Canlı program şu an devam ediyor
Printable View
Bigshort....
Bu dünyadaki Almanya, Amerika, İngiltere salak ülkeler değil. Bu vaka çin den ilk geldiğinde yayılacağını zaten biliyorlardı... bile bile devam ettirdiler.... who yu bazı manipülatörler sırf ellerindekileri nakide döndürmek için kullandılar.... Çin ile alakası yok... benim görüşüm böyle... ellerindeki malları satabilmek için pandemi yokmuş gibi görüntü çizdiler ve kucaklarına aldılar...
Abd De de arkadaş var onla her gün görüşüyorum ..
Gelen 1 bin dolarlık çeklere bile trump resmini bastırmış valla onun yalancısıyım
Bana aktardıklarına göre Fedin para saçması Dahada borçlandırıyormuş sistemi
Yani dediğine göre Ödenecek Borç Miktarı haddini aşmış öyle konuşuyor
Global çapta
Mehmet Öz özür diledi
ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı Mehmet Öz katıldığı bir televizyon programında okulların açılmasına ilişkin sözleriyle tepki topladı...
https://twitter.com/search?q=mehmet%...rc=typed_query
Ben aylarca söylüyorum.... dünya geneli merkez bankaları rezervlerini altına kaydırıyor.... 3-4 senedir durum bu...
Giyim Mağazası olan bir tanıdığım
150 bin tl içeri girdiğini bu parayı ödemesine imkan olmadığı söylüyor
Aylık kirası 30 bin tl imiş
Devletimizin
Mekan kapatan Esnafa güzellik yapması gerekiyor özellikle küçük esnafa
Ya karşılıksız para verilmesi gerekiyor
yada giderlerini karşılayıp ailesinin geçim kaynağı sağlanması gerekiyor
Şimdi Berber kapalı Kira bağkur ve geçim gideri çalışıyor nice iş kolları
ABD, cahil müslümanları birbirine kırdırırken Allahın hesabını hiçe saydı..halbuki böyle milletlere Allah tarafından bir afet musallat olmuştur..sen kendini Allahın yerine koyarsan olacağı bu..sen kimsin ki Allahı taklit edip Dünyaya rısk dağıtıyorsun....zalimlikleri yapma gücü kalmayana kadar Allah cezalarını versin
Berber eve traşa gidiyor çoğu çift ücretle gemde
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hocam aralıktan bugüne diyorum ya.
X şirketinin fiyatı Aralık 2019 seviyesinde.
Hiçbir şey olmamış gibi.
Aralıktan bugüne dolar %15 arttı diyelim e bu şirketler %15 daralma ile bu seneyi kurtarabilecekler mi?
Siz inanıyor musunuz buna?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Bir arkadaş sormuş eski foruma giriliyor, ben bir gezdim geldim.
Gelişmiş ülkelerin hiç biri imf ye başvuruda bulunmamış... kimse kredi almak istemiyor... çünkü dolar almak istemiyor....
200 ülkede 50 ülke başvuru yapmış sanırım... onlarda abuk subuk ülkeler...
Bende geçen gezdim gördüm pek havadar değildi sikildim çıktım
Allah şu anda ABD yi ödüllendirmeye devam ediyor. Adamlar durup 70-80 yaş üstünün ölmesini güzelce seyrediyor. Parası olmayan hastaneye gidemiyor ve ölüyor. Bir taşla resmen kuş katliamı yapıyor ABD. Yine garip müslüman tesellisi... Abd batıyor. Avrupa Bitiyor. Yıllardır aynı komik laflar. Corona gündemi bitip toz bulutu dağılsın bakalım. Bu petrol fiyatıyla, kapanan hacdan gelen paraların kesilmesiyle mübarek araplar mı bitecek, yoksa garip tesellisi haline dönüştüğü şekilde batı mı bitecek? Ayrıca birileri şimdiden baksın adamlar coronaya karşı ilacı aşıyı vs bulduğunda bu zaten kuranda yazıyodu geyiği dönmesin.
Abi Çin e çökmek kolay mı.... amerika da dahil çin e muhtaç...
Çin dediğimiz ülke çok başka bir ülke...
adamlar ticaretin kalbi olmak için ipek yoluna trilyonlar harcadı.... pakistanda bedava yol bile yaptı daha bir çok ülkede....
İstanbul havalimanı da bunlardan biri...
Onu bunu bilmem
Üreten bir toplum millet olmalıyız
Esnafından Sanayicisine
Hayvancılıktan tarımına kadar
Üretecem diyen adama Tüm kapılar açılmalı Sütlük inek gibi görülmemeli gelir kapısı gibi ....
Yüzde 25 Gıda Enflasyonu bekliyorum ilk 3 ayda
Havalimanı Çin yaptıysa biz niye 30 milyar Euro kira ödüyoruz peki
Sağlık Bakanlığı : Hayat Eve Sığar Uygulaması İle Koronavirüsten Korun, Riskleri En Aza İndir!
HAYAT EVE SIĞAR uygulamasını indirmek için[emoji116]
ANDROID
https://play.google.com/store/apps/d...evesigar&gl=TR
iOS
https://apps.apple.com/tr/app/hayat-...505756398?l=tr
Buradan başvuranları görebilirsiniz
https://www.imf.org/en/Topics/imf-an...ending-Tracker
Avrupadan arnavutluk kosova kuzey makedonya¿ (makedonya da mı bölündü kuzeyini duymamıştım)
Büuük sayılabilecek ülkelerden bir pakistan var