O zaman alma abi neyi düşünüyorsunki bu kadar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
O zaman alma abi neyi düşünüyorsunki bu kadar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşerken devre kese kese düş, çıkarken hiç eşlik etme, bunda kimin suçu varsa Allah'a havale ediyorum, elimizden başka şey gelmiyor.
Ölü kedi sıçrayışı bile yok, şimdi şirketi arasan bizim bir dahlimiz yok derler, peki tahtayı bu hale getirenleri şikayet edin o zaman.
2023 gerçekten zor bir yıl olacak.
Hani bazen derler ya ben bundan ölmediysem bir daha hiç ölmem diye
Yatırımcıların psikolojisiyle çok iyi oynuyorlar birçok yatırımcı bırakıp gider ya batar gider yada psikolojiyi yönetemeyip gider.
Ama yatırım bu kadar zor olmamalı değil mi
kişisel görüşüm yatırımcılardaki en büyük yanılgı f/k ya dayalı yatırım anlayışı..beklenti neydi yılsonu bilançosu çok iyi gelecek.zaten f/k düşük hisse daha da ucuz olacak fiyat 66 iken bile f/k düşük algısı ve hurra alım taktiği.iyi de f/k mevcut durumu gösterir.Geleceği şirketten başka kim bilebilir ki.üretim duruşlarıyla zaten sinyal vermiş..ama kimse inanmak istemedi..elde kaldı tek iyi bilanço beklentisi..inşallah bu bir oyundur ve gelecek parlak bilançoyla tekrar o 90 tl hedef fiyat aracı kurumların beklentisi gerçekleşir ama borsada kime ne kadar güvenilir derseniz o da ayrı bir tartışma konusu.
https://i.hizliresim.com/fkdbwoy.jpg
Bakın size AKD attım. bence karşılıklı işlem yaparak düşürüyorlar Sarı ile işaretledim.
Bakın BEN YANILA BİLİRİM LÜTFEN BANA BAKARAK YATIRIM YAPMAYIN BUNLAR BENİM DÜŞÜNCEM
tamam onun farkındayım ama tepe noktsına göre en çok düşenlerden biri son 1 ayda hem de daha yüksek primli hisseler bu kadar düşmemişken.Kaldı ki bugün bile piyasadan negatif ayrışması normal mi? Oyun mu gerçek mi bilançoda anlayacağız.Neyse bilanço gelsin belli olur herşey.
Eregl bilaçosu iyi beklenmiyor deniliyor ama %3 yukarıda, hem bunun kadar da düşmemişti, mesele bilanço değil, tahtacının başka bir entrikası olabilir yoksa bunc düşüşe rağmen bugün de %3 düşmesine izin vermezdi, belki de donunu almışlardır beli mi olur, umarım almışlardır, hesap veremeyecek duruma düşmüştür belki.
Xiktiret abi battı balık yan gider boşver salla gitsin Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ketum cemtaş:)
Tahtacıya atış serbest, nereye vermek isterse veriyor, devre kesiciler, tabanlar havada uçuşuyor, düşüşlerde Mercedes, yükselişlerde tosboğa mübarek,:) bugün tabana kadar basmış, pandemide de tabanları yağlamıştı.:) Bu dönem böyle, dayanan dayanır, dayanamayan satar gider,
Borsa da işlem yaptığım ilk şirket olan cemts'ta bir süre sonra işlem yapmamaya tövbe edip vedalaşacağım ama bir süre daha mecburum sana. İstediğin gibi atını koştur bakalım.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir iştahsızlık var hissede, 7 gün üst üstte kırmızı yakan bir hisse en az %5 yukarı tepki vermeliydi, benim bu hissedeki gözlemlerim bunu diyor ama tahtacı başka telden çalıyor, Parsn 2 günde %10 yaptı bile, onda da pozum var.
Bakalım nedir bunun karın ağrısı, bekliyoruz.
