Batan geminin malları fiyatı gibi olmuş..
https://tr.sputniknews.com/amp/ekono...atisa-cikiyor/
Printable View
Batan geminin malları fiyatı gibi olmuş..
https://tr.sputniknews.com/amp/ekono...atisa-cikiyor/
kurun artışına seyirci kalındığında faiz ilacından kaçtığın her gün faiz ilacını kullandığın zaman oluşacak kurun dip seviyesini daha yükseklere çekiyor bunun en somut örneği geçen sene yaşandı faiz artışı yapılmamalı diye diye kurun geldiği seviyeyi gördük yapıldığında da dip seviyesi daha küçük bir rakam olacakken daha üst seviyede dip meydana geldi ve bunun sonucunda zora giren şirket sayısını daha da artırmış olduk
Dolar bağışlarsanız dolar çıktıkça sevabınızda artar.😊
Emlak Bankası Genel Müdürü Deniz Aksu, SPK’dan izin alınıp 'Zekât Fonu' kurabileceğini söyledi.
https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...e-dagitilacak/
Mikrofonun azizliği gerçekleri söyletince işsiz kalmak.😊
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yassıada ziyareti sırasında NTV sunucusu Oğuz Haksever'in mikrofonu açık kaldı. Erdoğan'ın Adnan Menderes'in idamına göndermeyle kullandığı 'Yaslı ada' tanımlamasına ilişkin canlı yayında "Neresi yaslı be, canına okumuşsun" ifadelerini kullanan Haksever'in bir sonraki yayına çıkmadığı görüldü.
Oğuz Haksever'den "yaslıada" açıklaması
Haksever tepkisinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a değil projeyi hazırlayanlara yönelik olduğunu söyledi
Çevir kazı yanmasın.😄
https://twitter.com/stockexchangetr/...23241594904579
DÖVİZ POZİTİF ŞİRKETLER
Bir zamanlar forumda bir VİOP üstadı vardı...
Şurdan al-şurdan sat yapardı anlık.
Kendisi de kaç kontratlık işlem yaptığını söylerdi.
Ne analiz ne teknik...
Ne bilgi ne bir şey...
Al-sat..
Ben bir kaç hafta izledim çok başarılı ve de karlı idi.
Sonra baktı ki çok yararlı, Bahriye hanımla bir kavga icad etti.
Kaçtı gitti.
Nereye gittiğini yakınlarına söyleyerek.
Bazan düşünüyorum da, başlıktaki bu kadar bilgi (gerçekten), bu kadar analiz (her türlüsü) katılımcılara al-sat anlamında bir yarar sağlıyor mu diye...Şüpheliyim.
Bu başlık epeydir bir akademik cafe gibi.
Yararsız mı?
Katiyetle.
Ama yatırım yapacak birileri buradaki paylaşımları didikleyip de uygun bir yön bulamaz kanısındayım.
Başlık, dolar kuru artarken dolu ve heyecanlı, yataya sardı mı da sakin .
Benimki çok uzun süredir süregelen bir alışkanlık.
Dolar tercihim de uzun vadeli.
Burada yapılan analiz ve paylaşımlara göre tavrımı değiştirmeyeceğim açık.
Dedim ya alıştık bir kere.
Emekli kahvanesi gibi. :)
Bayrama nasil gireriz dolar ve borsada.
Ne dersiniz ahali ?
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.ameinfo.com/industry/fin...e-next-3-years
ne demiş bu arkadaş anlayan var mı :)
Forumdan üyeliğimin silinmesini moderatör arkadaşlardan rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim 8 yıldır bu forumdayım ağzımdan kötü sözler çıkmadan en iyisi tatlılıkla ayrılmak olacak üyeliğim silinmese de artık bu son mesajımdır
6.02 kirarsa,5.82
Bayramda yaklaşıyor,
Nakit sıkıntısı var
Dikkatli olun,beyler
Twit eklemeyi beceremedim kusura bakmayın.
Selamlar.
