 3,18 7
TAVHL/PGSUS 18.Oca 4,79 3
CCOLA/AEFES 05.Oca 2,60 3
YKBNK/KCHOL 05.Oca 5,04 3
KCHOL/MGROS 20.Mar 2,25 3
Trade önerilerimizin tamamına dair detayları buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Pair Trade (İkili İşlemler) hakkında detaylı bilgi için lütfen tıklayın.
ÜNLÜ Menkul Değerler A.Ş.
DAHA Finansal Danışmanlık
Murat AKYOL
Yavuzhan BAHAR
Araştırma
Muharrem GÜLSEVER
fd@unluco.com
(212) 367 36 36
Ünlü nün dünkü önerisi
Halka açık kısmın pd 400 milyon ediyor sıradan bir zengin bile tamamını toplayabilir.
Arkadaslat, tama yavsak satiyor da bu kadar mali kim aliyor? K. Y almiyor ya! Bu satislari piyasa kesildigi anda sert alimla tepki verdirir. Her gün acaba bugün de mi diye merak ediyoruz. Artik yarina bakacagiz.
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapi kredi icin kisa vadeli olumsuzluk 3 aralikta $500m + %5.25 kuponlu 5 yil vadeli eurobondunun vadesi doluyor. XS0994815016
Bu kagidi inceleyelim:
Olumlu
pek likit olmasa da iskontolu olarak 99 dolardan islem goruyor. Uzerindeki kuponla beraber getirisi %9.32. Akbank ve garantinin ortalama oranlarindan (8.5) yuksek, isbanktan (10.5) veya halkbanktan (20) dusuk. Yani bono piyasasinin risk algisina gore kisa vadeli riski oyle cok da yuksek degil. Zaten arkasinda devletten bile dusuk faizle borclanan koc holding ve dev bir yabanci ortak var.
Bono piyasasi Yapi kredinin riskini dusuk goruyor. Hisse senedi piyasasindaki fiyatlama yapay olarak dusuk kaldi.
Olumsuz:
Eger yeni borclanma araci ihraci yapmaz ise aralikta yuklu doviz odemesi yapmasi gerekli (bu kurdan bilancoya olumsuz). Akbank in %5.75 ile sendikasyon aldigi ortamda 5 yillik bonoyu %7-8 den asagiya tekrar ihrac edemez gibi.
Yatirim tavsiyesi degildir.
Ahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...57ade0fa9b.jpg
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın Bol kazançlar.
tahtada acayip savaş var.1.90 gelir mi acaba:notr:1.84 e 10 milyon koymuş bedava almış olmalı.....
87 de ne kadar satış var gören var mı
Yabancı payı 2 günde 37.67 ye geriledi kim satıyor bukadar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar olarak
Hayret kart dağıtmaya başlamadılar :)
1.94 mü geliyor yoksa ...
GARAN ve AKBNK dururken bunu yüze 5 aldılar bu sefer..
Fiyat ayarlaması yoksa standart gel-gel imi nedir çıkar ortaya akşamına...yada en geç pazartesi..
kademeler aşırı kalabalık..6m a 10M ...breh breh breh
Ünlü Menkul 1.89 da ki 10 milyon lotu tek kalemde aldı..:party:
1.90 gördü nihayet.ne varsa alıyor.işlem hacmi süper.ben yarısını 1.90 dan verdim.1.80 altına gelirse duruma göre tekrar alırım.2.20 üstünde hepsini veririm.bol kazançlar size....
Karpuz kesecektik ya :) neyse arzdan da biraz ekledik kendi malım paket sayılır.
Bu günde satıcıydı aslında, piyasa o kadar alıcı ki dayanamadı, o da aldı:whistling: şu anda ilk 5 teki alıcı takasında 13 milyon net artıya geldi..
Akyatırım 26 milyon Hsbc 13 lot net alımda...
https://pbs.twimg.com/media/DoKvIN1WsAAwUR2.jpg:large
Pasta alıntıdır...
[IMG]https://resmim.net/f/FTGeNw.png[/IMG]