AMG de olur MAYBACH ta :he:
Printable View
sadece hacım yaptırıolar araya karısan olanı tokatlıyorlar....anlasmıslar gıbı 134 500 ustune almamamk ıcınde mucadele ettı 133500 altına almamak ıcınde ....yarın dogru yerde dogru zamanda bulunmak lazım....
meerry nın kım oldugunu bılmıyorsanız........bosa kurek cekıonuz
Citi de Türk. Düz rakamlar ile alıp satıyor.
Yarin faiz isi longa yarar ayağına sikmaz bir daha mb
Sikinti pandemi yasaklari
Pandemi den korkmasam tek lot bile satmam
Herif'den, ML'den şundan bundan destur almadan BIST30 hissesi tavan yaptırmak serbest değildir muhtemelen.
Italya 16 bin
10 gun once 1000 lerde idi
Korkunç yayiliyor
Kapanir bunlar yakında
Mart gibi cokmez iyi bir duzeltme gelir gibi
Tek sebebim pandemi sonra tekrar yukarı
Kapanma olmazsa hep yukari
İtalya grafiğine bakıyorum ilk dalgadan daha güçlü bir dalga var gibi.
https://i.hizliresim.com/1l5iSG.jpg
Bu teşvik entrikasindan sonra dxy de ralli bekliyorum
hiç bir şey olmaz.insanlık tarihinde pandemiler ortalama 18 ay sürmüş.
100 sene önceki 2. dalgada hazırlıksız yakalanmışlar.1. dalgadan sonra tüm tedbirler kaldırılmış.
ama şimdi geçmişten ders alma var.koruyucular hazır.
her senaryo için ekipmanlar var.
tedbir olur ama kapanma beklemem.
Artık hastalığı tanıyoruz nasıl mücadele edileceğini veya ne kadar yayilirsa ne kadar kişi öldüreceğini sistemi ne zaman tikayacagini vs biliyoruz. O yuzden Mart ayındaki kaosu beklemenin hiçbir anlamı yok. Anadolu sırasını savdi. İstanbul ve Avrupa'yı iki üç hafta biraz zorlayacak sonra oyuna devam...
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen benim mesajı ve tarihini bul, bir de TSKB grafiğine bak, Cuma günü de SKBNK vs TSKB ye girdiler diye yazmıştım.
Eylül ayının BIST30 listesi 20 sinde açıklandı çıkmadı. Gün içi alım satıma uygun değil ama ucuz diye yazmıştım. 1,04 den alınca 1.06 ya değmesi lazım ki gün içinde kar ile satabilesin.
İş grubundan SODA ve TRKCM 2 hisse çıktı TSKB de çıksa 3 tane çıkacaktı, torpil geçtiler diye yazmıştım. Ocak'da çıkmaması için artması gerekiyordu hisse arttı.
Avrupa borsalari kapanmayi fiyatliyor bence dax 1.5 cakildi rakamlardan sonra
Kapanirsa da reel ekonomilerin isi zor
Zor karar gercekten
Fed e cok is dusecek yine :)
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=46970
Sayın Paragöz35
Hep vade bitimine yaklaşık 2 hafta kala vob topiği açıyorsunuz ..acaba nasıl bir şifreleme bu !?:one::he:
2.40 boynuzlu stop patlatmış elimde kalmamış. 2.31 yazıldım gelmemiş. Ulan boynuzlu beni bırakır da gidersen alacağın olsun herkese yazdik kendimiz gemi dışında kalırsak kötü :) neyse mutlaka alırım en kötü yukarıdan alırım.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Troller pandemi savunuculuğuna geçmiş, pes yahu!
O günkü fiyatı da yazman lazım.
7 Eylül'de o şekilde yazmışım. 20 eylülde açıklandı endeksden çıkmamış. SODA ve TRKCM çıkmış ki o zaman daha işlemlerin ne zaman sonuçlanacağı kesin değildi.
