bugunun tavan goren xu030 hıssesı de mıgros oldu...
sansını deneyeceksın, 30'da bır sansın var her gun...
Printable View
bugunun tavan goren xu030 hıssesı de mıgros oldu...
sansını deneyeceksın, 30'da bır sansın var her gun...
benim işlemler pasiften gerçekleşmiyor. 20 kont. göndersem bile kademeler robotlarca kaldırılıyor.bende satışın 2-3 kademe üzerine ,alış gönderiyorum.
doğru yanlış bilemem ama tüm sistemleri ala soktu..zaten günlük aldaydı..
FLAT GECEYE DEVAM..
Robotları bozalım mı abka abi
bu olayları temmmuza benzetiyorum..o zamanda defalarca aynı yerde savruldum...sonra 20.000 puan gelmişti...dur bakalım nerede yeni zirve yapacağız.
Bu yeni tip borsaya alışamadım...Artık soran eden olunca, bilmiyorum diyeceğim. Hakkaten anlamakta zorlanıyorum bazı şeyleri. 30-40 kat giden çöp hisede, neden satış gelmez. Ya da alarco carrier gibi yılların hissesi, tek bir kişinin toplaması da çok zor, 10 kat gittikten sonra, neden bu kadar yeter diyip satan güçlü biri çıkmıyor.
2 yıl öne bu yeni tip borsa ilk çıktığında, 5-6 ay sonra çok mağdur oluşacak demiştik...2 yıl oldu, bir şey olduğu yok...midem kaldırsa, içime sinse, trende uysak şimdi zengin olmuştuk...ama kumar bana ters dedim, içime sinmeyen parayı istemem dedim...böyle olacağını bilsem, belkide ben de modaya uyardım:)
Yoncada cıtı ve hsbc nin yüksek frekans lı makinaları aşağıdan aldıklarını bam bam .:)
Anlatmak istediğim bankalarda bu 2020 son çeyrek banka bilanço beklentileri tırt , 2021 ilk çeyreğide öyle gözüküyor.
Bu yüzden yukarı hareketler ya satış yada hacimsiz tepkiyle günü çevirme ile devam ediyor.
Spotta para kazanır hatta servet bile yapabilirsiniz , viopta en fazla harçlık alırsınız. Hatta verdiği stres de cabası. Zararı ve vade denilen zaman baskısını katmadım bile mevzuya.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi kolay gelsin , dinlenme zamanı.
yarın yine faiz kararı öncesi alanıda satanıda bunaltırlar. bunlar adama iki tahta ile bir ekmekettirirlermi hiç...
Akşam kasaya bakalım ne kadar jeton artışı olmuş, bizim jeton da makinada kaldı. zalım pala nolcak
Sanki aga TOBO çalıştıracak gibi hissetmeye başladım, hadi hayırlı, yarına netleşir sanırım. Ytd
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tüm sistemler al olunca SHORT kalamadım,herif son 2 saatte saatlik-15 ne varsa al yaptı....flat devam.
tarihi KAPANIŞ yapmışız..yarın hareketli bir gün olacak.
TİTAN ZİNCİRİ GİBİ OLMUŞ..KİMSE İŞİN GİZEMİNİ BOZMUYOR.
açığa satış olmayınca da bu iş kolay oluyor.
1 liralık hisse 20 lira oluyor.
https://i.hizliresim.com/pIBwBe.png
https://i.hizliresim.com/DiLBXy.png
https://i.hizliresim.com/vdjQgo.png
cok agresif hareketler düşerken mıy mıy yukselirken ucuyor mubarek...172 ustu gunluk kapanış yaparsa yeni zirveler gelir...önümüzdeki gunlerdede muhtemlen agresif hareketler gorecegiz boşuna teminata zam yapmıyorlar
Son mesajdan sonra bakamadım...
Açtığımda yeşil olmuşmudur diye açıkçası merak ediyordum...
Hikaye ve oyun başka bu sefer...
Endeks işlemim yine yok, kısa çöpü de çekmişiz herzamanki gibi...
Thy uzunlarla devam ve bir miktarda klasik Demir ...
Çıkabildiği kadar çıksın, öyle daha güzel olacak...
İyi akşamlar herkese...
Yeri geldikçe yazmakta fayda var. Saatlikte bir düşüş trendi olmadığından düşüş trendi sonlanma formasyonu olan TOBO olmaz. Yükseliş trendini sonlandıracak olanlar OBO, ikili, üçlü tepe gibi formasyonlar bakılabilir.
