daha dün diyeceğimiz bir zaman da 1/10 fiyatında idi, yıllar önce de satıldığı fiyat belli.
emnişe ne demeli 80 kuruşlarda kayyım atanmıştı.
Printable View
daha dün diyeceğimiz bir zaman da 1/10 fiyatında idi, yıllar önce de satıldığı fiyat belli.
emnişe ne demeli 80 kuruşlarda kayyım atanmıştı.
Yalnız şu sermaye azaltımı işlemini kavramış değilim, sermaye azaltımı yapan firmaların çok değerlendiğini görüyoruz.
ilk bossada karşılaştım bir türlü olayı çözememiştim
belki bunu adaşım yada izci üstadım anlatabilirler bize, yada en azında bana.
polho topiğine uğramadınız galiba üstad şu olayı bi öğreneyim , bilmek bi işe yaramadı ama bilmemem olmaz.
Sermaye azaltımı genelde 2 nedenle oluyor. Birincisi fazla gelen ihtiyaç dışı sermaye, ikincisi de şirketin geçmiş yıl zararlarını ortadan kaldırıp, bilançoyu sadeleştirmek. Bu konu için şirketi çok iyi tanımak lazım. Uzun işler yani.
Sermaye azaltan şirkete ben sıcak bakmıyorum. Zayıflık unsuru çağrıştırıyor. Sevmediğim şeyler.
POLHO borca batık değil. Beklenebilir bence
adamlar kiracı oldukları tlimanı halka açtılar, piyasa değeri 800 milyona dayandı
polhonun limanı kendi mülkü, avrupada ilk 10 arasında.
benim aklım almıyor, kiracı olunan bir yerin halka açılmasını
ne yani bir dükkan kiralasam o dükkanın bir kısmını başka birisine satabilirmiyim?
Dükkanı veya bir kısmını satmıyor ki abi.
Alyel ablam geldi.:)
yoksa o hisse alanlarda kiracımı aklım karıştı
ama bu konuya takan yazarlar vardı ben hak vermiştim, benim dediğimi diyorlar.
alyel hanım arada bir uğrar bize pek ketumdur
sadece bir gönderisi oldu o da kızımı tebrik etmişti
beğendiği gönderime itibarı ihmal etmez
şöyle açıktan bir teşekkür edeyim
hoş geldiiniz alyel hanım.
"Doğduğum ev kaderimdir" deyip, POLHO da olsun bekleyin derim.
kumar kağıtlarıı içinde sütten çıkmış kaşık gibi kalır.
Müconun helvasını boşverin bence.
Abi ha müco ha galip fark varmı sizce?
Üçlüye bak sen sn.izci kitapci34 abi ve ben sanki yıllar önce silverde hissettim bir an;)
Sonra gedza ve hala gedza sukur 2 yılı geride bıraktım burada
Sevgili Umk, Aslında sahaya inmeyi prensip olarak sevmiyorum. Bakma sen Silvercan da oldu öyle. Onun da sebebi vardı. 36 Milyon Sermaye, 11 Milyon 9 aylık Net Kar. Finansal borcu da yok kadardı. Hisse 2.25 liraydı. O dönem inanılmaz ucuzdu. Oyunlarını bozmak için sahadaydım. Ha sonuç ne mi oldu. O bizi bozdu. Çünkü spekler her zaman kendi çalıyor, kendi oynuyor.
Çünkü Türkiyede tahtalar patronlar ve onların yandaşları tarafından işgal edilmiş. Bu bir gerçek.
silvr'la blcyt'de facianın baş sorumlusu cobradır, bundan eminin, yere vurduğu rakamı kuruşuna kadar biliyorum, ama orta ölçekli bir kaç kişide vardı.
kabahatli patronlar değildi.
bilanço da olabilenleri kastetmiyorum, hissede ki(silvr) hareketi diyorum.
hatta gedza da bile öyledir.
Abi giden zamanımız oldu silverde bir miktarda sermaye tabii
Ama şükürki şimdi doğru yerde olduğumu düşünüyorum sn.kalav in tabiriyle maratonu bitirme niyetindeyim bakalım nasip tabii.
gedzanın bilançosundan o zamandan bu zaman öyle kayda değer bir iyileşme yok
hatta o zaman çok daha güzeldi
batık bilançolar içinde yıldız gibi parlıyordu.
Valla abi 2 yil metro 2 yil silverden sonra Gedza bana doping etkisi yaptı diyebilirim.
Silver
https://i.hizliresim.com/vy5grK.jpg
Aslında o 2017 deki düşüş trend direnci.
Beklenebilir bir durum.
Ve o direnç 3 yıl sonra yine çalışmış
Düzeltme yemiş.
Şu an aynı grafik gedzada da var. Topige koydum . Bir düzeltme gelme ihtimali var.Dikkatli olmak lazım gedzada.
Düzeltme gelirse neden diye sormamak lazım.
Ama konuşulduğu gibi ilginç fiyatlamalar oluyor bazı hisselerde. Gedza kirabilirde Ama o zaman spekülatif olur. Kiramaz da diyemeyiz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir .
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler sn.thunderbolt.
IHEVA- Son dönemde Dünya genelinde etkisini gösteren Covid 19 salgını sebebi ile
havadaki virüs ve bakterileri öldürme özelliğine sahip ortam havasının sterilizasyonunu
ve temizliğini sağlayan ürünlere ihtiyacın artığı ortadadır.
Bu ihtiyaca cevap verebilecek hava temizleme cihazı ve ultraviyole sterilizasyon
sistemleri geliştirebilmek adına gerekli Ar-Ge çalışmalarına başlanılmasına ve
2021 yılı içerisinde üretime geçilmesine karar verilmiştir
mücö ihevada covidi fırsata çevirme niyetinde
sil baştan.
adına ne derseniz deyin
kumarsa kumar
yatırımsa yatırım.