Elimizdekinin 18000 binini verdik aldık hareket olsun maliyet düşsün diye 4.... küsür heybede acık yazmıyayım dikkat cekmesin
Printable View
Arkadaşlar hissenize sahip çıkın olaylar planlı hisseyi tarih sıkıştırıyor mali yıl sonu tamamlanıncaya kadar haber düşecek sanırım hisseyi iyice izole ettiler aldığı Vbts brut bundan ötürü
Ben buna inanıyorum ALLAH yanıltmasın
Bol kazançlar
bence ele verecekler takasa alip..ytd..
Benim adım tatar ramazan ben bu oyunu bozarım restine rest srvtgy
Bassın sonuna kadar satarım donu alırım onu tunelin sonunda ışık göründü ölmek var dönmek yok
Fazla salamıyorlar gun sonu atak yapar gibi geliyor.
Ben tatarım tatarım sen çalış ben yatarım altıma araba üstüme kat senin sayene yaparım
sngyo devre kesti 0.36
sngyo bizden iyi primlenecek galiba
Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eliniz güçlü, tahtayı niye yukarı sürmüyorsunuz ki o zaman? Mesela benim elimde 40 bin lot ve 40 bin lot alacak kadar da nakit olmuş olsa bu tahtayı yukarı çok rahat sürerim, çünkü defter değeri esas anlamda ederi hisse başı 24-25 ler bu kağıdın
ne demişler; nerde hareket orada bereket
Her yazılana inanmayın
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İzliyorum sadece. Pozisyon yok ama bu tahtada bilmeyen arkadaşlar dikkatli olsun
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese bol kazanclar artık yorum yapmayacagım herkesin kazancı bereketli olsun buralar takip ediliyo galiba Allah cc gönlünüze göre versin
Sanki hareketlendi gibi
4.44 üzerine atarsak hızlanacağız gibi
4.29 kapandı
Saatlikte pozitif uyumsuzluk bas bas bağırıyor
Sür bakalım yukarı şakam yok 800 bin ayırdım sana sözüm söz bütün portföyü sana yatırcam satcam ne varsa odamı yetmedi b planımızda var korkmuyoruz
Tacirlerden destek atiyoz es geçmeyin
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sankim hazırlıklar tamamlandı
Sinpaş devreye 0.41 ile girdi +% 13 küsür
Bu baskının tek nedeni olabilir çağrı fiyatı.Ama dgzte de yaptılar işe yaramadı spk satış fiyatını baz aldı.o yüzden göreceğiz bakalım nereye kadar baskılayacaklar
Basamaz basarsa elinden alacak yeni oyuncular cıkacaktır senin gibi zamanında dgzte de diyen coktu şükür ekmegi yedik sen dert etme hamsi buralardan basarsa 3 lira gibi senin deyiminle yem olurum ya araya yeni alıcılar cıkar milletin derdi seni üzmesin tatil teklifin için sagol ama calışmak lazım
Sngyo tavana gittiğine göre temettü dağıtabilirmi o yüzden sinpaş gidiyor olabilirmi?Malum yüzde 93 kendilerinde lotların.sinpaş burdan gelecek parayla borçlarını ödeyecektir muhtemelen
Peki tahta herkese açık,buyur ama bana geliyor ki safi rüjgarsın sende ne o para var ne de o malı alacak yürek boş laf gibi geliyor bana...lakırdı...
Ama para ile iman,yürek kimde belli olmaz çok da idda etmiyeyim,belki de o yürek de var sende o para da...
Yine de nacizane tavsiye,dikkat et....
adama "sertleşme sorunu" bile yaşatırlar,öyle bi malla geceye girersen.