Burgan dijital aylık 12,50 veriyor 250 k'ya kadar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan dijital aylık 12,50 veriyor 250 k'ya kadar.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
32 güne 12,50 olmaz en az 12,75 olmalı altı avantajlı değil
büyük bankalarda dolar için oran alan var mı?
Ben pazartesi günü 7,50 yi dener demiştim bakalım gün bitinceye kadar ne olacak Dolar 7,46 yı denedi ya faiz artacak ya da döviz
Bu ay kritik, bankalar 21 -28 eylül arası faizleri yükseltmezse yüklü miktardaki para, emtialara ve dövize kaçabilir.
araba fiyatlarına bakıyorum kafam bozuluyor laptop alayım bari diyorum en dandiği beş bin olmuş evlere bakıyorum bahçe duvarı manzaralı bahçe katı olmuş 500k en sonunda yeşil soğana bakıyorum her gün daha rekabetçi olduğunu görerek geleceğe yönelik umudum artıyor ferahlıyorum
Zorlu Enerji Özel Sektör Bonosu,
Nitelikli yatırımcıya (yatırım dünyasının en nefret ettiğim iki kelimesidir)
189 Gün.
16.50.
Stopaj %15.
Teknik olarak anlı şanlı şirketler pleite.!!!
Yani iflas etmiş durumdalar.!!!
Bunlara yüklü kredi veren bankaların durumuda çok kötü.!!!
Bu devirde en sağlam yatırım yastık altı.!!
Kimse önünü göremiyor.!!!
Enflasyon sürekli yükselmeye devam edecek.!!
Dünyada merkez bankaları sürekli karşılıksız sürekli para basmaya devam edecek.!!
En sağlam yatırım aracı : gr. Altın yani saf altın.!!!
Yatırım fonu falan hepsi dandik..!!!
Soygun düzeni.!!!!
Parasal piyasa dedikleri soygun düzeni.!!!
Bankalar, aracı kurumlar bu soygunun baş aktörleri.!!!!
Bütün pislikler halının altına süpürüldü.!!
Teknik iflas konusu çok önemli.!!!!
Teknik iflas, 2023 sonuna kadar ertelendi
https://www.google.com/amp/s/www.yen...di-205423h.htm
https://m.youtube.com/watch?v=X80lscYLozA
https://media-cdn.t24.com.tr/media/l...01475-borc.jpg
Teknik olarak zorlu enerji iflas durumunda..!!
Ayrıca :Girdi maliyeti dövizle.!!!:kahkah:
Tam bunu yazacaktım ben de , yanlış anlaşılır diye yazmadım. Ancak Zorlu'nun döviz borcu epey yüksek, rasyoları da çok iyi sayılmaz. İçerdiği risk priminden dolayı yüksek faizli tahvil çıkarıyor. Piyasa ortalamasından yüksek faizle borç toplanıyorsa, riski de ona göredir kuralını hatırlamakta yarar var.
Artı varlıklarının bir kısmını sattı, ben yalnızca oran paylaştım.
Aynen bunun gibi;
Odea 366 gün enflasyon korumalı 14
Sıfır Stopaj.
Aylık mevduat karşılığı 15,50
Bankaların 2.ceyrek sermaye rasyoları yayinlandimi?
Bir dedikoduya göre stopaj oranı sıfırlanacak diyorlar o zaman oranlar 13 - 13,25 de kalır MB faizleri yükseltmez.
When
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I don't know
ICBC TURKEY
30 K usd
32 gün,temdit,%2...
Usd de 32 gun 1.75 - 2.00 altina paranizi kesinlikle baglamayin veriyorlar cunku Allah Allah diyorlar hatta
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu görünce aklıma geldi, bir kaç gün önce hesapladım, geçen sene haziran -temmuz ayında aynı iki marketten farklı alışverişlerim var. Sadece gıda değil, kırtasiye, temizlik, yapı malzemesi, elektronik. Ayrıca aynı dönemin 6 farklı çeşit faturası elektrik , su , cep tel, doğalgaz, internet vs.
Enflasyonda bir ağırlıklı ortalama sistemi kullanıldığını vs. biliyorum. Ama ben çok kaba ortalama aldım. 15 aylık süreçte.
Ürünlerde ortalama artış %42,6 - 15 ayda. yıllıklandırılırsa çok kabaca 34 civarına geliyor.
Bir tek ürün bile %10 altında artmamış 54 farklı kalemde. Sadece 2.50 liraya aldığım 5 litrelik içme suyu iki üç gün önce hesaplarken hala 2.50 idi.
Tabi bunun içinde otomobil, konut vs. gibi %100 'ü aşan oranlarda artanlar yok. O yüzden ben de yaklaşık %40-45 civarında
olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca şunu farkettim bir çok gıda ürününde fiyatlar artmış, aynı zamanda gramajlar düşmüş. Orada da gizli bir enflasyon var farkedilmeyen
yeşil soğan her gün 1 kuruş 1 kuruş artıyor bu sefer çaktırmadan yükselmeye çalışıyor
Benim hesabim da 40 cıkiyor.
Market fislerinin bazilarini ilerde karsilastirmak icin saklama gibi bir aliskanligim var...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.