Arı maya Trumpa oynuyor gizli eller seçimle alakalı dün iş yeri yakanlardan bir tanesi polis çıktı.
Sosyal olaylarda istediğini kullanırsın.
Printable View
Zigzag short latlrini kapa bu sitede gördüğüm bir kaç kişi var gerisi boş sen dahil
Pala pala,
pegazusun vadeli makası daha insaflıydı. asdas. :he:
Vadeli çok güçsüz duruyor.
hani diplerde olsa, hisse almak için baskı kuruyor dicem, o da değil.
Nassı bi manyaksın sen. asdas .:he:
Ben tavsiye vermem piyasayı takip ederim
Sen bir doktara git açtığın dayfayida kapa
hep bi gizem
hep bi ben bilmişlik.
bildiğimden değil, bilmediğimden,
demek zor.
hayat bu.
denişik,
insanlar gibi.
Sana tavsiye sortlarini kapa
Şuanda Trump İn balkon konuşmasını bekliyor piyasalar , bizde sürü argoritmasi bugün bankalarda , kuşlar , kozalaklar, çelikler dinlenmede, yonca da saatlik de flama formasyonu mevcut gelecek haberlere göre flamayı sallar badem spor 8.12 denk geliyor yukarı harekette.
1300 point makas var. Teorik bilemiyoz. Mariksimiz yok. Uzayana 1300 point bedava. Bunu faizi var kılı tuyu var. Ohoo.
Ocak şubat mart aylarında issizlik tepe yapmıştı... Son 18 senenin rekoruydu yanlış hatırlamıyorsam... Birde kağıt üstünde öyleydi.
Yüzde 13 işsizlikte yüzde 4.7 büyüme olabilirmi arkadaşlar? Tabii ki olamaz. İsşizlik sert bir şekilde yükselirken ekonomi tersine küçülür.
Koronadan sonrasını düşünmeye bile gerek yok.
Akape nin en koyu destekçileri bile, issizlik ve parasızlık nedeni ile akapeyi bırakmışken (sürekli görüştüğüm ve damarlarında saf akp kanı akan kişiler bunlar), böyle yalandan büyümelere ve enflasyon rakamlarına kim inanır.
Tuprs rica ettim endekse biraz el at diye :)
Arkadaşlar Bim spot ile Haziran vade arasında niye ciddi fiyat farkı var ?
Temettü 15 mayısda verdi zaten .
Bilgisi olan var mı?
Dow da konuşma fiyatlanmaya başladı mı acaba
Pasta varmı acaba
Kim saldırıyor garibim vadeliye.
gücünüz yetiyosa spota saldırın asdas.
ararın bak 155.
ararın rın rın.
neeee meeee. :he:
Yemin ediyom Vicente içinden şöyle diyo şu an ; vay arkadaş böyle bir gündede borsamız düşmüyasa ne zaman düşücez yoksa dünyanın en sağlam borsası bizmiyiz gerçekten :kahkah:
Gezi olaylari da 28 mayista başlamıştı
Fed/mester: 2. çeyrek rakamları negatif olacak fakat 3. Ve 4. çeyrekte aktivitenin gelişmeye başladığını göreceğiz
FED/MESTER: EKONOMİNİN AÇILMASIYLA TOPARLANMANIN NE OLACAĞI HAKKINDA DAHA FAZLASINI BİLİYORUZ
FED/MESTER: TÜKETİCİLERİN İHTİYATLI KALMASI NEDENİYLE HIZLI BİR V ŞEKİLLİ TOPARLANMAYI HAYAL ETMEK GÜÇ
MATRİKS
Ya bişi sorcam.
bu anacamın temettüsünü peşine dört daksit yapmışlar. neee? meee asdas. :he:
Diğer taksidi almam için taksit zamanı da mı elimde olması lazım. asdas.
harbi şaka gibi 10 guruşu iki taksit yapmışlar.
Hemen dolar bazlı savunmaya geçer böyle fikirsizler işte , ulen senin para birimin aşırı güçsüz çöp olduğu için o grafik yerlerde sürünüyo , borsan yıllardır taş gibi evelallah...
[QUOTE=İlker.;4477935]Totosu yiyen alsın farkı o. Bu arada ayı gardaslarım kızmasın. Tam ayı değilim. Yılsonu vade bim ve tcell tutuyorum.
Fırsat veriyor,alıyorum.
demin amerikan cnn haber siperini sahadayken ters kelepçeyle tutukladılar. enteresan şeyler oluyor.özgürlük ülkesinde!!!!
Evet yemekçi kardeşi
Saatlik göstergelere göre yaptığım işleme devam.... 1 saat önce göstergeler al verince, dün ortalama 121.750 den açtığım 2 adet kısa pozisyonu 121.000 den kapattım ve 2 adet uzun pozisyon aldım
son 4 işlem de ettiğim kar;
1.işlemde 150 kar (tek kontrat) , 2.işlemde 275 zarar (tek kontrat), 3.işlemde 490 kar (2 kontrat), 4.işlemde 150 kar (2 kontrat)
Kazanılan para 150-275+490+150=515 tl...... disiplinli bir şekilde işleme devam. Al verince al, sat verince sat