Tofaş'ın bilanço beklenenden güzel gelmiş, eee bizimkiler de Fiat a Ford a parça satıyorlardır herhalde :) bu güzelliklerden etkilenmesi lazım...bu bilanço artık sürdürülebilir kâr in onayı olmalı heleki yüzde 18 kar dagitirsa da (ortalamalara göre ) biraz da temettü bonkörlüğü görür belki halk :)
https://i.hizliresim.com/kf57wv0.png
Sn kikirik merhaba,
yaklaşık 15 gün önce sadece 3 sayfada endeksin olası dip yapacağı seviyeyi gönderdim ..4463 yazdım, 4479 gördü.. 16 puan kadı kızı olsa da biz buna nokta atışı diyoruz.. bu sayfaya da, senin için gönderdim..
tüm bunları başarmam da en büyük katkıyı sağlayan sn Mavilime de teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.. öğreti, tecrübe ve paylaşımları ile beni daha araştıran yeniliyen ve geliştiren bir seviyeye taşıdı.. aşağıdaki grafiği 1 indikatörden üretim.. teknikte çıktığım seviye bu.. borsada 5 T ile adlandırdığım, temel takas teknik tarama tiyo artık 1 T oldu... o da TARAMA .. sanırım mesajımı almışsındır..
kazancın bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/i80m53x.png
https://pbs.twimg.com/media/FoD9j1-X...jpg&name=large
BURDAB BİZE PAY DÜSER Mİ
Öncelikle umarım iyisinizdir şu anda ülkemiz sancılı bir süreçten geçmekte.
Cemts birkaç gündür patır patır düştü bildiğiniz üzere. Bu kadar düşüş beklemedigimden bu fiyattan toplayın biraz diyip almıştım. E tabi benim aldığım fiyattan daha da aşağıda şu an da . Mecburen toparlanmasını bekliyorum. Ne kadar bekleriz acaba
Sent from my Venus Z20 using Tapatalk
Sosyal medya da 9 Şubat'ta bilanço geleceğini söyleyenler var....Toparlaması konusuna kimse birşey diyemez.1 hafta da olabilir 1 ayda da...ama bir gerçek varki; ederi en az 100 TL bu bilanco ile
Hayırdır Cemts, başına bir şey mi düştü tahtacı.
Acaba bu teneke de geri alım açıklar mı? Kişisel tahminim hiç sanmıyorum.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen bunlar ancak bilanço açıklar herhalde... göstermelik bile yardım açıklamadılar
SPK piyasayı toparlamak adına yeni tedbirler uygulamaya koydu alınan yeni kararlardan sonra şirketlerden yeni ve büyük hisse geri alım kararları ard arda gelmeye başladı, Cemts da kayıtsız kalmamalı, herkes, her kurum bu zor dönemde üstüne düşeni yapıyor, yapmalı da.
Yapmaz bu adiler yapmaz, en iyi yaptıkları şey ky nin cebindeki 3 kuruşa göz dikmek SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belki stopaj yok diye alırlar...oda belki...bakalım cumaya bilanço açıklar herhalde artık...kasadaki paralar tl de eriyecek böyle giderse
Mali durumu en müsait olan şirketlerden bir tanesi, kasadaki para bugün işe yaramayacak da ne zaman yarayacak, bağış, geri alım, temettü veya bedelsiz, hangisi uyuyorsa artık, duyarlılık önemli olan.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1113547
Bağış işi tamam, sırada ne var bakacağız, hayırlı olsun.
insanların ve firmaların bagıs işinde yarışması güzel birsey.
Bugün bağışı yapan yarınlar da geri alımı da yapar herhalde...buçim de de yeni tesislere ÇED değildir raporu verilmiş dün...işleri iyi nasıl olsa
Bilançosu 19 Şubatta değil miydi Cemtaşın? Neden bu kadar gecikti bilen var mı? Şirketin de hissesinin de terkedilmiş bir görüntüsü var.Hayırlar olsun.Bir haber gönderin ses verin yahu.
Çimento şirketi BUCIM nerdeyse ikiye katladı, biraz oradan satıp Cemts'e destek atmalı artık, bilançoyu bekliyordur belki.
Borsa kapalı olduğu için bilanço öncesi adice hareketlerini tam istediği gibi yapamadı. Normalde bilanço çoktan gelmişt. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.