30 aralık-bugün takasları ALIM VE SATIMLARI AYIRDIM
https://i.hizliresim.com/oCXdu6.png
Printable View
30 aralık-bugün takasları ALIM VE SATIMLARI AYIRDIM
https://i.hizliresim.com/oCXdu6.png
Kimsecikler kalmamis gibi :)
Yatirim tavsiyesi degildir
Subat ortasinda vergi beyannamesi gelecektir. 4 hafta kaldi. Insallah su yukselme guzel bir hasilattan dolayidir, spekulatif degildir.
Eger bilanco guzel gelirse, ilk defa 2 sene ustuste guzel bilanco gelmis olacak ve bu, sirkete guveni artiracaktir bence.
Yurtdisinda Pakistan satisi var yeni olarak, bildigimiz baska yurtdisi yok. Yurticinde, kamuya satislari aslinda ben 2021'de bekliyordum, malum isler yavas olur orada biraz. Bir de durmadan soyledikleri, bazi satislarin 2021'e otelendigi ifadesi var. Dolayisi ile aslinda cok super bir bilanco gelmemesi lazim diye dusunuyordum ben. Ama belki de 2021'i fiyatliyordur. Malum yillar cabuk geciyor. 4 sene olmus :)
Yatirim tavsiyesi degildir.
Kron'da yılsonu bilançosu öncesi sahte yükselişlere alıştık. Açıkçası gelecek hiçbir bilanço rakamı da beni şaşırtmaz.
Ancak, bilançoya yönelik olarak Single Connect satışlarında ciddi bir artış, başta şirketin büyük satış beklentilerine sahip olduğu Single Monitor olmak üzere, diğer ürünlerin satışında yerinde sayma/cüzi bir artış bekliyorum. Her iki beklentimin gerekçesi de pandemi. Sonuçta şirketler pandemi sebebiyle hızla uzaktan çalışmaya geçtiler. Şirketlerin bu konudaki altyapı ve idari ihtiyaçlarını karşılamalarından sonraki (hatta eş zamanlı olarak) ilk ihtiyaçları/kanuni zorunlulukları muhtemelen siber güvenlik olmuştur.
Şirketler, verimliliğin artırılmasına yönelik teknoloji ihtiyaçlarını pandemi nedeniyle ötelemiş olabilirler ancak siber güvenlik ihtiyaçlarını (kanuni zorunlulukların da katkısıyla) ötelemiş olmaları mümkün görünmüyor. Bence buradaki asıl sorular hızla büyüyen (pandemiden dolayı daha da hızlanan) bu pazarda Kron'un ne kadarlık bir pay alabileceği ve Single Connect'in KVKK, GDRP gibi regülasyonların teknik gerekliliklerinin ne kadarını tek başına karşıladığı.
Not : Kafein bile son dönemde KVKK kapsamında teknoloji danışmanlığına yönelik bir sürü satış anlaşması haberi gönderdi KAP'a.
Haklisiniz ancak hic bir zaman bilanco oncesi yuzde 50 kadar yuksek bir yukselis yapmadi. Buna, meshur 2016 bilancosu oncesi de dahil. O zamanki asil artis, bilanco aciklandiktan sonra olmustu.
Tabi tarih tekerrur etmek zorunda degil
Yatirim tavsiyesi degildir
Umarım dediğiniz gibi olur. Geleceğin en önemli sektörlerinden biri olan siber güvenlik alanında Dünya'nın ilk 10 şirketinden biri olan; bu konudaki sektörün en ucuz ve tek yerli ürününe sahip bir şirketin yatırımcılarının borsadaki şekerci, kuruyemişçi vs. yatırımcılarından daha fazla kazanmayı hakettiğini düşünüyorum. Acaba herhangi bir sektörde Dünya'da ilk 10'da olan başka şirketimiz var mıdır?
Buradayız usta ,uzun zaman buradayız hemde 😄
bu karaktersiz dinamik yatırım mıdır nedir aldığını verdimi acaba, 30 lardada böyle yaptı sonu aynı olacaksa sorun yok :)
Yaa baaa daa baaa duuuuuuuuuu[emoji41]
Bağladık yine para sayma makinelerini Keban a [emoji23]
[emoji1739]Yaradana cok sükür bin sükür[emoji126]
Şinanay da yavrum șina şinanay[emoji126]
[emoji126]Şinanay da şinanay hoppa şinanay
Şinanay da yavrum șina şinanay[emoji126]
[emoji126]Şinanay da şinanay hoppa şinanay
[emoji854][emoji846]
Hay masallah
SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavandaaa 83.670 lot var anlık [emoji846]
alıcılar
qnb 249320
tacirler 91070
yapıkredi 77658
yatırım finansman 73279
oyak 38096
satıcılar
piramit 427541
ziraat 50086
vakıf 35324
iş 19347
ınvest az 15442
tavanda bekleyen 103679
[emoji848]belki hacim artırıyolar
Çünkü dün 596.425.00 olan hacmimiz 1.575.073.0 oldu [emoji846] çok güzelll..
Yapı Tacir güzel topluyo[emoji846]
110.960 tavandaki anlik lot sayımız.
Ağırlıklı Ortalama Fiyat bayağı aşağı kalmıştı ilk tavan olduğunda.
49.20 gibi bir şeydi.
Şu anda 50.95'e kadar yükseldi.
Sayın Yatırımcımız,
Ayrıcalıklı kullanıcılar yani Windows sunucu yöneticileri, Veritabanı yöneticileri gibi yetkili çalışanlar için aşağıda listelediğimiz kabiliyetleri desteklemekteyiz.
Diğer bir deyişle, örneğin erişim log’larını ele alacak olursak hangi IT Admin hangi sunucuya bağlanmış ve ne yapmış diye kayıt oluşturuyoruz ama hangi çalışan hangi uygulamaya bağlanmış diye bütün çalışanlar için kayıt oluşturmuyoruz. GDPR ayrıcalıklı olan ya da olmayan bütün çalışanlar için geçerli, biz (ve diğer PAM çözümleri) yetkili kullanıcılarla ilgili olan kısımları kapsıyoruz. Yani Single Connect veya herhangi bir PAM çözümü tek başına GDPR’ın bütün şartlarını kendisi sağlayamaz ama öte yandan PAM olmadan da bir şirket GDPR’a tam uyumlu hale gelemez.
Yetki Matrisi,
Yetki Kontrol,
Erişim Logları,
Kullanıcı Hesap Yönetimi,
Uygulama Güvenliği,
Şifreleme,
Sızma Testi,
Saldırı Tespit ve Önleme Sistemleri,
LOG Kayıtları,
Veri Maskeleme,
Silme, Yok Etme veya Anonim Hale Getirme,
Anahtar Yönetimi.
Saygılarımızla,
Single Connect'in, GDPR ve KVKK kapsamındaki zorunlulukların ne kadarını kendi başına kapsadığına yönelik yatırımcı ilişkilerinin verdiği yanıt bu şekilde. Anladığım kadarıyla PAM ürünü olmadan KVKK ve GDPR tam olarak karşılanmış olmuyor. Yani KVKK ve GDPR kapsamındaki denetimlerin artırılması ya da şirketlerin bu konudaki duyarlılıklarının artması PAM pazarının büyümesine direk etki edecek bir husus gibi görünüyor.
GÜNÜN İŞLEMLER VE HAFTANIN KAPANIŞI...
https://i.hizliresim.com/311ikJ.png:bravo::halay:
Evet Sn.Usta.
Piramit yatırım fonları ,coook güzel birsey bu