Borsaya yabancıların cima sı gene başladı, ulan böyle ülke olabilir mi ya hem borsadan çıkartacaksın yabancıyı hemde doları tanzimden vereceksin yeminle nimet ulan nimet.
Yanlız 3 yıl içinde yaklaşık %60 değer kaybı bana pek bir iyimser geldi , geçen sene ağustos ayında olanları hatırlayınca :) Birde enflasyona %20 ve artıyor demiş eğer 2018'den bu yana hesaplanmışsa zaten yanlış ama 2019'dan sonra hesaplandıysa belki doğrudur ayrıntı vermemiş . Usd mevduat faizi ayarında yükselse bilse yine %60 üzerine çıkması gerekiyor ki sadece bu yılın ilk 5 ayında %15 civarı yükseldi oda seçim ayağına çok sığ gitti parite ve halen öyle hacimsiz gidiyor 1 kerede müdehale edildiğini unutmamak gerek ve daha önümüzde 7 aylık bir süreç var ..
Önce bu yazıyı sileceksiniz Sn medwig...
Sonra buna yanıt olan benimkini...
Bir yanlış anlamayı böyle maniple etmek için ne olmak lazım size bırakırım...
Bahri beye gelince...
O yazıdaki Bahriye hanım, yanlış hatırlamıyorsam sevgili pinky abinin eşi ve bu forumun yöneticisi...
İsmini ben öyle hatırlıyorum.
Ne ilgisi var bahri ile...
Amma alıngan oldu insanlar.
Geçenlerde moruk burçlardan bahsediyordu...
Telefonla gönderdiğim yazımda burcum olan yengeçle ilgili "yengecim" diye yazdım.
Adam bana yenge dedin diye etmedik hakaret bırakmamıştı...
Yahu insaf...
Burada belirli kıdemdekileri herkes tanır...
O yazıdaki Bahriye hanım ifadesi ile ben nasıl bir laf çaktım acaba?
Bu neyse ne de bunu fırsat bilip içindekileri dökenlere canım sıkılıyor...
Karadeniz sahili boyunca Çarşamba dan sonra gelir perşembe. Aslında pazartesi çok geride kalıyor. Salının pazarını yapmışlar. Çarşamba biraz çukur kalıyor. Haliyle dümdüz, her türlü baskına açık. Çok dikkat etmek gerek. Hep uyanık kalmazsan donuna kadar sell alır. Meteorolojiyi takip etmek lazım. Bugün hava güzel, güneşli.
zerohedge
â€
@zerohedge
15m15 minutes ago
More
Turkey going full capital controls
MIN. 10% OF TURKEY PENSION FUNDS TO BE INVESTED IN BOURSE
25% OF PENSION FUNDS' MONEY MKT PORTFOLIO MUST BE IN GOVT BONDS
Zero yine başlamış.
Rxpu üstat beni sakinleştirmeye çalıştı sadece onun dışında asla bir art niyeti laf sokma çabası olmadı
buradada bir yanlış deyim kullanma var yada bilerek yazdınsa BOra yaşar haklı olur
konuya bit pire dedinse tamam
ama sanki bora ayşar için demişsin anlamı çıkıyor
gerçi bana neler diyorlar bende onlara diyim rahatlıyorum
ama bu konu yani
bahri-bahriye
konu- bora yaşar-bit pire
hepten boşa bi tartışma olmuş gibi
Olan hep aradakine olur zaten:)) millet bu yüzden kavga ayırmayı bıraktı
Hayt huyt..
Ekmeğimize bakalım beyler.
Selamlar.
İkinizden biri olgunluk gösterip kapatsa konuyu.
Çok büyütülecek şeyler söylenmedi gerek yok uzatılmasının.
Yanlış anlaşılmalar.
bora abi yazıyı okuyan herkes bana laf soktuğunu düşünürdü ilk başta hiç kimsenin aklına bahriye hanım kimin eşiydi diye gelmezdi :) açıkçası bende bir an alabora oldum :) iki kez okudum yazıyı beynim bir türlü anlamlandıramadı neyse ilerde güleceğimiz bir anımız olmuş oldu :)