gün..
5 numaralı çıkış ile şimdilik sonlanan yükselen trend..
endeksten dolayı full nakit olup alım için bazı hisselereri takip ediyorum sadece.. bol kazançlar..
https://i.resmim.net/LEtSW.jpg
Printable View
gün..
5 numaralı çıkış ile şimdilik sonlanan yükselen trend..
endeksten dolayı full nakit olup alım için bazı hisselereri takip ediyorum sadece.. bol kazançlar..
https://i.resmim.net/LEtSW.jpg
21 temmuz 2020 19.35 tepesinden sonra düzeltmeye giren algyo 12.95 seviyesine kadar gevşeyip, 1 eylul 2020 ye kadar yatayda gidip, 13.97 de 2. Dibini yaparak yükselişe geçmiş. Tepe ile dip arası yaklaşık yüzde 33 lük bir fark olmus o zaman. Şimdi de 32.30 dan 22.06 ya gevşedi, yaklasik yüzde 31.7 lik bir fark.sure olarak da 42 gün sürmüş her iki düzeltme.
Algyoda geçmişte olan formasyonlar kopyala yapıştır gibi aynı şekilde gerçekleşiyor.
Süper bir bakış açısı emeğin için teşekkürler sayın sevenhill
sayın Runaway55 emek vermişsiniz.teşekkür ederim.gerçi 22.4'e kadar düşmesini bekliyordum.biraz fazla düştü.algyo malesef bendede bağımlılık yaptı.her seferinde çıkıp sonra tekrar algyo'ya yatırım yapıyorum(küçük bir yatırımcı olarak).başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
sayın sevenhill bu güzel çalışma için teşekkür ederim.çok faydalı oldu.22.4 kadar düşmesini bekliyordum ancak biraz daha fazla düştü.bir dönem erbosan ile aynı fiyatlardaydı.erbosanın fiyatları ortada.bir ricam olacaktı müsait olduğunuzda erbosan grafiğiyle mukayese yaparsanız minnettar kalırım.sanki benzerlikler var gibi geldi.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
yeni hedef 19 tutmazsa 16
32 tepesi için ekstra heber gerekir bilanço yetmez
acil demokrasi
Son mermiye kadar atmış bulunmaktayım.y.t.d.
gün.. sıralı destekler..
https://i.resmim.net/Tbab8.jpg
Dolar bazlı grafiklerde 2006 ocakta görülen 2.40 dolar seviyesi 2019 aralık ayına kadar gecilememis. En son 9 mart 2021 günü 4.20 dolar görüldü ve buradan sert satış geldi. Şimdi 2.40 dolar seviyesi çok sağlam destek vazifesi görmeli.
hafta USD..
https://i.ibb.co/X7rNrxc/Capture.jpg
Eskiden düşüşlere en dayanıklı kağıtlardan biriydi.Bu kağıdın oyuncularıda yatırımcısıda .... olmuş.Tacirlerin sattığı mal sanki fonların malı malı gibi gözüküyor.20 ve 17 lerden maliyet düşürmek lazım yoksa bu zarar çıkmaz.Birde önümüzdeki ay temettü verecek ama kimse temettüye bakmıyor malı çöpten bulmuş gibi veriyor.
endekste sıkıntı devam ediyor..
https://i.ibb.co/jy0hfFf/Capture.jpg
bugünkü gördüğü en düşük dip olmalı yükselirken burda yoksun diyenler için...zaten daha öncede temttü öncesi hareket edeceğinide yazmıştık.
https://resmim.net/i/iWXqY
yol uzun durmak yok yola devam
sayın nilkiz grafik için sağolun.emek vermişşiniz.çok faydalı oldu.teknik analiz bilgim yeterli değil ,açıklarsanız memnun olurum.grafikte mavi renkle gösterdiğiniz yatay kanalı yukarı kırmış 32.30 gitmiştik.çıkışta bolinger bandın dışına çıkmıştık.sonra bolinger bandın içine dönmüştük.mavi yatay kanalı bir müddet destek edinip aşağı kırdık.bu seferde düşüşte bolinger bandın dışına çıktık.bolinger bandın içine dönmesini bekleyebilirmiyiz?siyah renkle oluşturduğunuz aşağı düşen kanaldan kurtulmak için direnç seviyesini de belirtirseniz minnettar kalırım.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
Oncelikle yine iyi kambiyo karı yazacak şirketin neden düştüğünü anlamıyorum hilal Side kıtasında bir şey olacak mı pandemiden bilmiyorum burada uzun süreli olan ortaklar var.
