Yönetimden toplam kaç milyon alacak kararı vardı biliyormusun?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Printable View
Yönetimden toplam kaç milyon alacak kararı vardı biliyormusun?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Genelde hulk satıp başka hisse alanlar var bir kısmıyla gördüğüm kadarıyla.
Başka hisse satıp hulk alan pek yok gibi.
Abd + 4,5
Bozmasa da yarın biz de devam etsek
Banka geri alımla yangına bir kova su döktü daha fazlası gerek örneğin yeni bir geri alım bütçesi ve kararı.Sonuçta önceki kararla alabileceği lot miktarı sınırlı.Pala biliyor kaç lot daha alabileceğini .yani cephanesini.Yani elini.
Aslında ben geri alımdan ise şöyle bedelsiz verme,ABD'deki davanın halledilmesi,güzel bilanço gibi gelişmeleri sağlamanın bize ve hisse performansına daha fazla katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Bir beklentim yok orda. Tavsiye de etmem. Ama onun fiyatini uzun uzun, buyuk ortagin alimindan, kucuk ortagin buyuk ortaga satisindan, yabanciya blok mal satistan hesaplamistik kac sene once. 5 dolar fiyat bicilmis. 3 dolar 5 dolar arasi gider gelir. 3 dolarin altina indiginde de hemen geldi geri alim zaten. 2.5 dolarda kagit. Devamli islem yaparim orada, bir yerlere gitmemesi daha iyi yani. Tabi ki bizi buralarda batirmasin da. Okkali da temettu verir genelde, bu sene yatirim yapacagim diye kisti. Yine de 10 gun sonra 1 lira verecek.
Kendime not, buradan geri bulmak daha kolay olur; 92600 ve 6,285 önemli rakamlar. Birinin üstünde endeks , diğerinin altında dolar.
Ons borsa tepkisine uygun ama petrol uygunsuz. Bu normal olabilir çünkü para enjeksiyonu biraz fazla yapıldı.
Zonguldakta bile Cin mahallesi varmis
sok oldum
https://twitter.com/cemseymen/status...82366489227264
Usd bazli 2008 ve 2001 krizlerindeki destekleri kirdik, siradaki hedefimiz 94 krizi 80 ihtilalindeki destekler . Cumhuriyetin ilani ile fransiz ihtilali arasi parcali alima gececegim. Tekerlegin icadi stop noktam. 😀 güzel bir yaklaşım.
Tüpraş Pegasus yapıkredi Akbank. Bunlar hala Sabancı ve Koç ailelerinin değil mi. İlk 4 para çıkışında liderler. 100 yıldır millet olarak bu ailelere bir şey veremedik demek ki. Daha çok yakın tarihte açıklanan bilanço karlarından %20-30 geri alım yapsalardı bugün 90 bin bile görülebilirdi. Sen 100 lot ile kapmanya yap devlet hissesine sahip çıkmaya çalış bu ilk 4 şirket bir günde 55 milyon mu milyar mı nedir para çıkışı olsun. Bu arada senet değeri önemli değil para çıkmış yazıyor çıkmış gitmiş.
Trump baba 1000 dolar veriyormus herkese.
Yüzmilyon baloncu takipçi üstatlar 81 bin dip rakamı ile ana trendin bozulduğunu 2008 tarzı ihlaller yaşanacağını, bu ihlalin 8-10 bin puan arasında olacağını, 200-300 gün bu bölgede kalınacağını pikasso edası ile resm etmeye başlamışlar. Doğru yanlış her yeri izleriz. Ama bu şekilde esinlenerek grafik biraz hatalı olabilir. Çünkü 2008 de düşüş mal satılarak yavaş yavaş oldu. Sonra dip yapıldı ve döndü. Şimdi geliş hızı çok yüksek ve çok farklı.
Pompeo "Türkiye'ye ek yardımları değerlendiriyoruz" dedi.
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/abd-d...ndayiz/1769595
Halkbankıda bi salsınlar ek yardım kapsamında.Bu nasıl müttefiklik .
Yardimi Yaptirim olarak okuyorum her nedense.
Dow la beraber yükselen vıx görmedik düşen petrol görmedik olmasın, bugün bozulan ayarlar fabrika ayarlarına dönemiyor.
şansa bak kombi de bozuldu.
Henüz erken 1/2 tür daha dalacağız bence
Dow : +5,20
Bovespa : +5,25
Vix : 75
Dolar; 6,39
An itibariyle.
70 milyon lot, 48 milyon lotluk geri alım yapmışlardı, bunun 1.8 milyon lotunu geriye sattılar, bugünkü 5M lotluk alım sonucunda toplam geri alım şu ana kadar 51 milyon lot oldu kabaca, geri alım yapılan 51 milyon lotun ortalama alım fiyatı da 5.3 tl dir, geriye 19 milyon lot kaldı geriye alınabilecek
İlk koronavirus kaynaklı ölüm gerçekleşmiş. Üzücü haberi sağlık bakanı verdi şu anda.
Vaka sayısı 98 oldu.
maalesef backwardation'a geçti, biliyorsundur:
yakın vade<spot olursa buna backwardation deniyor yani yakın vade spota göre iskontolu
yakın vade>spot olursa buna contango deniyor yani yakın vade spota göre primli
şu anda SP500 yakın vade future spota göre 60 puan (%2.5) iskontolu (2374<2534)
TSİ saat 01 de gece yarısı seansı start alacak, bakalım backwardation devam edecek mi?
Hasta sayısıda 98 olmuş. bu hızla giderse kötü. hergün. 2.3 kat katlanıyor hastalar.
elindeki 51 milyon lota ilaveten 99 milyon lot daha toplamalı, şöyle 150 milyon lotluk bir geri alım yapılırsa harika olur, geri alınan bu 150 milyon lotu da tedavülden çıkarmalı bence yani o hisseler iptal olmalı aynen ABD'de yaptıkları gibi, böylece 1.25 milyar lot olan toplam hisse adedi 1.1 milyar lota 611 milyon lot olan tedavüldeki lotlar da 461M lota düşer
Th usta, bazıları resesyona girer,süre uzar,yok 3 yıl 5 yıl unut vs. diyorlar.
Büyük buhranı hatirlatanlar var.
Ben buna katılmıyorum. Dünya o zamanki dünya değil. Şimdi zor sorunlar da olsa hayat hızlı akmak zorunda.Ne olacak taş devrine mi döneceğiz.
Senin tahminin nedir bu konuda.Yani en kötüyü göz önüne alarak kaç ay/yıl sonra 2 ay önceki endeksleri tekrar görür
Son 5 yıllık ham petrol fiyatları (WTI Texas):
https://www.zerohedge.com/s3/files/i...?itok=hg44Ty86
Mizuho Bank'ın enerji analisti Paul Sankey bir kaç saat önce yayınladığı raporda çok enteresan bir tahminde bulundu ve Suudi Arabistan var gücüyle petrol pompalamaya devam edip günlük üretimini 15 milyon varile çıkarırsa ham petrol fiyatları negatif yani eksi olabilir diyor. Böyle bir senaryoda ham petrol alıcıları satın aldıkları petrol için satıcıya para ödemeyecek, onun yerine satıcı alıcıya para ödeyecek.