Şu an 1, 5 belki 10 dakikalıklarda kısa vadeli düşüşlerin bitişinde TOBO görüntüsü olabilir onun dışında zirvelerdeyiz arayacaksanız OBO arayın.
bence sistem diye bir şey kalmadı.....Bu çıkışı hangi sistemle açıklayabilirsin .... eğer teminatını iyi ayarlamadıysa sistem bilenler hepsi tek tek tuş oldu ....çevremde bakıyorum borsada kallavi kazananlar bilmeyen acemiler ve telegram , WATSAP gibi mecralarda grup kuran kişiler....
15-30 vs. kısa vadeliler sat verince short açıyorum..bir anda 3-4.000 puan kar oluyor...
tamam diyorum bu düşüş devam ederse ilerde günlüğü de sat verdirir.
günlük sat verince arkaya yaslan...
ama olmuyor...hop yukarı dönderiyor...15-30 luk sistem al verince stoploss oluyorum. karda gidiyor.flat bekliyorum.
bu olay tam 4-5 kere oldu(son bir ayda)..zaten daha önce short yapmıyordum..
şimdi PİRE-KAVANOZ deneyine döndü..bir gün gelecek yeter deyip 3-4.000 puana poz. kapatınca ...arkadan bakarım gibi..işin şakası o..
senaryo ne ise aynen uygularım..eninde sonunda büyük balık yakalanır.
TRENT KIRILMADIKÇA sistemlere en azından muhalif olmam..mesela adam şimdi bankaları tavan çekse kim ne der..ben elbette böyle bir şey beklemem ama olsa da olmayacak iş değil..
ama trent kırılınca sistemlere bakmayı ertelerim...stoploss koyar arkaya yaslanmak isterim.
Sayın ABKA öncelikle sistem short demenizi dört gözle bekliyorum..1-2 jetonla festivale bende katılacağım.
bugün forumda benzer bir şeyi Bozkurt'ta yazdı.
Bu sebeple dayanamadım.
Ama bir kağıt 1 lira etmezken 20 lira olmuşsa o kağıt çok güçlü eldedir. ve bu durumda 20 lira asla etmez fiyatını bilenler eğer açığa satarlarsa o kağıtçığın palacığı tüm mal kendi elinde olduğu için 1 lira etmez kağıdı 200 lirada yapabilir.
Benzeri bir olayı 2000 den önce o zaman xu 30 endeks hissesi olan NETAŞ' ta seans salonunda 2-3 gün canlı seyredip sonrada 3 günlük çift seans tavan kapanış fiyatının çok kademe üstünden 2 günlük takas süresi beklenmeden (Yani para ve mal aynı gün ) çok lot alıcı haberi reuters ekranına düşmüştü.
Anlatmak istediğim tüm mal toplandıysa artık açığa satış serbest demek acemilerden sonra dayanamayan eskileri de öptürür. yanlış mıyım
2013 eylül olsa gerek..
endeks o kadar çok yükseldi ki...kuv. dirençte short açtım..sistemler ittifak halinde al iken..
ertesi gün garanti tavan oldu...
net ilkem olarak:TRENT VE SİSTEM AYNI YÖNDEYSE ASLA MUHALİF OLMA.-GECEYE KALMA.
.FLAT OLURSUN O BAŞKA.
buradaki kırmızıları özellikle yabancı takasındaki oranını nasıl yorumlamalıyız acaba? üstatlardan yorum alabilir miyiz?
https://i.hizliresim.com/kYN6QE.png
Viop işi senet işi gibi değil gelince verecen beynine sonra kapatacan karını alacan
Öyle günlerce aylarca beklenilmez. 10 dk yarım saat 60 -120 dk ,1 gün belki 2 gün
Çünkü kaçan bi fırsat yok hergün her seans fırsat var yeterki şarjörde mermi olsun
Bence tabi
EVET SENARYOM TRADE DEĞİL..bu gün ifade ettim..zirveden %15-20 yani 30.000 puana yakın düzeltme beklerim..zirve neresi,bilinmez..ona oynuyorum..
endekste yılda 1-2 defa agresif düşüş trenti olur...orada oturmasını bilmek lazım..
bu olay olsun..sonra 500-1.000 puan için bile trade ediliebilir..
Bir bankadan az önce mesaj geldi...
Taksitli nakit avans 1.79 faiz oranıyla...
Düğün değil,bayram değil bu öpücük niye...
Faiz indirimi olabilebülürmü ?
Emme velakin Dolarada furuyllar acaba faayıss artacak mı..:)