Bursa edi ve bütünün bitmek bilmeyen oyunları var kap à aldigi isleri açıklamada n sıyırıp var ne ararsan o var
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bursa edi ve bütünün bitmek bilmeyen oyunları var kap à aldigi isleri açıklamada n sıyırıp var ne ararsan o var
Herkes açıkladı bilançyu biz hala bekliyoruz
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesin bi fırıldak peşindedir edi ile budu
Bilanço tarihi ne zaman bilen yazabilir mi
Bilanço üç aşağı beş yukarı belli zaten 08 mart son tarih diye biliyorum
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanco belli enes beyin roportajinda soyledi vergi dairesine gelen kar la konsalide hemen hemen ayni oluyor sirketimizde demisti.
Ne biçim bir hisse bu yahu
Kağıdın ne yapdığı belli değil.
İşte bu böyle bi manyak kagit ne gittiğini anlarsın ne de düşeceğini bilgi PAYLAŞILMASI sıfır alıcılar satıcıların hep aynı kurumlar olduğu edi ile budu nun at oynattığı bir hisse
sabah ne yaptı öyle ya biri çiziyor sandım ama kademeler boştu sanırım.
Geri geldi 19.98 bile alıcı yok gibi 20.76 himmm
Nerde bu tahtayı çizecek babayiğit 10 aydır göremedim öyle bir şey.
Bu hisse böyle cacık işte ne idüğü belli olmayan hisseler 1 yıldır ne tavanlar yaptı bizim kişi %5 ı bile yapamiyor
Nasıl hareketler bunlar 82 den 20,00 geliyor bu bok olmaz bu kağıttan temel iyi ama
Ek 16287
MACD GÜNLÜKTE KESERSE HAMLE YAPABİLİR ..SANKİ BİR KAÇ GUN DAHA VAR GİBİ KESMESİ İÇİN. FİYAT 50 GUNLUK ORTALAMANIN USTUNDE..BUDA HİSSEMİZİN GÜÇLÜ OLDUĞUNU GÖSTERİYOR..GERÇİ BÖYLE SIĞ HİSSELERDE GRAFIK ONEMLİ Mİ KİMBİLİR..istediğimizi alırız inşaALLAH..MATESİS USTA SON ÇİZGİLERİ GONDERIRMISIN..TAKİPTEMİSİN
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Ama ondan öncede 15 teleye dolar olarak 9 dolara kakaladigi
Ama halka arz ederken 9 doları baz alıp 15 telden arz edip 6 tl lere getirip kaç yılda milleti inim inim inleten ondan sonra zaptirap edemediği hisse buralara onların sayesinde gelmedi eğer onlar adam olsa kağıdın her hareketlenme sinde önüne satışa kademe kademe bol bol lotla ri koyup al gülüm vergulum yapmaz normalde suan bu hissenin halka arz fıyatina gelmesine bile 15 tl var yani mal meydan da sahtekarlık ve alevere dalevere bol ji yerdeyiz
Bu kağıt insana sabrı öğretir 9.60 tl iken aldım beklemeye devam .uzun vadede bekleyen kazanır.
Kar bugün aciklanmazsa pazartesi kesin aciklanir demi?
Açıklayinca bişey mi değişecek sanki...
Olası düşüşleri alım fırsatı olarak görmekteyim. Hissenin kısa orta uzun vadede önünün açık oldugunu düşünüyorum. Ytd
Kingsailor bende onu merak ediyorum :)
Merak etmeye gerek yok.... Gelin belli damat belli...
Yok mu bizim kar hala ama ben senin
ne kadar kufur etsem az, nedir arkadas bu bilancoyu son gune birakmak? 70 gunde bir bilanco cikmaz mi ya? insanlari bezdirmenin anlami nedir?
pazartesi görürsünüz artık bilançoyu ancak kingsailor ın dediği gibi herkes pozisyonunu aldı bence hiç bir şeyi etkilemez.
Hayırlı uğurlu olsun.Bende katıldım aranıza.
İnşallah bol kazançlı bir yıl görürüz. Selamlar tekrardan.
YTD.
Hoşgeldiniz... ayağınız uğurlu gelsin uluse' ye...bilancomuzun eli kulağında..9 ay 10.gunu bugün :) ytd
Bugün son gün değil mi bilanço için...
Son gün olsa be olur endeks 1.53 artışa bizim eşek yerlerde adam hala tek tek lot sayıyor sanki aç gözü soymaya edi ve budu ne yapacağını şaşırdı farklı aracı kurumlar lâ çalışıp hala milleti nasıl öperim yavsakliginda
Bugün 20 üzerinde kapanış yapabiriz.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi aragaz verdi bakalim arkasi gelecekmi.