Endekse girenler endekse girdikten sonra yükseliyor, endeksden çıkanlar da genelde artık işlem hacmi olmadığı için düşüyorlar. Endeks takip eden fonlar var, endeksden çıkınca ellerinden çıkarıyorlar, ya da endekse girince ister istemez alıyorlar.
Bugünkü artış dahil olarak PGSUS'u geçmiş.
Cem Oluklu benim mesajı doğru okumuş bu işe para yatırmış belki. 1 kişi alıyor bütün herkes satıyor..
https://i.hizliresim.com/UgJNo4.png
Sayın denizen birincisi bu adam sadece rakamlar ışığında tahminini paylaşmış. Uydurmamış sallamamış kimseye garanti de vermemiş.
İkincisi IMKB 30'dan çıkmadı diye mi ralli yaptı bu kağıt? Madem IMKB 30'dan çıkacak diye sattınız çıkmadığını görünce alsaydınız o zaman. Değerlendirme yapılıp IMKB 30 da kaldığını görünce geri alsaydınız kağıdınızı. 21 Eylül'de aristonun yanıldığı anlaşılmış İMKB30'a girecek çıkacak kağıtlar açıklanmış. O gün 1,06'dan alsaydınız madem kağıdınızı geri.
Birilerini haksız yere suçlamakla olmaz. Hem kendi hatanızı görmeyerek düzeltme fırsatını kaçırıyorsunuz hem de başkasını günahını alıyorsunuz.
Ulan nedir bu başlığın çektiği..20 yıllık forum hayatımda küfür etmedim, sonunda benim de şalterim atacak...1-2 kişiye dümdüz gideceğim. ilk cezamı da alacağım.
Millet deliye hasret, biz akıllıya!!!
bu tskb yi örnekleriyle anlattık :) zamanında.....işfinin ekibi burda dedik..aynı hareketi bunada çekecekler dedik..anlattık bi bunları..:) :)
eşofmanlı şevket gibi oldu..:)
NOT: açın bakın topiğine...
Başka bir deli tayda olduğum için buna binemedim... yoksa aklımdaydı. buda ayrı mesele.
Hiç tanımadığınız birinin sanal bir ortamda yazdigiyla işlem yapan ya sanal işlem yapıyordur yada yatırımcı filan değildir .. Burada insanlar fikirlerini paylaşırlar ama siz alıp satacağınız kağıdı bilmeden birinin lafıyla işlem yaparsanız kimseye laf söz edemezsiniz .. Burada paylaşılmaları okuyup, tartıp ,kafanıza yatıyorsa kendi düşüncenizle birlikte ona göre hareket etmelisiniz .
Vaybe ariston gardaşımı da kötüleyen oldu bu topikde sanırım tersine dönüyor alem😊 ariston helal yaff etliye sütlüye aşureye karışmayan sen bile gümbürtü yedin ne diem gali cansın hacım takma
Oxford'un Coronavirüs'e karşı geliştirdiği aşıyı, gönüllü olarak deneyen hasta hayatını kaybetti.
-İbrahim Haskoloğlu
Trump giderse korona biter bence...
Ama Trump giderse işte o zaman bizde kabus dolu aylar ve yıllar bizi bekler...
Nereden baksan işimiz zor gibi...
Trump kazanırsa dünyayı virüsle dize getirecekler gibi...
Karantina yapmıyorlar çünkü karantina olursa ABD seçimleri ertelenir bu da Trump'ı devirmek isteyenlerin işine gelmez, Hazır zayıflamışken Trump'ı devirmek istiyorlar
Kasten yapıyorlar nick alıp geliyor maksat laf geçirmek. En güzeli hiç tahmin etmemek abi gerçekten yapamıyoruz tutamıyoruz kendimizi ama sanırım tahmin etmemek lazım. Gerçi o da işlerine geliyor herhalde onun için böyle pislik yapılıyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reuters surekli kasitli yalan haber sıkıyor seans icinde bir allahin kulu cikip ceza yapıştırsa sunlara iyi olacak