O oturduğu birgün bir tarafına girecek böyle giderse:kahkah:
Printable View
sn 6.sense benim analizime göre bu cuma günkü kapanış önemli, önce cumayı bir görelim cuma gününü son günlerdeki gibi bir fiyatla kapatırsa 1. dinlenmeden çıkış için 14-16 kasım tarihleri önemli olabilir. Ama yinede tahta sahibi bilir tabikide. Bizimkisi sadece öngörü.(asla ytd)
iyi akşamlar.
ne Adese imiş arkadaş.sanırsın memleketi kurtaracak.hiç dinlenme de yok
bizim yanlış yorumluyoruz hisseleri kar edeni edemeyeni gelecek olanı olmayanı
yoksa başka bişey mi
eeee hadi gari :halay:
Ben 12.80 ve üzeri elimdekilerin yarısını sattım. 10.xx rakamları bekleyeceğim tekrar almak için. 2 yıldır bu kağıttayım hep aynısını yaptı..
Ben 13 üzeri 3 te 1 ini sattım. 3 un 1 ini almayiz umarım. Ama bu hisse boş bırakılmaz bir anda 15-16 oluverir.
Sankodan yüklü giren bir arkadaş vardı. Onu yamultmakla meşguller.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket son gelen ötv indirimi ile bence yıl sonu , en kötü 600 milyon tl ne kar ı garantiledi. bu mayıs ayında 2.5 tl temettü demek . yani 6 ayda yüzde 25 net, kemiksiz karpayı (bendekiler 10 tl maliyetli). sonra 12 aylık bilanço açıklandığında en azından 14-15 bandına geleceğini düşünüyorum. Hepsini değerlendirdiğimde satmak için elim varmıyor. kaçarsa üzülürüm
Vestel teknolojisine CES’ten İnovasyon Ödülü
09.11.2018 - 13:09 | Son Güncelleme: 09.11.2018 - 14:12
Vestel teknolojisine CES’ten İnovasyon Ödülü
Facebook'ta paylaş
Twitter'da paylaş
Twitter'da paylaş
Yorum Yap
A-
A+
​Vestel Beyaz Eşya, Vakum Teknolojisi ve FermentStore buzdolapları ile dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES’ten İnovasyon Ödülü kazandı.
Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan “CES, tüketici elektroniği sektörünün en önemli buluşma noktalarından biri. 155 ülkeye ihracat yapan bir marka olarak bu fuarlar yeni teknolojilerimizi tanıtmak için büyük bir fırsat. Geliştirdiğimiz teknolojiler ile aldığımız inovasyon ödülü markamızın dünya trendlerini ve standartlarını belirleyen şirketlerden olduğunu bir kez daha kanıtladı†dedi.
Vidout
AND PASTEL
And Pastel’i %0,98 faiz oranı ile hemen teslim al.
%0,98 Faiz Fırsatı
Vestel’in Vakum Teknolojisi ve FermentStore teknolojili buzdolaplarına, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES’ten İnovasyon Ödülü geldi. 28 kategoride yüzlerce markanın teknolojilerinin yarıştığı CES Unveiled ödülleri 8 Kasım’da New York’ta sahiplerini buldu. Vestel’in ödüllü ürünleri, 8-11 Ocak 2019’da Las Vegas’ta düzenlenecek CES 2019 Fuarı’nda da sergilenecek.
Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan “Vestel bir TV ve beyaz eşya üreticisi olmanın ötesinde bir teknoloji şirketi. Tüketicinin hayatını kolaylaştıracak yeni teknolojiler oluşturarak trendleri takip eden değil öncü olan bir konumdayız. Tüketicilerimizi dinliyor ve onların ihtiyaçlarını, taleplerini dikkate alarak üretim yapıyoruz. Sürdürülebilirlik ve çevreci yaklaşımla daha az enerji, su tüketen, daha sessiz makineler üretmenin yollarını ararken bir yandan da hayatı kolaylaştıracak, değişen yaşam koşullarına göre şekillenen yeni teknolojiler oluşturmanın peşindeyiz. CES, tüketici elektroniği alanında çok önemli bir buluşma noktası. Aldığımız inovasyon ödülü ile Vestel markamızın dünya trendlerini ve standartlarını belirleyen şirketlerden olduğunu bir kez daha kanıtladık. Emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarımı kutluyorum†dedi.
Vestel Beyaz Eşya’nın ödül kazanan Fermentstore teknolojili buzdolabı kullanıcıların yoğurt, kefir gibi gıdaları özel bir bölmede sağlıklı bir şekilde mayalamalarını ve bozulmadan saklamalarını sağlıyor. Buzdolabının kokması, yiyeceklerin kokularının birbirine karışması ya da ürünlerin paketi açıldıktan sonra hemen bozulmasının önüne geçen Vakum Teknolojisi ise ürünleri vakumlayarak hem ömürlerini 8 kata kadar uzatıyor hem de koku sorunlarının önüne geçiyor.
Ben satmadım.. satmamda . Sma size söz 10 a gelirse 5-10 bin daha eklerim :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 20708
Merhaba arkadaşlar,
Akşam akşam şöyle kendi kendime grafiklere baktım, eğitim amaçlı.
2014 yılı kadar 1-2 tl arasında gelip gitmiş. 4.ayında 2tl üzerine fiyatlar kırıldıktan sonra ne yaptığına bakın. sonraki yıl içinde 7 kat artmış. Aslında hakkı 8tl kadarmış belki ama o fiyattan sonrası baz etkisiyle gelmiş. Zaten gerekli düzeltmeden sonra da yıllarca fiyatlar grafikteki yatay sarı çizgiyi geçmeden 8-12 arasında dönmüş.
