her kimsen arkadaş gel yaz burada açık açık ne istiyorsan onu yapalım...biz de işimize bakalım başka kağıtlar mı olur dolar mı altın mı olur artık..
Printable View
her kimsen arkadaş gel yaz burada açık açık ne istiyorsan onu yapalım...biz de işimize bakalım başka kağıtlar mı olur dolar mı altın mı olur artık..
Datag bunu geçecek 😂
Mal oğlu mal böyle adammı dökülür
Böyle giderse malına yapışan çok olur millette 1 varsa sende1000 var ne acemi bir malmış la bu
Unutanlara sadece hatırlatmak isterim.
Bir önceki bilançoyu 12.xx gibi bir yerlerden karşılamıştı sanırım.
Sonrasına 18.75 gördü. Yaklaşık %50-55 prim yaptı.
Şimdi gelen bilanço, bir öncekinden çok daha iyi. Geçici (bence) bir aşı iyimserliği ve içerideki değişiklikler yüzünden eksen Bist30'a ve özelliklere bankalara kaydı.
Öte yandan rakamlar ortada ve covid geçmiş değil. Tüm dünyada tedbirler son sürat devam ediyor ve bizde sayılar çok yükseldi. Yeni kısıtlamalardan bahsediliyor.
O yüzden, hem yine evde-kal temasının geri döneceğini, hem de bilançoyu er ya da geç fiyatlayacağını düşünüyorum.
Şu anda INDES için tek olumsuzluk kurun düşmesi olabilir, döviz pozisyonu yüzünden.
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://i.hizliresim.com/rjj7cG.png
Oyak Yatırım'dan 565.781 lot hisse çıkışı var. 11.11 kampanyasına kaçırmış 12.11'e özel kampanya yapmış.Credit 97.172 lotla kampanya'ya destek atmış.:drunk:
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bir haftadır düştükçe alım yapıyorum.. şirket oldukça sağlam duruyor.. pazartesi den itibaren yükselişe geçeceği kanaatindeyim.. herkese bol kazançlar diliyorum..
Kendi görüş ve düşüncelerim olup ytd.
OYAK in elinde sattığı kadar kalmış görünüyor.. Neden bu kadar satış yaptığını bilemiyorum... Haber olarak negatif bir durum olmaması ve OYAK tan baska satacak olan şuan için başka satıci olmaz ise , satıcı olmayan yerde yükseliş kaçınılmaz olur diye düşünüyorum...
Ytd.
Biraz kipirda be bu nasil bir hisseye bulastik...hareket olsa bereket olacak ama is yok...
Vay be diyorum, fon mu acaba
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsanlar artık bilgisayar mı almayacak. Aşı bulununca taş devrine mi döneceğiz. Neyi fiyatlıyor da düşüyor bu lanet. Vedalaşmıştım aslında ama cuma kapanışta döndüm yine.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dibin dibinin dibi nere kine[emoji19]
Robot'ta satacak mal kalmadı galiba! :) ytd.
alfanor'dan gelen malı mı yediriyorlar???
İndes tahtasında bişeylerin döndüğü aşikar
Bimer
Cimer
Spk ya şikayet edilmiştir...
Satan karliymis.
OYAK patronun ta kendisi.
Bu kansızlar kimseye para yedirmez.
Ciğerini biliyorum ben.
Mis gibi aynı fk da Sabancı koç kağıtları var.
Üç kağıtçı ile ortak olma
Dedim çok da doğru demişim 17 üzeri artık mümkün degil
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
indes nasıl bir adisin sen....
muhtemelen 16200 uzerinde ne kadar karsilayabildigini siniyor... tulum cikarmayacaksa burda tutunur.
Ne adi spegimiz var milim oynatmiyor hisseyi adi...bu hisse sanirim demirbas kaldi bize..
muhtemelen 2 tane daha bugünkü kadar mal yedirecek... eğer acelesi varsa bu hafta oldukça cümbüşü geçer. şu ana kadar fiyatı kollayarak işlem yapıyor görüntüsü verdi.
bakalım fiyatı kollamaktan vazgeçecek mi, çok tehlikeli sularda yüzüyor.
15.84 ufukta
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sirket batmis sanki oyle dusuyor
Devre kesmeyi geciktiriyor
Eröl toprak olucan ama hala para derdindesin
Demekki ölüm bile para hırsını yenemiyor
Seve seve 3.6 dolara goturecek
Neden götürsün, beklenti nedir?
Satanı anladık, alan ne alemde.. bu saatten sonra satana değil alana bakmak lazım.. bu kadar satışı (Toplam Lot: 6.850.473 Toplam Alış: 2.590.727 Toplam Satış: 4.145.299 Fark (Alış - Satış): -1.554.572* ) Ky nin karsilayamayacagi aşikar..
Yarın pozisyon lari belli olacağı kanaatindeyim..
Ytd.
Haftalık grafik
14.65'e bir yolculuk olursa alım için güzel fırsat verir.Perşembe Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaların yönünü belirleyebilir.
https://i.hizliresim.com/plL0QQ.png
Gidiyormuş gibi yapıp yine vurmaya başlayacak gibi.. 16.30 larda patinaj çekiyor
Yarım saatte 12 milyon işlem
16.40 üstü farklı bir kulvar
Genelde düşmeye öğle başlıyor.. akşam dibi görüyor..
karekteristik özelliği ne kadar aşağı basarsa o kadar mal dağıtıyor..
İndes efsanesi çok ucuz söylemleri speğin havucu olduğu görüldü
Demekki herşey algı meselesi
Bugün bunu döndürmez ise W çöp olur
USD bazlı tablo-unutturun bakalım.
Unutulanlar unutanları asla unutmazlar.....
https://i.hizliresim.com/TDSAeQ.png
7 gündür nefessiz düşüyor. Bakalım tepkisi nasıl olacak...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Online eğitim olacak dendi.. olumlu yansıyacak diye düşünüyorum
Yine en geride mal oğlu mal
Ne kadar aç gözlü bir speği var tahtanın
Ulen birazda paylaş dolandırdırdığın yetmedimi