Bunca yıl bunun İçin mi bekledik?
Buradan speke sesleniyorum.. bir bu kadar daha gitmeden zor alırsın malı benden...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Meclis gündemine de girerse tadından yenmez. Aksini düşünmek istemiyorum. Bu kadar rahat mal dağıtan, alttan toplamak için her haltı yer...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz yine de kendimizi girmeyecek ve ağustos tatil olacak modunda tutalım Obur türlüsü supriz olur.
Ben aldim birinden haber ama.Turkiye burasi.degisebilir.hele.konu imar isleriyse. Ytd
Bizim uyuz esek 55 e gelmis ve buralarda tutunuyor.. hayret bisey :)
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İmar çıkınca bizim eşek şekil değiştirip Arap atı olabilir mi ki!!!! Ahhh imar ahhh, spekin oyuncağını elinden aldın imar...
Kartal Meclis uyesi var kuslu sitede sizde sorabilirsiniz. 4-5 aydir bilgileri ondan aldim .ozelden yazarsaniz isim.de verebilirim
murat mesajini bekliyorum
Hadi be spekcik kitle artik tavana.söyle 1 hafta
Geçen hafta, kağıt hakkında olumsuzluk yazanlar ortalıkta yok. 131 ciler de yok. Bizim çocuklar diye yorum yazanda ortalıkta yok.
Asil.diger buyuk grup.kaldi ama o satmam.dio.yolun basindayiz dio kuslu sitede aslinda.hisseyide bilmiolar izmirde metro.ihalesi.almisiz :) ama.teknikde cok.cok iyi diye geliyorlar ytd
https://i.hizliresim.com/TylsWe.png
https://i.hizliresim.com/jwJx4H.png
5 dakikalık grafik
Twitter cılar karlarını almış, takipten çıkıyorlarmış. Hedef tamammış. Bizim hedefe de bir geleydi de biz de çıkaydık...
Hancılarla yolcular bir ayrılsın bakalım. :wave:
Evet birileri basmaya basladi galiba. Gucu varmiymis gorucez
35 lerden speğe alıyoruz malını dediler aldılar, şimdi de haber yollayıp sen alışı yaz kafana çakıp gidiyoruz demişler anladığım her şey şeffaf. Alan memnun satan memnun. Spek bari alış yazma da kafana malı yeme eheheh. Tam kazma çıktı bunlar.:party:
Ziraat basiyor deli gibi. Baddog çıkıyor galiba. Kac lot almisti ?
twettercılar satmış bende neden geri geldi dedim beklemeye devam
Mal el değiştitiyor. İnfo geleni karşılıyor
baddog 40 bin lot almisti sanirim onuda dokerlerse bu iş tamamdir
Aynen dediğiniz gibi paydaşlar. Kısa zaman kâr olunca onu cebe koymakta hem almak isteyene mal hemde olası geri gelişi için yer olsun. Son giren ilk çıkar mantığı.
1 haftada 320bin kaldırdı tahminim. Allah bereket versin.
Tahta çok sağlam göründüğü üzere ama benim anlamadığım neden verdiler neden geri aldılar. Demekki zaman daralmış.
Benim maliyetlere çoook uzak olduğu için stres yok, rahat rahat kim kimi madikliyor bakıyorum arada. :)
Valla en kral haber imar gerisi yalan. Çıksada herkes muradına erse rahatlasak.
Sinema salonlarında önce en iyi olan orta ve arka kısımlar dolar, son gelenlere en ön sıra kalır maalesef, biz yerimizi çoktan aldık herkesin nasibinde ne varsa o, inşallah süreç umduğumuz gibi gider herkes kazanır.
Eylül, Ekim'e çıkacak imar için şimdiden pozisyon almaz bunlar. Kesin yaz sıcak geçecek...
Temizlendi alanda hayrını görsün diyor.
Baddog un malını karşılayan spek ise tamam, alır sazı eline millete kan kusturur...
Ne yapacak ki ? Hadi satıp baskılanmaya çalışsa baddog veya başkası tekrar alır düşük fiyattan.. ki yıllardır böyle olmadı mı? Bilen güvenen asansör yaptı baskıyı bizim beklediğimiz sürede kazanamadığımız parayı, patronunun baskılı asansörüyle kazandı.
Patron artık 40 lı seviyeleri korumanın imkansız olduğunu gördü. Hisse yükselmeye başladı. Ama yine de örn. 60 tl ya da 70 tl barajını savunmayı seçebilir. Ama gerçekten kısa sürede imar çıkacaksa bu seviyeler de kısa sürede aşılır.
Üzücü olan yıllar önce öyle uçuk dolar fiyatlarından almışız ki; xxx rakamlardan önce sadece acı acı bakıypruz olanlara. Bu fiyatlardan alanlar bile bizden çok şanslı.