Şu andaki durum bence 2014 yılına çok benziyor. Çünkü şimdiye kadar gelen bilançolardaki kar oranları bu yıl çok farklı bir şekilde artmış ve artacak görünüyor. Yani fiyatların 2014 sonrası gibi yeni bir banda girmesi lazım. Bunda yeni fabrika ve daewou anlaşmasının etkisi yadsınamaz.
Fiyatın 13 üzerinde kapatması, haftalık düzeltmenin dahi 2014 sonrası tüm zirvelerin üzerinde yapmasını teknik açıdan olumlu buldum şahsen. Bu vakitten sonra 12 altına düşmesi çok zor bence. Ancak eğer olursa evimi satışa koymuştum, 1 müşterisi çıkmıştı, yüzde 20 ucuza fiyat teklif etmişti. Bugün akşam üstü telefon açtım. Zaten bu fiyattan bile %20 ucuza evi versem mi diye düşünürken bir de fiyat geri gelirse benim iş tamam... Hayırlısı diyelim, bekleyelim...
Patron da yurek lazim fiyati 10'a cekmesi icin. Elindeki mallarin yarisini kaptirir. Mizrak cuvala sigmiyor artik.
2016 yili 2.ceyrekten bugune olusan FK ve PD/DD degerlerine gore hesaplanmistir.
O donem icerisinde en yuksek-en dusuk-ortalama degerlere gore mevcut karlilikta hisse fiyatinin ne olabilecegini tahmin edilmistir. Son bilanco en dusuk FK ve PD/DD degeri cikmistir, o degere yani 10'lu rakkamlara getirmesi bence cok mumkun degil, yurek yemeli.
Ek 20716
Zorlu grubu batarya yatırımı ,yerli oto ve enerji yatırımlarıyla ilgilenirken , üstelik yüksek finansal borcu varken en kar'lı ve ve değerini bulabilecek şirket tabiki vesbe dir.Ben satışın olacağı düşüncesindeyim.
Bence pazarlıklar her an devam ediyor. Bir gün iki gün değil , belki yıllardır devam ediyor. Anz bir şey alırken ölücüdür, hatta üzerine para ister. Ama satarken yanına yaklaşmayın. Daha önceki whirlpool satışında herşeyde anlaşılmışken , son saniye fiyatı arttırdığı için o işin olmadığını rivayet edenler var. O yüzden bu satışın olması biraz zor.
tahtaya bak ya tam bir sirk .İpte geziyorlar devamlı :kahkah:
Merhaba
Ben Whirlpool ile devam ediyor demiyorum. Samsung Lg ve Electrolux hali hazırda satınalma için şirket arıyor. Bence kesinlikle vesbe ile konuşuyorlar. Bu arada Whirlpool indesit i global olarak aldığı için Manisa indesit whilpool a geçti. İlk olarakta Manisada ki fabrikayı kapatmayı düşündü. Sonra vazgeçti. Vestel i de almak whirlpool un çok hoşuna gider eğer yapabilse. Ama Vesbe çok büyüdü. artık kolay değil
Bana kalırsa wirpool ile olacak yoksa yatırım yaptığın indesit de bayilere neden mal vermesin saçmalık vestel bayileri üzerinden mi yapacak ???bana mantıklı geliyor manisa da beyaz eşya satılıyor diye bir kaç kişiden duydum hatta arkadaş wirpool da çalışan belki bizi işten bile çıkartabilir dedi üretim i vestel beyaz esya gidebilir falan dedi
Whirlpool a satış olursa çok hızlı olur. Cunku whirlpool 2006-2008 arasında Vesbe nin her bölümünü detayına kadar inceledi. Şirketi tanıyor. Bu aşamaları direk geçebilir
vesbe iyi kagıttır en azından vestelele kıyaslarsak :kahkah:
Vestel beyaz eşya'nın satışı söz konusu olursa vestelin olumlu etkilenmesi gerekmez mi? Vesbe nin yüzde 95 i vestel'e ait diye biliyorum.
Takibimde iki hisse var
Vesbe 13.50
Thy 15.50
Kendi tahmini düşüncem al sat tut tavsiyem değil-dir
Ama vesbe arada ki farkı kapatacak diye hayal ediyorum.
Bol kazanclar hepimize...
Ne yapmaya çalışıyorsun vesbe
%-2,5 eksilerdesin.
Seans sonuna doğru gerçek niyetin belli olur.
Birileri 30 ar 40 ar 60 ar lot ile aşağı salarak, ky'nin elindeki lotlara göz dikti sanırım
Adamlar tahtada tek tek lot topluyor tutanak tutuyor valla:plc:
bizim girdigimiz hisse gider :)
hisse gitti ama aşağıya.....13 altı kapatacak galiba yeni giren arkadaş yüzünden...
bir gidemedi emanueke!
Bu sanko'dan işlem yapan arkadaş tanıdığım bir doktor var :kahkah:
Tahta yapıcı bu tip hareketlerle ancak lot kaybeder.Bu fiyatlardan büyük fırsat verdi bizler için.Allah razu olsun.:)
Bu haftayı 13 ve üzeri kapatması olumlu
13.50 üzeri kapatması daha çok olumludur.
Yarın ola hayrola...
YTD