bugünde küçük çaplı beni al spekülatif hareketleri yemeyiniz, ortalama düşüş ve dinlenme süresi en az 2 hafta....ytd
Printable View
bugünde küçük çaplı beni al spekülatif hareketleri yemeyiniz, ortalama düşüş ve dinlenme süresi en az 2 hafta....ytd
satış kademeleri dolu ama böyle olup da hisselerin sonradan yükseldiğini çok gördüm. kademelerin dolu olması hiç birşey ifade etmiyor. bir anda alıcı gelir en tepeye kadar götürebilir.
Sebastian gelir ortalık şenlenir belki kimbilir..
LG-D723 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metro bir milyon hisse üstü satışta...son genel dağılım oranı metro %16 app ytd
Geçen hafta Barış Aksu vardı.3.7 den milyonluk hisse alan arkadaşın hiç sesi çıkmıyor.4.45 ten salladı herhalde.
satmış olabilir 4.50 gördü hisse
işlem hacmi oldukça düştü.
küçük yatırımcı seyrederken kağıdı Galip ağa ve barış 4.50 ye taşıdı .
4.50 den 3.00 e geri gelirken araya küçük yatırımcı girdi. şimdi trene binenlerin inmesi bekleniyor ki yola devam etsin.
lokomotif bu yolcu bolluğu haliyle çekmiyor.
Ey küçük yatırımcı inin artık.Öyle yada böyle parayı Sebastian götürecek bu kadar kasmaya gerek yok.
mal boşaltma taktikleri, spekülatif hareketler devam....metro dağılım %15,43
Sayın metronom, cahilliğimden soruyorum, mal boşaltmak için yapılan bu tür hareketlere karşılık alımı kim yapıyor veya yapar? Bu hisseleri satın alan kişiler bir beklenti içerisinde olmalıdır ki alsınlar. Şu an hissenin iyi durumda olmadığı aşikar. Bahsi geçen hisse oranları da epey büyük, bunları alanların bir amacı olması gerekmez mi? Sadece yüksekten almış olup da ortalama düşürme amacıyla bu kadar mal satın alınmaz gibi geliyor. Teşekkürler...
Borsa böyle bir yer malesef zarar açıklayan şirketlerin kısa sürelerde nasıl primlendiğine hepimiz şahit olmuşuzdur.Kar açıklayanlarında aynı şekilde düştüğüne,oyun içinde oyun anlayacağınız çözen kazanır temel teknik v.s.bir yere kadar.
Galip e hicbirsey fayda etmez ama hicbirsey dokunulmaz resmen baska hisse olsa ortalama yap bekle dersin ama bu galip hicbisey belli degil.kimseyi yonlndrmek istemem sadece alici taraflara aldanmanizi istemdgm icin yazdim saygilar herkese hayirli kazanclar
fenerlilerin hala cimboma ihtiyaç duymaları soru işareti(Riva yani).....düzen şu şekilde; 2 yatirim şirketimiz var bağımsız görünümlü A ve B...1 milyon hisse var örneğin; 500000 hisseyi satıyoruz A ile...A 15 kademe altdan veriyor B şirketimiz alıyor. B 10 kademe altdan satıyor A şirketi alıyor. Bunlar anlık olduğu için sorun yok. Sistem girişleri eş zamanlı olursa; A satar B alır, B satar A alır....ve hisse limit olmasa tamamen düşürülebilir yada çıkabilir....ytd
demek istediğim hissenin momentumu genelde metro tarafından bozuluyor, buda ky ya zarar olarak dönüyor. 2,40artıp, 2 günde 1,5 lira düşmesi hisse ortaklarının işi diil ve altında metro imzası var. metro bu kadar beddua yerse nolur tabii kestirmek zor....bu düşürme metodu sadece metroya ait boşaltma metodu olabilir.....metro, global ve iş yatırımdan sanırım spekülatif hareket kontrolü...algoritma 4 şirketde olabilir metro altında. fenerin cimbom ezikliği olabilir diğer ihtimal...artık şüphelerim arttı.....ytd
Bugun yine dumene gecmisler is alici a1 satici hep ayni senaryo her hissesinde
metro forma ana sponsoru o yüzden bağıntılı.....büyük kağıtlara bulaşmaya çalışmadıkları için şu an herhangi bir yaptırım yok....yükseliş modu için erken en az 7 iş günü geçmesi lazım düşüş alt değerden....ytd
ne yapıyor bu? y
ükselecekmiş gibi yaparak mal mı boşaltacak? görüntüyü öyle algılıyorum.
Ne malmış arkadaş boşalt boşalt bitmedi.
Ytd
işlem hacmi dipte.
ciddi alıcı yok.
rezil olmamak için buralarda fiyat oluşturup satıp çıkanları topluyorlar.
üzmeyin adamı verin de rahatlasın.
eskici geldi hanımmmm eskiciiiiii.
MALINIZA SAHİP ÇIKIN BOŞALCAĞI KADAR BOŞALTTI ZATEN
burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece beni bağlar
03.08.2017 bilanço açıklayan şirketlerin kar tablosu :
https://i.hizliresim.com/dGJ8LQ.jpg
03.08.2017 tarihinde bilanco açıklayan finans dışı şirketlerin hasılat değişimi :
https://i.hizliresim.com/WQP0lm.jpg
Nerde o kapanışadoğru tüm kademelerin silinip tavana kitlendiği günler. Nerdeeee.
Evvelinde olduğu gibi önümüzdeki 1 yıl boyunca 3 civarında takılacaksa işimiz var.
YTD.
fjs,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
taban değerleri analizinde, hisse öncelikle 1.35 değerlerine yerleşti. İlk yükselişten sonra 2.taban 2.07 ve üstü oldu. Son yükselişten sonrada bu rakam 2.90 seviyesi. tarla sürülüyor, nadas modu....ytd
Cok mallanan olmus bu selalede iyi degil bi once buralari bi bezdirsin bakalim :) 2.76 altina sarikatacigini dusunmiyorum alti tehlimlei umarim vermez ytd ben gelicem 15-20 gune
TÜM DOSTLARA HAYIRLI HAFTALAR BOL KAZANÇLAR KAZANCINIZ BOL OLSUN
BURADAyazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece beni bağlar
işinizi kolaylaştırayım, 2.90 seviyesi tekrar değerse şelale çok yakındır demektir.....ytd
NİYE BUKADAR UĞRAŞIYORSUNUZ DÜŞSÜN DİYE BİŞİMİ VAR Kİ
burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece beni bağlar
şelalede girip de pişman olan için iyi bir çıkış fırsatı veriyor.