Eregl garan thyao kac cikti karanlik odadan
Benim trader gitti.
Printable View
Eregl garan thyao kac cikti karanlik odadan
Benim trader gitti.
Ben de kendimi sağlamcı bilirdim:) zaten minik parçalara bölüyorsun alımları...mesela Petkim’de ilk alımı yapacaksın, 1-2 kademeye bakmayacaksın.
Geçen dip çalışması yaparken inat ettim..illa 6 altından alacağım dedim Ereğli’yi, %1-2 ile %60 lik hareketi kaçırdım, iyi ders oldu bana.
Yanlış yapılan şu...
Bizde insanları paniğe sevk etmemek için konu maksimum yumuşatılarak, endişeye gerek olmadığı söylenerek anlatılıyor...
Halbuki gerçek net ve sert bir şekilde anlatılmalı...
Aksi takdirde hem farkındalığı oluşturamıyorsun hem bu vurdumduymaz milletin işin dalgasında olması gerçeğini değiştiremiyorsun...
Merkel gibi yapıştıracaksın gerçekleri ve kötü senaryoları belki o zaman aaaaa derler...
bu hafta sonu çok önemli.
vaka sayıları umarım artmaz. çok kritik bir hafta sonu..
2 hafta kuluçka süresi varmış.
2 hafta boyunca artış olabilir.
Teyidlidir. Ankara da bir devlet hastanesi..Günde 300 kan örneğinden bugün 30 40 a düşmüş durumda. Evden çıkmayın uyarıları etkisini gösteriyor.:halay:
Hava güzel beylikdüzünde insanlar dışarda parkta corona ile yaşamaya alışıyoruz yavaş yavaş. Muhtemelen 1 hafta daha gündem olur ondan sonra normal hayata geçilir.
Petkim, Tüpraş ilk alımları tamamladım ben. İkinci parti haftaya artık. Ereğliye ise sıcak bakamadım, pahalı ve sektör olarak sıkıntılı geldi. Galiba pişman olacağım almadığıma. Bu akşam bir FDowu görelim, fırsatlar bitmez.
O değil, piyasa garip, 12.86 ya kadar bana Arçelik verip, 13,27 kapatıyor. [emoji28]
Uzun zamandır ilk defa yatırım finans geldi spota ilginç
Değişik bir karanlık oda oldu...
Kağıt takip edene 5 dakika içinde güzel fırsatlar verdi...
OYAK da emeklilerin maaşı vs için EREGL ve çimento fabrikaları önemli. Fiyatları ayarlıyorlar diye tahmin ediyorum.
Dow iyice kafayı yedi.
+2 den eksiye girdi yine.
Bu zamanlarda trade etmek çok sıkıntı
VAKBN 4,70 den girmiş 4,61 den kapanmış.
Artık dokunmak hukuken taciz sayılır.
Ereğliyi boşuna 7.80 üzerine hoplatmamış...
Hem 200 günlük h.o üstüne attı, hem de düşen bir kanal direncinin üzerine...
8,26 direk potaya girmiş oldu...
Muhtemelen boşa da almamıştır, genel kurul temettü kararı çıkarsa aldıklarına yukardan alıcı da bulur...
Şu genel kurul iptal olma ihtimali olmasa(öyle bir ihtimal yok gibi de benim kuruntularım), her türlü long kovalanır...
Malum endeksi düşürmemek için en ufak hikayesi olan kağıdı tutuyorlar, hele ki ereğli gibi endeks ağırlığı yüksek bir kağıdı hiç kaçırmazlar...
Artık masa başı iş demek evden çalışılmaya müsait iş demek.
ABD de kadınlar evden Call Center görevi yapıyor deniyordu, bu işler yaygınlaşır.
Benzine 4 motorine 11 kuruş zam
Sabah yazmıştım
Geç kaldınız %50 düşen petrolü %15 bile düşürmediniz ama %15 çıktımı hemen indirimleri geri almaya başlayın
Hırsızlar
Yani karanlikta eregliyi 18 kademe almislar ha. Aldigini pzt verir. Boyle sacmalik mi olurmus
Haftasonuna Garan Thyao Eregl short giriyorum. Son yarim saatte eregl yuzune biraz karimiz kirpildi ama bugun cok iyiydi.
Düzgün bir şekilde test yapılsa 400 denilen rakamın 4000 in çok üzerinde olduğu ortaya çıkacak ta,.... neyse. Umarım gerçek rakamlar bir an önce açıklanır çünkü millet hala işin ciddiyetinden bihaber. Az sıkıntı ile atlatılabilecek bir süreç, aymazlık yüzünden bela olacak başımıza.
Temassız kredi kartı zorunlu olmalı.
Bazı cep telefonları temassız kart gibi çalıyor ama sanırım uğraştırıcı. QR bile uğraştırıyor.
umre ekibinden çok korkuyorum.
en cahil kesim , karantinadan kaçanlar, akrabaları ile kucaklaşanlar,
umrede virüs kapılmaz bize işlemez dua ediyoruz diyenler
sağlık bakanı aslında gayet iyi adam gene
ama diyanet kısmı nanay
Oooo Herifte masaya teşrif etmiş
YTd
Shortcular bence 2 kere dikkat etsin
Yatırım finansmanda maça girmiş
Birçok banka temassız limitini 250 ye çıkardı. Vermesin kimse şu kartları kasiyere, kendin koy, kendin al. Maskesiz gördüğün kasiyeri ve market yetkilisini uyar. Maske tak, eldiven giy. Tepeden bir uyarı gelmiyor, sen müdahale et.
Yok ya, bu aymazlıkla işimiz zor bizim. Cehalet diz boyu.