440-450 arasi kapatir bugun bu yavsak ..artik oradan donerse doner... YTD
Printable View
440-450 arasi kapatir bugun bu yavsak ..artik oradan donerse doner... YTD
sasa eksi 3 oldu yandikk :) bu simdi onu takip edecektir :)
Ek 17536
Bakini tahtaya , bu baski tahtasi ,daha asagilara zorlamak icin , bunu karsilayacak birisi vami tabi bilemiyoruz..tahtayi hangi kurum manipule ediyor goremiyorum ben.. Gorebilen bir arkadas olursa gunsonu takas oradan biseyler cikar heralde.ytd
Borsa hayatimda en cok parayi banvt ve tkfen den kazandim birde vestl... Bundan da para kazanicam :) ama iste tahta insani sinir ediyor... banvt guzel bir araba parasi kazandirmisti :)
tamam işte onu diyorum bende, dün 4,53 dü bugün 4,56 yarın ,4,60.. tepki verene kadar böyle gidecek bence..bundan böyle bir önceki günün en düşük rakamından almak zor gibi..benim ki tahmin tabii.. mesela 6 şubatta en düşük 3,28 görmüş ,13 martta en düşük 4,17 görmüş ve bi daha o fiyatlardan kimseye pay vermemiş..
sildi süpürdü eleman devamı gelir inşallah.
4.85 var gibi .. ustu mechul
elinizdeki kağıdın kıymetini bilin bence,bi daha buralardan bulamazsınız:halay: ytd.
daha 470 ustunde kalamiyo aq
Turkiye piyasasi artik iyice oyuncak oldu, su piyasaya bak THYAO %3 yapmis Tupras %4 yapmis endeks yerlerde surunuyyor.. ne tuhaf bir tablo var bistte ...vakko denilen sirketin satilacagi haberi cikmis iki ay evvel , yerlerde surunuyo...beklentiyi alacak spek te bile hic istah yok bu vakkonun...
tahts ittt , vakko.. yanar soner...
uzun vade bekliyosan sıkıntı yok, al-sat yapıyosan çıktığında sat düştüğünde al madem:) direnç destek noktalarını takip et.
Öncelikle şunu ortaya koymamız lazım, Vakko'nun hikayesi satılma değil uluslararası güçlü bir ortaklık kurma süreci. Farkeder mi derseniz , her iki durumda da hissenin çok güçleneceği ve değerleneceği aşikar. Stratejik ortaklık süreci de öyle 3 ay 5 aylık bir olay değil belki 1 belki 2 sene sürecek belki de yarın imzalar atılacak. Bu işin stratejisi sabırla beklemekten geçer. Bekleyen de ilka kazanacak değil , kaybetme olasılığı tabi ki var. Bu iş hisseye inanmaya ve sonuçlarını şimdiden kabul etmeye bağlı. Herkese hayırlı kazançlar.( kişisel yorumumdur)
beklentiyi kullaniyor yukaci cikar kitle asagidan al yukari cikar kitle aynen boyle.
banvit soyle gelisti, 4.00 - 6.60 - 5.00 - 8.46 - 6.00 (buradan ben aldim ve haftasonu haber cikti BRF ) buradan 10 TL yaptilar en ciktim.. Bu vakoda bu hikayenin hicbirisi yok zira satilacak yada stratejik ortak firma ismi bile daha yok ortaa.. Sirket aciklama yapmiyorki arkaas .. YTD
Benim gözlemim; hisse toplanmaya dewam ediyor kademelerden görebildiğim bu varsa yanlışım düzeltin arkadşlr
Ytd
en iyi kapatacagi fiyat 464 oda gostermelik olur ... ben 450 altinda kapanis ekliyorum bu sefersizlerden... adi herifler...diyeceksinizki o zaman sat dusunce al , oyle olmuyor iste sadece hissiyatim.
Arkadaşlar yatırımcı ilişkileri ile görüştüm, satış süreci ile ilgili bilgi almak istiyorum dedim.Şirket yetkilisi satış görüşmelerinin devam ettiğini, bir gelişme olursa KAP'a bildirmek zorunda olduklarını, sürecin devam ettiğini belirtti.Umarım tez zamanda olumlu güzel haberler alırız:)
arkadaslar bende simdi aradim , surecin olumlu sekilde devam ettigi ve gelismelerin her 60 gun kapta yayinlanacagini soyledi bayan...0 (216) 554 07 00 arayip sorabilirsiniz...
evet nisan da tekrar aciklama yapacaklar , subat 20 simiydi oyle bisey dedi telefondaki bayan ,
Haydi bakalım yeter bu kadar oyalandıgın 66-67-68 de karar ver spek efendi.
kararın yukarı olsun.
ytd
yukari gitmezse asagi salacak ama asagi gitmezse yukari yapmayacak 😊
Bist çıkıyor bizim hisse sürünüyor arkadaş...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın yatırım ilşkilerini değil bizzat Hakko babanın kendisini aramak lazım. Sık sık çıkıyor tvlere. Birdahaki çıktığında şu stratejik ortaklık işini anlatsın.
Malmı toplanıyor acaba.. Pasta varmı..