Grafiğe gelirsek öncelikle bant içine dönmeli sonra düsen kırılmali günlükte EMA 21 üstüne çıkmalı hepsi direnç artık sonra bulut üstüne gelmeli çok sert ve hacimsiz düşüyor citibank muhtemel bıyıklı bir aydır düşük hacimle topluyor bir operasyon hazırlığı var gibi
22 bant içi 23.70 düşen kırılır 28 üstü rahatlar ve ucuz hale gelir şu an grafik pahali
sayın nilkiz bu faydalı bilgiler için teşekkür ederim.24.88 ortalamayla aldığım algyo 22.4 kadar taşıyacağımı size bildirmiştim.22.30 ortalamayla elden çıkardım.21 ortalamayla tekrar aldım.algyo bağımlılık yaptı,tekrar dönüp aldım.32.3 malesef değerlendiremedim.iyi bir kambiyo karı bekleniyor.şirket nihayet yurt dışı yatırım kararı aldı.kasa dolu,borç yok,%78 temettü var.20.82 gördü.%35.5 düştü.sektörleri farklı olsada erbosan'la aynı fiyatlardaydı.erbosan şu an algyo'nın 3 katı fiyattan işlem görüyor.borsa bu kar zarar kardeş.herşeyin hayırlısı.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
https://resimyukle.io/r/xqRkrqVywP
bari üst banda tepki vereydin var bir oyun ama dur bakalım
Heyecansız... Tepkisiz... Ruhsuz... Bist100'ün yüzkarası... Hisselerin yüzkarası... Tahtacının yüzkarası... Şirketlerin yüzkarası...
Bilanço yarın akşam açıklanacakmış. 26 Mayısta da 78 kuruş net temettü var.
Yoğun alımlar var sanki ,hergün biraz yukarı yapıyor,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Pide kokusu gibi bilanço kokusu geliyor burnuma.
107.980 bin TL ilk çeyrek kar
Ben temelden hiç anlamam yorumlayacak varmi
Beklendiği gibi.
Güzel.
Her bilançosu gibi.
Bir önceki 63 milyon bu yılki 107 milyon nerdeyse ikiye katlayacak daha ne olsun
İtfa Edilmiş Maliyetinden Gösterilen Uzun Vadeli Finansal Varlıklar;
577.164.468.... % 3,12 ... 26 Eylül 2022
79.979.007 ... % 3,18 ... 10 Ağustos 2024
grafik haftalıktır bugun düşen kanal üstüne attı kalıcı olması lazım esas 24 üzeri kalırsa 21 günlük ort. üzerine atar ve pozitif trende girdik deriz. hedefte 27.60 olur. orayı kırmadan hiç birşey olmaz. para yine dövize bağlanmış anladığım kadarıyla buradan şunu anlıyorum attığı yur dışından şunu bunu alabilirim haberiyle 32 liradan aşağı malı sattılar 21 liradan topladılar yani tahtada manipilasyon yapıldı yönetim eliyle.
100 milyon çeyrek kar çok iyi bence. Defter değeri 30 :) bakalım açılışı nasıl
yapacak? çok hızlı hareket ediyor.
sayın nilkiz grafik ve yorumlarınız için teşekkürler.ben algyo naçizane haftalık grafikle takip ediyorum.belirtiğiniz rakamlar benimde kabataslak belirlerlediğim rakamlara yakın rakamlar.yönetim manipilasyon düşüncenizden biraz farklı düşünüyorum.alcar olsaydı kabul ederdim ama algyo ne prim yaptıki manipilasyon olsun diye düşünüyorum.bence tahta sahipsiz değil ,tam tersi fazla sahipli.gerçi siz daha iyi takip ediyorsunuz ,32.3 'ten 20.82 'indiğimizde işlem hacminde ben mal çıkışı göremedim.yönetime eleştirilerim var.uzun zamandır yatırım hamleleri görmüyoruz.kambio karlarıyla,kira gelirleriyle ve gayrimenkül değer artışlarıyla bu dönemleri atlatıyor.rusya yatırımını öncü yatırım olarak kabul ediyorum.krizlerde düşen gayrımenkul fiyatlarından yeterince istifade edemedi.bu nedenle rusya yatırımı küçük bir yatırım olsada şirket politika değişikliğini göstermesi açısından önemli.(lonra,paris gibi metropel'lerde mülk arayışları).3 aylık bilanço tam olarak beklediğim kadar olmazsada olumlu buldum.ilerde ilk olarak eski üst noktalara ulaşmasını ve hatta daha üst noktalara ulaşmasını temenni ediyorum.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.
Manipüle etmek ithamlarınıza karılmıyorum arkadaşlar ayrıca bu tür ithamlarda elinizde belge var olmalı
Buralardan bayağı bir alış var gibi görünüyor,asla yatırım tavsiyesi değildir.
arkadaşlar nakit ihtiyacımdan dolayı 21 seviyesinden almış olduğum algyo hisse senedini 24.2 sattım.(karda olduğum için).şartlar uygun olduğunda tekrar yatırım yapmak isterim.bütün algyo yatırımcısı arkadaşlara başarılar ve hayırlı kazançlar dilerim.
[QUOTE=ERDEMİR;5341889]arkadaşlar nakit ihtiyacımdan dolayı 21 seviyesinden almış olduğum algyo hisse senedini 24.2 sattım.(karda olduğum için).şartlar uygun olduğunda tekrar yatırım yapmak isterim.bütün algyo yatırımcısı arkadaşlara başarılar ve hayırlı kazançlar dilerim.[/QUOT
Hayırlı olsun sayın ERDEMİR